liten update ..

precis kommit hem nu, föreläsning sedan halv nio imorses .. Va en sväng på apoteket också och köpte lite grejs för myggbett haha :p .. Nu blir det käk, pytt i panna! Underbart god mat :) .. Ikväll blir det till att bygga flotte haha :D, nollningen ni vet^^ :)


Mig sjungandes på scen, trodde jag aldrig! haha

Hade en väldigt rolig kväll igår, sittning på karolinen .. massa god mat, musik, umgänge och spex haha .. Vårat spex gick väl kanske inte som planerat men ah xD .. Mig sjungandes på scen med en kör bakom typ, kan ju inte bli mer än sämst haha .. Eller va säger ni faddrar och noller? xD haha .. men nu ska jag sova, skola imorrn .. förläsning klockan 08:15 - 12 .. hörs imorrn, ha det underbart!

ps, slänger upp lite bilder imorgon :)


When you think that everything´s okey, then you realize it´s all wrong ..

When you think that everything´s okey, then you realize it´s all wrong ..


Markoolio & Alcazar ..

Ja, nu har jag varit lite dålig på att uppdatera .. Vad har hänt det senaste =/

En hel del festande, pluggande och massa annat .. Nollningen är jättekul verkligen och skolan helt underbart faktiskt, lite jobbigt att behöva skriva ett pm på ca 8sidor tills nästa onsdag bara .. men men, det ska väl gå bra det också .. Lägger upp lite bilder, är inte riktigt på blogghumör nu och sen är det nog bara jobbigt och läsa massa text .. Roligare med bilder liksom, men igår på nollningen så va vi och kika på markoolio och alcazar iaf och festa loss ..

Ha det bra så länge!



NY KOMMUN, NY SKOLA, NY KLASS - IKVÄLL BLIR DET RÖÖÖJ!

Ohh yes! Då har jag börjat komma in i studentlivet nu då =) .. Igår så började jag ju skolan då, Karlstad universitet .. Känns riktigt bra och roligt =) .. På kvällen så blev det nollning and I löööve it haha och det va bara första da´n xD .. Tänk då hur resterande två veckor blir^^ .. Ja ni hörde rätt! Två veckors nollning, kan inte bli bättre haha .. Ikväll är det på´t igen!

Dagen i skolan gick också kanon, fick träffa de andra som ska plugga till medialärare .. Två sköna killar på uhm 24 & 27 år tror jag .. Ne men de verkar riktigt schyssta =) .. Har träffat Amanda en stund också, hon kom hit en sväng igår innan jag skulle iväg .. Får väl se om jag ser na sen när jag ska ner till stan, hon gör sin praktik nere i city ..

Men nu är det dags att börja göra sig iordning, ska snart ta bussen ner .. Uppdaterar med lite bilder nu men ska försöka fixa lite fler någon annan dag så ni får se min fina nollningströja och mitt underbara gäng haha =) ..

Ha det bra så länge och släng gärna in en kommentar, liten som stor .. Bara kul och läsa =) .. Är det något speciellt ni vill läsa om på min blogg förresten, något speciellt ämne?






gänget kom förbi och överraska mig ..

Nu är all tvätt klar och idag har jag varit duktig :D .. När jag satt och käka så kom gänget förbi och hälsa på, va kul .. Tråkigt nog hade gårdagen inte slutat så bra för Daniel som hamnat på sjukhus =/ .. Fan tycker synd om dig killen! =/ .. Nu känner jag mig jävligt uttråkad, funderar på om man ska dra sig ut en sväng och hälsa på karl och alex kanske =/ .. Får la se .. heey så länge!

Mobilbatteriet återfunnet! =) .. Tvättdag ..

YEs, har hittat batteriet =) "pustar ut"
Det försvann ju igår någon gång men har nu hittat det som sagt .. Fråga mig inte hur det hamnat där men jag hitta det i blomrabatten nere på gården haha .. Skönt att slippa punga ut för ett nytt iaf :) .. Annars så består dagen av tvätt, har tvättat sedan klockan ett och har nu en maskin kvar .. Ölen i kroppen har börjat försvinna också och jag mår bättre och bättre ju längre dagen går .. Imorgon börjar skolan också, ska faktiskt bli kul :) men skriver mer om det ikväll kanske ..

I´m out!

underbar fest men mobilbatteriet e borta ..

Jävligt go kväll igår, mycket roligt folk och många smaskiga öl .. Först kom alexandra och Amanda hit och hämta mig, sen gick vi vidarehem till Daniel där han och karl satt och lira lite kort .. Vi hoppa med ganska fort och amanda lärde oss ett nytt spel, pyramiden(?) .. (Amanda, en jävligt skön tjej förövrigt) .. Pyramiden, ett spel liknande ölspelet, va riktigt gassigt :) .. Kvällen innehöll mycket go musik, öl & dans hehe .. På väg hem så lämna vi av amanda och sen drog alla vidare hem till sig själva ..

Någon gång under den promenaden från daniel och hem till lägenheten så försvann mitt mobilbatteri =/ .. Jag har mobilen men batteriet is gone,, damn me! Får ta den rundan sen och kika lite efter batteriet .. Nu ska jag iaf, soooova!! Läääänge!!! haha .. Ska till skolan sen i eftermiddag också så får inte vara alltför trött då xD

Heey så länge!

Fest hos Daniel ..

Då sticker jag strax på fest till Daniel med karl & alexandra .. Ska bli riktigt kul, kommer med en update ikväll/inatt och ska föröska ta lite bilder också :) Ha det bra så länge, haaaj ...


SISTA CHANSEN ATT GÄSTBLOGGA!!!

Nu är det sista chansen för er om ni vill gästblogga här på min blogg .. Jag behöver isåfall ha erat inlägg senast 00:00 inatt .. Ta denna chansen och få fler besökare och läsare till din blogg .. All information om hur du gästbloggar finns på länken här nedan och på länken i menyn till vänster ..

Med vänliga hälsningar
Sebastian Karlsson

Gästblogga här

Chill hos Karl & Alexandra ..

Igår kväll så blev det lite chill hemma hos karl & alexandra, + en till (damn, kommer inte ihåg namnet =/ men sjysst va han iaf :D) ..Vi kika film iaf, Mr Deeds .. Jävligt rolig film faktiskt :P, Adam Sandler är nog en bland de bästa skådespelarna som jag vet .. Sen gick vi ut på en promenad, bestämmde att vi kanske skulle ha grill/kräftskiva nu ikväll :) .. Hade varit gött iaf .. Nu blir det frukost .. Haaaj!


En kväll med öl, nachos & världsrekord!

Jag och anton drog in till stan vid fem, satte oss på Arena och tog en öl och hade det gassigt i solen .. Vi drog vidare och kika runt i stan lite, sen blev det glada ankan och där tog vi ett par öl, käkade nachos och kollade friidrotten .. Säger bara en sak, USAIN BOLT! Han är fan inte mänsklig! :S haha .. 


Att leva på egna på ben ..

Ja, herregud va jobbigt det är! (förlåt gud och alla för att jag missbrukar era ord haha)
Känner mig så sjukt trött och hängig, kanske börjar bli sjuk =/  vill inte det .. Gårdagen va jävligt rolig iaf, jag och anton va ute och tog ett par öl nere i stan .. Men ska skriva mer om det sen tänkte jag, har lite pics också ..

Nu idag så har jag bara legat i soffan hela dan typ, va en sväng nere i affären också och jävlar vad kyckling folk handlade xD .. Jag bor i ett ganska invandrartätt område och varje familj hade varsin kundvagn och alla fyllde vagnen med enbart kyckling!!!! Jag bara what the fuck?! haha ..

Nu ska jag väl försöka göra lite mat men får se om jag orkar resa mig hehe .. Vi hörs sen :)

btw, vad vill ni att jag ska skriva om? mer om sport, mode, mat osv? Kom med förslag :)

Livet som vuxen!

Ja precis, då är man ju vuxen nu haha .. Hela dagen har ägnats åt vuxengrejer haha ..
Handlat mat, tvättat fönstrena, städat och tagit hand om viktiga papper men nu blir jag lite ungdom och slänger mig ner i soffan och slappar vid tv´n .. Är dock lite sugen på krogen, ska nog försöka få tag på anton och fråga om han ska med på en öl ..

Dagen i övrigt har varit ganska seg, men det är väl kanske segt att vara vuxen^^ haha .. ne nu ska jag ut och lära känna lite folk :) .. Ska iväg till en här i närheten och tjöta lite .. ha de!

hörs sen .. haj


Varför inte stå för vad man tycker?!

Asså jag har tänkt på en sak haha .. Detta händer väldigt ofta, senast idag .. I mitt tidigare inlägg om skägg/mustach så fråga jag vad som är snyggast .. Får då denna kommentaren: "UTAN" men avsändaren är anonym .. Asså det är inte kommentaren i sig som jag bryr mig om så mycket om men varför vara anonym? Kan man inte bara stå för vad man tycker?! Det är ju inte så att jag kommer flippa ur och bli skitförbannad?! haha xD

Så dagens diss går till de som är anonyma och inte kan stå för vad de tycker!

MED ELLER UTAN SKÄGG/MUSTACH? VILKET PASSAR JAG BÄST I? :D

Vilket är snyggast?
En Sebastian med skägg & mustach eller en Sebastian utan .. Svara ärligt :D


Kanske lite dåliga bilder men men :p

Nyinflyttad & färdigmöblerat :) .. Vad tycks om min lägenhet? [BILDER]

Då har jag äntligen orkat lägga in bilderna på min nya lägenhet :) .. Nu är allt så gott som klart, bara tavlorna som ska sättas upp på andra ställen men behöver borrmaskin =/ hehe .. Har köpt lite blommor och smått och gott så nu stortrivs jag :D haha .. Ni får dock ursäkta att det är lite stökigt och att jag inte diskat, men en ungkarlslya ska väl innehålla lite disk^^ haha .. Vad tycker ni? Ser lägenheten bra ut? (a)

KAching ;)



Gästbloggare sökes! Annars avslutas tävlingen omedelbart ..

Första gästbloggningen är avklarad och det blev några glada kommentarer :) .. Jag harb fortfarande fått många glada kommentarer om hela idén men inte fått in några gästinlägg .. Nästa gästinlägg ska publiceras här på bloggen på söndag .. Så om du vill gästblogga så är det dags att börja skriva och skicka in, annars kommer jag nog avsluta tävlingen och låta priset (en skraplott) gå till den första gästbloggaren ..

Klicka här för att få reda på hur du gästbloggar!

Flyttat hemifrån :) .. Hissar karlsta´bor ..

Heey, är lite för trött för att blogga nu men försöker få fram en liten skvätt med rader ändå .. Vill bara säga att jag älskar mitt nya liv här i karlstad, alla är så snälla och vänliga. Hade en del packning förut när jag skulle hit och det kommer fram personer ett flertal gånger och frågar om de får hjälpa till :) .. Likadant när jag va på väg från IKEA, min påse gick sönder och samtidigt hade jag cykeln och ett stort paket .. Då kör det förbi en bil som stannar lite längre bort och när jag kommer fram så frågar han mig om jag vill ha hjälp .. Jag får då slänga in mina grejer i hans bil och så åker jag på cykeln bredvid bilen :) .. Ah, hursomhelst så HISSAR jag alla karlsta´bor för alla som jag mött är så snälla och trevliga :)

Nu över till lägenheten, har satt upp lite lampor och blommor osv .. Men har inte orkat ta några bilder än, men lovar att ni ska få se hur allt ser ut imorgon :) .. Det är ett löfte! haha .. Nu ska jag nog sova, trött som fan men ha det super så hörs vi imorgon :) .. bjuder på en gammal bild också, visst är jag het^^ haha ..

Kaching!


Röten banan, är den ens värd att kallas banan?

Stenhård och brun banan!
Ja så här såg bananen ut efter att ha legat i kylen i två veckor haha .. Den va verkligen stenhård!! haha ..  Nu är jag hemma i min lägenhet iaf och har varit iväg på ikea under dagen och fixat lite smågrejer .. Lovar att komma med en update senare ikväll med bilder på min lägenhet :) .. Här kommer jag trivas, har massa kul att berätta om dagen :) Haj så länge!

Home sweet home & nya solglasögon (bilder) ..

Vakna både idag och igår av ett tjutande ljud, väckarklockan(!) .. Hatar väckarklockor, de måste nog vara det värsta som finns egentligen .. Och de lyckas alltid pricka in att ringa när man sover som skönast också =/ hmm jobbigt iaf .. Igår vid nio tog jag och daniel tåget ner till götet, fick driva runt där en stund innan matchen börja men fick lagat min gamla klocka iaf, gratis dessutom .. Tack för hjälpen du trevliga tjej på Ur & penn :) ..När klockan slagit kvart i elva så stack vi iväg mot gamla ullevi med varsin bira och cheeseburgare i handen, där mötte vi upp brorsan & johannes .. Matchen va riktigt bra, första gången jag va på allsvenskafotboll, och resultatet blev 2-2 (IFK Gbg - Helsingborg IF) .. Vi stod i IFK-klacken, blev go stämmning och trots att jag innerst inne är lite av ett helsingborgsfan så får jag medge att jag sjöng glatt med i IFK-ramsorna haha .. Jaja, nog om matchen hehe ..

  

Nu när jag skriver detta så sitter jag på tåget hem till Karlstad (känns bra att säga "hem till karlstad" haha) .. Hursomhelst, nu kommer jag bo på heltid i karlstad haha .. Skolan börjar om en vecka men gött att komma upp och fixa iordning allt och komma in i livet lixom :) .. Kanske träffa Anton också, han har ju också flyttat upp dit nu för att börja plugga .. Måste en sväng till IKEA också, måste köpa några taklampor och småplock .. IKEA är "fanimej" en go affär haha :) Ne nu får jag sluta skriva för nu börjar det bli för långt haha .. Men kan säga att jag köpt nya sunbrills, va tycks?

  


Att välja rätt väg i livet



Vissa måste tänka länge och rejält för att komma på vad de ska göra med livet. Jag vet inte när jag känner att jag hamnat rätt. Men jag antar att det kommer när det kommer. Jag har tagit ett kliv i en riktning som jag tror är rätt. Tänk om jag ångrar mej? Fast vad finns det annars för mej? Inte långt kvar tills lilla jag ska börja på stora universitetet. Ingen i min släkt har tidigare tagit det klivet i min ålder. Jag vet bara två som tog ett liknande kliv som vuxna i min släkt. Min mamma och min pappa har inte siktat högt, men det behövade man inte heller för några år sen. Det är bara nu som man måste läsa vidare för att ens kunna tjäna en slant eller två.

Och så var det där med jobb. Alla andra har jobb, de har kontakter, de har föräldrar med spännande jobb där man tjärnar bra. Jag får inte ens gå nära mina föräldrars jobb utan att jag måste vara utbildad och extremt intresserad av handikappade eller lastbilar. Nej, mitt intresse är media. Ingen annan släkting verkar dela det intresset med mej. Möjligtvis en yngre generation, med de andra delar inte mina mål. Just nu skulle jag kunna tänka mej ett jobb som inte är inom media. Pengar är det som lockar mej. Men vart jag än läser om jobb så behövs det utbildning och erfarenhet. Inget som jag besitter...än. Vad kräver dem utav ungdomarna i samhället? En massa. Och jag kan förstå dem för det finns många latmaskar där ute. Jag är inte en av dem. Jag måste vara övertyga dem att jag är extremt annorlunda än alla andra. Att sticka ut är något som krävs för att nå toppen. Jag sticker ut, men inte på det sättet som folk tror.

Hur sticker du ut från alla andra?

Josefin

HÄRMED ÄR DEN EFTERLÄNGTADE GÄSTBLOGGNINGEN STARTAD!

Yes, då var det äntligen igång :) .. Efter ett par dagars väntetid så kommer nu första gästbloggningen att ske och först ut kommer Josefine Andersson att vara .. Fyra personer kommer under fyra veckor få publicera varsitt gästinlägg och den person som lyckats få flest besökare under sin dag vinner en skraplott så det gäller att väcka uppmärksamhet med sin rubrik och sitt inlägg :) ..

Om du känner att du skulle vilja prova på detta med gästblogga samt ha chansen att vinna en skraplott så tveka inte att anmäla dig .. All information finns under en länk högt upp i menyn till vänster .. Hoppas ni alla kommer bli nöjda över denna lilla tävling och att ni får en rolig lässtund :)

Med vänliga hälsningar
Sebastian Karlsson



Lyckad fisketur .. Tragiskt avsked .. Imorgon IFK vs HIF ..

Yes då var jag hemma igen efter en kort visit med pappa i stugan .. Kom upp runt sex igårkväll och blev en liten fisketur direkt, slutade med en liten gädda på kroken :) .. Sedan blev det lite grillning och avkoppling, känns verkligen skönt att vara uppe i stugan .. Bara släppa allt och koppla av lixom :) ..

Även denna dagen innehöll en hel del fiske och jag gick upp runt åtta och begav mig ner till båten och stack ut .. Väldigt mysig morgon med morgonsolen som låg på och en spegelblank sjö, en helt perfekt fiskestart :) .. Det var inte bara vädret som var en lyckoträff utan även fiskat blev ganska lyckat :) .. Blev ca, 15 abborrar och en mört .. Tyvärr vara de flesta abborrarna så små att de fick återvända ut i det fria men två fina fick jag allt behålla och nu ligger dem i frysen :) ..

Tog bussen hem runt fem och sedan blev en tripp upp till min syster och hennes familj, vi spelade lite spel och umgicks lite innan jag nu flyttar .. men nu har jag sagt hej då till barnen iaf .. Lite tragiskt faktiskt, kommer ju inte få träffa de lika ofta nu och se hur det växer :) ..  Låter som jag aldrig kommer träffa de igen men det är klart jag kommer men jag kommer såklart sakna dem, de kommer ju växa så mycket nu när jag är borta =/ :) men de lovade att ringa iaf :) ..

Snart lägga mig, upp vid åtta imorgon och sen bege mig ner till göteborg med daniel .. Där nere ska vi träffa linus, johannes m.m som tar bilen ner .. Vi ska på allsvenskamatchen mellan IFK Göteborg och Helsingborg IF :) Kommer bli grymt kul :) ..

Det blev inte så många bilder som jag hade lovat igår men här kommer några iaf :)


 

Hej då?

Då drar jag väl nu då, pappa står och väntar .. Kommer hem imorgon runt sex och då lovar jag att komma med massa smaskiga nyheter .. Tänkte skriva lite om mode osv :) .. Ha det kanon så länge och följ gärna min blogg på bloglovin :) ..

I´m out!

Redo att börja gästblogga .. Oväntade pengar, ett par lappar rikare :) ..

Har uppdaterat sidan lite inför kommande tävling .. I menyn till vänster kommer ni kunna se de som gästbloggar under den första tävlingsperioden och ni kan även anmäla er till att börja gästblogga på min blogg .. Som jag tidigare skrivit så har jag fått väldigt bra kritik och glada kommentarer ang. gästbloggningen men har än så länge bara fått in ett gästbloggsinlägg .. Alla ni som visat ett stort intresse för detta, det är bara greppa tagentbordet och skriva några rader :) .. Har ni några frågor eller funderingar kring tävlingen så är det självklart bara att höra av sig :) ..

Vad har hänt idag än så länge då?
Hmm, ja igår så fick jag ju ett väldigt roligt brev från skatteverket så ett besök på banken har gjorts idag och man har blivit några lappar rikare :) .. Dagens hiss går till oväntade inkomster från skatteverket :) .. Nu är klockan snart två och vid fyra så ska jag åka med farsan upp till stugan och fiska lite osv, kommer hem imorgon men har mobilen med mig så det kommer allt bli lite pics från trippen :) .. Gillar ni att fiska? Har ni någon stuga?

Ska packa lite nu men blir nog någon liten update innan jag åker sen ;)
Ha det super så länge! Ciao!


Lyxfällan i dykällan, Vänersborg .. :)

Haha fy fan va kul det är :p .. Tänk att våra kära vänersborgare kan göra så bra tv, man blir ju nästan stolt över att vara vänersborgare haha :D .. Någon som sett avsnittet? Handlar om Hassan och hans grannar som håller på .. Ska byggas staket hit och dit och det är mordhot etc etc .. Avsnittet finns att titta på tv3´s hemsida :)

Nu ska jag nog sätta mig med photoshop och greja lite :)

Jag förstår inte deras slogan .. =/

En sak jag kom att tänka på, den där reklamen från norrlands guld!
Den som handlar om en kille som börjar träffa och lära känna en tjej. Hela reklamen handlar ju egentligen om alkhol men det jag inte förstår är deras slogan som de har i slutet av reklamen .. -"När du vill vara vara dig själv för en stund". Hur fan menar dem?! haha .. Jag menar, är man sig själv med hjälp av alkoholen? =/

 

Sagt hej då .. Gästblogga här ..

Åååaaahhhh *gäsp*  .. Precis så beskriver jag denna dagen ..
Satt uppe ganska sent igår och gick upp runt ett idag, vid tre kom Zebbe hit och vi chilla och tjöta lite .. Han flyttar ju snart till Uppsala och jag till Karlstad så gött och träffas lite innan vi båda drar :) .. Sen har jag packat ihop lite av mina grejer, flyttar ju upp till karlstad på heltid på måndag :) .. Imorgon åker jag med farsan upp till stugan en sväng också, kommer hem på lördag .. Ska upp och fiska lite och koppla av lixom .. Sen på söndag blir det allsvenskamatch, ska bli riktigt sköj :) .. Har uppdaterat gårdagens inlägg med bilder också så ta en kik där :)

Har fått flera glada kommentarer om gästbloggningen som jag har startat .. Väldigt kul att ni tycker det är en bra idé och visar ett stort intresse :) .. Ni är varmt välkommna att anmäla er till att gästblogga här på min blogg :)

Anmäl er till gästbloggning här!


lååångt varmt bad, det kallar jag porr haha ..

åhhh va skönt det är verkligen haha! .. Göra något jobbigt och sen bara glida ner i ett varmt bad och bara ligga där i flera timmar och vila haha, det är fan porr det haha xD .. Man blir ju nästan tänd av att bara tänka tanken hahaha .. Erkänn att det nog är bland det goaste som finns? :D .. Det enda som saknas är lite massage också :D haha

Fan va jag kommer sakna badkar när jag bor i karlstad sen, någon i karlstad som vill låna ut sitt? xD haha ..


Det är sjukt! .. Gästblogga här ..

Precis kommit hem från matchen, blev vinst med 3-2 .. Gött och avsluta med en vinst i min sista match :) .. Nu väntar en "riktig" match nere i götet, IFK göteborg mot Helsingborg, och sen blir jag karlstadbo på heltid :) .. Men måste bara säga att det är sjukt hur jävla dålig kondition man kan ha xD haha ..

Hur som helst, nu har jag lagt mig i ett bad och tänkte koppla av lite .. Måste hissa badkar haha :D .. Kommer lätt sakna badkar sen när jag flyttat xD .. För övrigt så har jag fått in ett gästinlägg, kom väldigt fort må jag säga men det är bara kul :) Men fortsätt skriv och skicka in inlägg för ni kommer säkerligen få vara med och tävla, det ska jag se till :)

Anmäl dig till gästbloggning här!



Bilder från matchen kommer!




Foto: Madeleine Göthe

Träffat mina gamla lärare och snart match ..

Hemma från gamla skolan nu, det var kul och träffa lite lärare :) De är mer som vänner än lärare faktiskt :) .. Har precis käkat lite mat, ris och en indisk kycklinggryta typ .. Ska strax byta om och sticka iväg till matchen .. Vädret är väl inte på topp heller, spöregnat hela dagen typ och även haglat men nu är det uppehåll och hoppas det inte är alltför blött på planen =/ .. Ah ja, gästbloggen verkar vara ett lyckat alternativ också .. Har fått många kommentarer om att det verkar kul och intressant så förhoppningsvis börjar ni skicka in gästinlägg :)

Ha en bra eftermiddag/kväll så hörs vi senare!
I´m out!




    


Dagens outfit .. Gästbloggning



Ni får ursäkta den dåliga kvalitén men här kommer dagens outfit (a)

Jeans från NK (Diesel)
Skärp från Björn Borg
Tröja från Jack & Jones
(Nyklippt från Vesnas hårvård haha)

Nu drar jag mig iväg till Andrea och trollhättan :) Hörs sen efter matchen och då hoppas jag att jag fått in lite inlägg från gästbloggare :) .. Vill du gästblogga? Klicka här och läs hur du gör :)


Tillbaka till gamla dar ..

Vakna för en stund sen, sitter här vid datan och är typ helt yrvaken xD .. Ska snart ringa andrea tänkte jag, vi ska dra en sväng till gamla skolan och tjöta lite skit med våra gamla lärare nu innan vi flyttar härifrån :) .. Hon flyttar ju till skåne och jag till karlstad =/ .. Annars? fick lite sömn inatt med betoning på lite, ehm match ikväll också ..

Gör min sista match med korplaget idag också, blir riktigt kul och tråkigt .. Vill gärna fortsätta lira men men =/ .. Det är bara och komma och kika xD Vikersvallen i Vänersborg klockan 17 :) .. Nu ska jag väl försöka få i mig lite frukost men kommer med update snart igen :)

ps: Har märkt av ett litet intresse av att gästblogga hos mig, är ni intresserade så tveka inte att höra av er .. Skriv ett nytt inlägg eller kopiera erat senaste blogginlägg ..

Ha de


Börja gästblogga och få mer besökare till din blogg ..

Läs inlägget "Mer läsare till din blogg? Gästblogga redan idag hos .." som ligger nedan eller gå till inlägget via länken och följ anvisningarna :)
 
Med vänliga hälsningar
Sebastian Karlsson


Liseberg idag [Bilder]

Heey, blev inte så mycket blogging idag men jag hoppas ni har förståelse för det :)
Trots dåligt väder imorse så bestämde vi oss för att spendera lite pengar på liseberg idag .. Syrran och hennes familj tog bilen ner och jag och mamma tåget ner .. Väl nere i göteborg så sken solen upp ordentligt och det blev faktiskt ganska varmt, tack vädergudar! :) .. Det blev många åk och även en del skratt, älskar att se mina systerbarn så glada och förväntansfulla ..  Självklart blev det även ett besök på pandavision och dem fina glasögonen fick pryda mitt ansikte :) .. Erkänn att jag ser ganska gassigt ut xD .. not .. haha ..

Vilken är eran favorit på Liseberg?



    


Mer läsare till din blogg? Ställ dig i kön redan idag och börja gästblogga ..

Sugen på att berätta något för sveriges bloggläsare? Vill du få mer besökare till din blogg? Vara med och tävla om en skrapplott?

Då kanske detta är något för dig!

Jag kommer nämligen låta er läsare få gästblogga i min blogg en gång i veckan, ni får skriva om exakt vad som helst så länge det inte innehåller något rasistiskt, pornografiskt eller kränkande .. Varje vecka kommer det vara en ny som bloggar och efter varje avslutad månad så kommer jag kontrollera vem som lyckats uppmärksamma flest personer med sitt inlägg och den person som fått flest besökare under sin bloggdag kommer att få en skraplott, bli länkade på min blogg samt få nya läsare till sin blogg .. Är ni intresserade av att gästblogga så är det bara att börja skriva(eller kopiera ditt senaste inlägg) och skicka detta till mig på [email protected], döp mailet till "blogginlägg" och bifoga även ditt namn, bloggadress samt gärna din banner/header (banner/header = ej nödvändigtvis)..
 
Med vänliga hälsningar
Sebastian Karlsson


Liseberg imorgon ..

Går och lägger mig istället, liseberg imorgon med världens bästa!
Sov gott!


Fiske med brorsan & bodd ..

Åkte med hem till brorsan en sväng och gjorde go mat och lira lite tv-spel .. Sen ringde vi bodd och vi stack iväg och fiskade lite, betoning på lite haha .. Det började regna ganska fort så vi packa ihop och begav oss hemåt igen .. Nu sitter jag här och kikar på lite tåg ner till göteborg .. Ska till liseberg imorgon :) .. Kommer bli väldigt roligt, känner verkligen att jag behöver det .. Sen kanske jag beger mig upp till karlstad lite senare än tänkt, hänger nog med på fotbollsmatch på söndag, IFK Göteborg mot Helsingborg .. Men vi får se, hade varit kul iaf :) Jag har placerat min blogg i Karlstad också, gjorde det på bloggkartan.se!


Nu blir det lite chill vid tv´n tror jag .. Vi hörs senare och glöm inte att kommentera! (Trots att det är jag som gjort bort mig och betett mig som en idiot så behöver jag lite glädjande kommentarer) ..


(Bilden har inget med texten att göra)

försöka tänka på något annat =/ ..

Åker till brorsan en sväng .. Behöver komma ut och göra något och försöka tänka på något annat =/ .. Match på onsdag igen också, min sista match innan jag flyttar .. Tråkigt och lämna laget, jävligt kul och lira faktiskt =/ :)

Ah ja, nu kommer han så får springa ner, kommer med en update ikväll .. See ya!

Nyklippt, vad tycks?

Då har jag varit och klippt mig, ny frisör men blev bra ändå :) Vad tycker ni?
Liseberg imorgon, vad händer idag?

Före



Efter

Ny frisyr ..

Precis vaknat och ska strax käka lite frukost, känner mig inte så hungrig dock =/ .. Sen iväg till frisören, blir väl den gamla vanliga frisyren haha .. Fast jag e ju ganska snygg i den också xD .. Gött är att jag får gratis klippning idag, jag hissar klippkorten som ger en gratis klippning efter tio klipp :) .. Ne men måste skynda mig lite nu men vi hörs sen och då lovar jag att komma med resultatet också :)

Vad ska ni göra idag? :)

I´m out!
Jag tänker på dig :$


Alla gör vi misstag :(

Marie!
Jag vet inte vad jag ska säga förutom att jag ångrar mig och att jag älskar dig mest av allting! Alla gör vi misstag och jag får stå för det jag gjort men ge mig en chans att förklara. Jag förstår att du hatar mig och att du är arg och ledsen men jag kan inte mer än att säga förlåt och vilja förklara för dig.

Snälla, jag ber dig!
Förlåt!

Jag saknar dig!

Jag saknar min älskling väldigt mycket! Varenda liten del av henne, från topp till tå .. Sitter och kollar på gamla bilder nu och saknar henne bara mer och mer för varje bild jag ser på henne :) ,, Vill hoppa fram bakom henne, ta tag i hennes midja, trycka henne emot mig och sen ge henne den mysigaste kyssen på denna planet!
<3 .. Jag älskar dig Marie Hansson .. <3


Kuddar och en rolex :) ..

Vakna ganska sent idag, runt ett .. Skönt att sova ut :)  .. Satte mig vid datan och fick lite bilder från älsklingen och sen åkte jag hem till brorsan och lämnade nycklar osv .. Fick några kuddar till soffan och en klocka, en rolex^^


Windsurfing & besöksrekord ..

Heey kära läsare!
Igår blev det inte så mycket bloggande men ibland kan det vara bra att ta en dag ledigt :) .. Hursomhelst så gick jag upp vid åtta och vid nio så åkte jag iväg till Marie och vi pratade lite, har varit lite upp och ner mellan oss det senaste men nu känns det bättre, mycket bättre :) .. Efter vårat "serious-talk" så åkte vi in till stan och gick till hennes optiker, hon skulle göra någon undersökning eftersom hon har linser .. (Vad tycker ni, ska det vara linser eller glasögon?) ..

Efter optikern så åkte vi hem till Josefine och badade, solade och provade att windsurfa :) .. Till en början va det riktigt svårt men när man väl fått in snittsen så gick det ganska okey ändå :) .. Riktigt kul var det iaf :) .. Något som också är roligt är att jag slått besöksrekord på min blogg och att antalet besökare ökar för varje dag :) ..

Finns det något ni tycker jag borde förbättra eller ändra på min blogg? .. funderar på att låta någon av er få publicera ett inlägg på min blogg en gång i veckan .. Är det något som ni tror skulle fungera eller som ni skulle vilja göra?



   


BESÖKSREKORD OCH NI BLIR BARA FLER OCH FLER :) ..

Blev ett nytt besökrekord igår på bloggen :) Känns verkligen jätteroligt att fler och fler börjar läsa och följa min blogg .. Jag hoppas ni är nöjda med mig och min blogg :) .. Det verkar ju så om man tittar på statistiken iaf :) ..

Tänkte sova nu men ska bara berätta vad som komma skall :) Blev lite dåligt med bloggande idag men kommer återgälda det imorgon :) Denna dagen har iaf bestått av windsurfing, sol & bad :) .. Imorgon blir det nog ett besök till brorsan och sara :) ..

Sov gott kära läsare och tack än en gång för ert trogna läsande, utan er hade det aldrig gått :)
Sleep tight, I´m out!

Längtar efter karlstad ..

Va ute och cyklade en sväng tidigare ikväll, behövde rensa tankarna lite .. Mycket som simmar runt i mitt huvud nu men det va riktigt skönt, inte alls kallt och ja kunde glida runt i uppknäppt skjorta och shorts :) .. Ge mig mer sånna kvällar :)
Brorsan och sara har kommit hem från Bali nu också, tror inte direkt att de har saknat tråkiga sverige haha .. Jag vill boka en resa och bara dra iväg en vecka .. skönt att bara komma iväg och kunna koppla av lixom .. Fast jag saknar mitt karlstad också, åker väl upp nästa vecka :) .. Ja ja nu drar jag mig tillbaka, en dag imorgon också hehe :p ..

Vi hörs!


Låter tankarna flyga sin kos ..

Hemma nu, har varit en sväng och hälsat på min mormor .. Morfar som ligger på sjukhuset är lite sjuk så hon mår inte så bra just nu, fast vem gör det? =/ .. Känner mig lite seg och depp typ, tankarna flyger runt en del så orkar nog inte skriva så mycket mer nu men ni får en låt av mig iaf, tycker saker och ting blir lättare med hjälp av musik .. Men får ni ha en trevlig kväll så hörs vi mer imorgon :) ..


Tävling, vinn skraplott och få mer besökare!

Sitter och pillar på en ny design till bloggen men får inte till det, gjorde en banner iaf .. Sen en fråga bara, va fan har hänt med vädergudarna? Det är ju strålande solsken, det är varmt, det blåser inte och det är nästan som utomlands? .. Något som inte stämmer =/ men sure, jag tackar inte nej till detta konstiga fenomen :D

Har hjälpt mamma göra om mitt gamla rum lite också, hon har fått sig ett pyssel- och kontorsrum typ :) Måste medge att det känns ganska gött i rummet :) .. Vad händer ikväll nu då? Ingen aning, blir kanske någon film på tv eller att sitta vid datan och slöa haha .. eller NEJ! idag ska jag lägga mig tidigt! ...... fast mest troligt inte! haha ..

Jag tycker ni är lite dåliga på att kommentera, jag ser ju att ni är väldigt många som tittar förbi och det är väldigt roligt men kommentarer är också väldigt kul :) .. Och skicka in förslag till tävlingen!

I´m out!


Vad tycker ni om min banner?

TÄVLING, VINN TRISSLOTT OCH UPPMÄRKSAMHET!

Nu vill jag ha massa tips på hur jag ska klippa mig, och ni har chans att vinna uppmärksamhet och en skraplott!

Jag gillar ju att ha kort men det ska ju se lite gassigt ut också och inte bara vara kort haha .. Så kom med era tips och de tre personer som kommer med dem snyggaste alternativen kommer att bli länkade och få chansen att tävla om en skraplott .. Tävlingen håller på tom fredagen den 7:e klockan 24:00 .. För att kunna vara med och tävla så lägger ni upp erat alternativ på eran blogg och lämnar sedan en länk till mig bland kommentarena i detta inlägget .. Dem tre frisyrer jag sedan gillar bäst kommer finnas uppe på min blogg strax efter att tävlingen är avslutad ..

Med vänliga hälsningar,
Sebastian Karlsson


Vad är en snygg frisyr? ..Tävling, bli länkad och vinn en skraplott!

Yepp, rutinkontrollen gick kanon och min tandläkare sa "Ojj det var väldigt fint borstat, det sköter du bra :)" haha .. Men snart ska jag tillbaka dit igen, närmare bestämt om 1½ timme typ, eftersom jag haft tandställning så har jag också en liten bettgrej på natten när jag sover men den är trasig nu så ska dit och hämta ut en ny :) Sen blir det inte någon mer tandläkare på väldigt väldigt länge :) .. 

Bokade klipptid förut också, känner att håret börjat bli lite för långt hehe, så på måndag blir jag några hårstrån lättare :)  .. Men nu vill jag ha massa tips på hur jag ska klippa mig .. Jag gillar ju att ha kort men det ska ju se lite gassigt ut också och inte bara vara kort haha .. Så kom med era tips och de fem personer som kommer med dem snyggaste alternativen kommer att bli länkade och få chansen att tävla om en skraplott .. Tävlingen håller på tom fredagen den 7:e klockan 24:00 .. För att kunna vara med och tävla så lägger ni upp erat alternativ på eran blogg och lämnar sedan en länk till mig bland kommentarena i detta inlägget .. Dem fem frisyrer jag sedan gillar bäst kommer finnas uppe på min blogg strax efter att tävlingen är avslutad.

Ha det super,
I´m out!

Att man ska behöva stå ut med sånt här på semestern =/ ..

Good morning, blev en lite för lång kväll igår ..
Satt uppe med datan och tvn till klockan tre inatt så är en aning trött .. Att man aldrig lär sig haha, men va fan gör det? Jag har ju semester! haha .. På tal om semester så ska jag till tandläkaren idag haha (vad har det med semester att göra? haha) .. Känner att det ska väl bli sådär kul, iofs så är det ju bara vanlig rutinkontroll typ men jag förlorar ju min sovmorgon :p ..

Vad ska ni göra idag? :)

I´m out!

ps: när ni som läser min blogg tom börjar ta reda på mitt mobilnummer 
så tycker jag det gått för långt, jag är här för att blogga och inte för att sitta med telefonen ..

Flyttat hemifrån :) ..

Japp, då är man karlstadbo nu! :)
Klockan 08:00 på måndagsmorgonen begav jag och brorsan oss iväg och hämtade lite möbler i trollhättan och efter det så åkte vi hem och mamma hjälpte till att packade in resten .. Vid tio så va vi klara och resan upp till karlstad gick kanon .. Vi skratta massor och snackade om gamla tv-program .. Någon som minns "På rymmen"? Vi kom alla fram till att det var ett "sjujäkla" bra program haha :) ..

Runt klockan halv ett så va vi uppe i Karlstad och åkte för att hämta ut nycklarna, det tog sin lilla tid men efter lång tids köande så kunde vi åka vidare till lägenheten :) .. Jag som tidigare inte hade sett lägenheten var en aning nervös när jag satte nyckeln i låset .. Men jag måste säga att jag blev riktigt nöjd trots lite fula väggar .. Det är alltså en 1:a på 24kvm men den känns ganska stor ändå, har en öppen planlösning så det blir en skönare känsla :)

På kvällen åkte mamma och brorsan hemåt och jag stanna kvar och packade upp resten osv så nu är lägenheten så gott som klar, har lite smågrejer kvar att göra bara :) ..  Eftersom Marie också flyttat upp så blev det en liten svängt ut till Bergvik(köpcentret) och lite handling på IKEA på tisdagen och sen på kvällen cykla vi in till stan och kollade runt lite ..

Jag trivs verkligen sjukt bra i min nya lägenhet och kommer åka hem till Karlstad om en eller två veckor så då är ni varmt välkomna dit :) .. Ni ska även få lite bilder på hur allt ser ut just nu men det får ni se när jag kommit hem igen, har inte hunnit ta några nyare kort men som sagt det kommer :)



       

Ska ni upp till karlstad så är det bara att höra av sig så
kanske jag kan bjuda på en fika i min nya boning :)

På väg in i duschen ..

Matchen gick kanon och blev vinst med 6/5 - 3 .. blev ett mål för min del idag, tunnla målvakten^^  ..
Ska bara hoppa in i duschen och efter det blir det massa smaskigheter om flytten osv :)

I´m out!


På semester! ..

Heey allsammans, jätteroligt att se att så många har varit inne och besökt min blogg trots att jag inte uppdaterat på några dagar nu :) .. Kanske på väg att bli en framtida "storblogg" haha .. Lovar att komma med en mer detaljerad update senare ikväll men nu är jag på "semester" hemma hos mamma .. Ska käka nu och strax därefter ska jag iväg och lira fotboll, nu drar korpensäsongen igång igen :)

Men flytten till karlstad har gått kanon men lite saker kommer behöva fixas ..
Men som sagt, en mer detaljerad update kommer senare ikväll .. Ha det super och glöm inte att kommentera! :)

I´m out!

Hej då Vänersborg! Ikväll är jag Karlstadbo!

Japp, hinner uppdatera bloggen med ett litet inlägg :) .. Nu är det dags då, väntar på att brorsan ska komma hit så ska vi åka och hämta släpet och sen börja packa :) Det är alltså idag som mitt flyttlass går upp till karlstad och frånochmed ikväll så är jag Karlstadbo :D Låter helt underbart haha .. Nästa gång man sover här hemma hos mamma, ja då är man här på semester^^ haha ...

Ni ska få en bättre update sen men nu vet ni lite om vad som händer iaf :)
Ha det super så länge!


HAHA JAG DÖR :D ..

Satt och kika runt på lite bloggar och fastnade på en blogg där jag hitta detta klippet, fy fan va roligt!
Jag kände att jag bara va tvungen att visa er :) .. Kommer en update senare ikväll om mitt liv bland flyttlådor också :)

Ha det super så länge!


bättre jag kniper käft ..

Precis käkat och trött som fan nu .. en powernap hade inte suttit fel :) brukar ni ta någon powernap?
Släpvagn är fixat nu också .. känns skönt :) .. har brist på idéer att skriva om nu så bättre jag kniper käft och går och lägger mig haha ..

vi hörs!


Vi som är 80/90talister .. STÄMMER IN SJUKT BRA!

Ansökan om ett utdrag ur polisregistret är påskrivet nu och ska strax gå iväg och lägga på i brevlådan .. Igår hade jag nästan besöksrekord på bloggen också, väldigt roligt att se att fler och fler börjar läsa min blogg :) Jag lovar att fortsätta servera smaksigheter hehe ;) .. Har lagt till min blogg på http://bloggkartan.se/registrera/26239/vaenersborg också ..

Lyssnar på en gammal låt nu, Bomfunk Mc´s - freestyler, haha .. En klassiker från när man var liten hehe :p .. Har en lista för oss som är 80/90-talister .. Stämmer sjukt bra in på mig, stämmer den in på er? .. Känner att man har fan blivit gammal nu haha ..

- Vi som "knackade på" hos våra kompisar utan förvarning när vi ville träffa dem
- Vi som slog in skolböckerna i diverse fina skydd för att vi behandlade dem med respekt
- Vi som kan skillnaden mellan discodans och tryckare
- Vi som på egen hand klippte i våra jeans innan de började säljas söndertrasade
- Vi som någon gång har haft en OKEJ-poster upphängd på väggen
- Vi som samlade på allt - främst kapsyler
- Vi som försökte allt vad vi kunde att bygga lika fina trädkojor och hitta lika coola "gömställen" som det fanns på TV
- Vi som förmodligen var den sista generationen att motta hemstickade tröjor och sockar från våra far/mor-mödrar
- Vi som på egen hand lärdes oss datorer/internet/fildelning och dessutom fick lära våra föräldrar hur de kollar sin mail
- Vi som trodde att pins i stil med "Rör inte min kompis" skulle förändra världen
- Vi som förtjusades av att leka med slime ifrån Buttericks
- Vi som jublade när gröna/svarta tavlan bytades ut till whiteboards i skolan
- Vi som fick hjälpa läraren att trycka på play på videoapparaten
- Vi som fyllde våra cykelhjul med kulor eller spelkort för att det skulle låta så mycket som möjligt när vi flög fram
- Vi som trodde att vi skulle bli rika när vi efter många år skulle sälja våra kulor, ishockeykort och pogs
- Vi som spelade in musik på kasettband genom radion
- Vi som frågade chans på någon ny varje vecka
- Vi som hittade på ett eget språk för att kunna sjunga med i engelska texter
- Vi som drack Cuba Cola och Jaffa
- Vi som läste OÄ i skolan
- Vi som var närvarande medan Myrornas Krig fortfarande gick på TV
- Vi som fortfarande säger negerbollar och aldrig har sagt det och menat något förolämpande
- Vi som var för coola för vanliga sällskapsdjur och skaffade vandrande pinnar och tesvamp
- Vi som har gjort massvis med busringningar innan "Anitan" dök upp
- Vi som smaskade omkring med Jenka, Shake eller Hubba Bubba i munnen
- Vi som läste Lyckoslanten
- Vi som inte fick slänga maten eftersom det fanns barn i Afrika som uppenbarligen var hungriga
- Vi som var med på rökrutornas tid
- Vi som tyckte det var värt tiden det tog att surfa med 56k-modem
- Vi som lämnade Bingolotto samtidigt som Leif Loket Olsson
- Vi som använde duschmössor/kåpor stora o kraftiga nog att skydda oss mot radioaktivt avfall efter gympan på lågstadiet
- Vi som hade en väldigt härdad men ändå öm Nintendo-tumme
- Vi som införde pizza, kebab och tacos i svensk husmanskost
- Vi som fortfarande kan dansa Macarena till punkt och pricka
- Vi som var de första i backen med snowboard
- Vi som fick förbud att använda Tamagotchi på lektionerna
- Vi som älskade bockastyren och max antal växlar på cyklar
- Vi som var de som började med Lunarstorm och vi som tog jävligt lång tid på oss innan vi hade
hjärtat att sluta med det
- Vi som har försökt att säga krankelibrankelfnatt eller killevippen för att se om det gav någon effekt
- Vi som lärde känna Robert Gustavsson genom Björnes Magasin och inte Parlamentet
- Vi som går igång på "När du hör den här signalen... *pling* ...när du hör den signalen, då vet
du att det är dags att vända blad. Då börjar vi..."


Packat och klart nu :)

Fixar släp nu :) shell hade ganska bra släp till bra pris :) .. Ju mer jag packar och fixar inför flytten desto mer sugen blir jag på att flytta haha ..  Har iaf så gott som packat klart nu :) .. Var bor ni? Har ni flyttat hemifrån?

Har ni några bra "husmorstips"? :D Bästa tipset när man flyttar hemifrån?


Dagens frukost ..

Godmorgon allesammans!
Vaknade runt sex av att haddock behövde gå ut, när jag kliver ut i hallen ligger dagens färska tidning mest och skräpar .. helt sönderriven, hmm vad kan ha hänt :/ hehe .. Yeah yeah, shit happens men sen fick vi pallra oss ut iaf och tillbaka hemma sen så somnade jag gott åter i min säng :)

Nu blir det frukost och jag hittade något nytt gassigt bröd i skafferiet, det blir en klar 4:a! det var något jag störde mgi lite på men jag vet inte vad haha .. Solen skiner ute idag(!), inte så mycket kvar att packa heller :)


RSS 2.0