HAHA JAG DÖR :D ..

Satt och kika runt på lite bloggar och fastnade på en blogg där jag hitta detta klippet, fy fan va roligt!
Jag kände att jag bara va tvungen att visa er :) .. Kommer en update senare ikväll om mitt liv bland flyttlådor också :)

Ha det super så länge!


Kommentarer
Postat av: madde

haha störtskön videoler

klart jag kikar in och ser omvandlingen av ditt nya boende:)

2009-08-02 @ 21:12:36
URL: http://mrsmaddy.blogg.se/
Postat av: sara

Haha såg att du hittade bebisfilmen! Söt va!Vad är det för annan utbildning då??

Du, glömde säga nått om det där med msn men självklart har jag msn men jag är aldrig online så bloggen/fb är säkraste alternativet!..Har ingen koll alls på hockey faktiskt...haha...hemlis men jag googlade det... :D Så duktig e jag!

Duktigare på fotboll men inte nå vidare på det heller. Man har ju blivit lite intvingad i den världen när man bor i England. :D Hysteri!Hur går det med flyttlådorna fresten??

2009-08-02 @ 21:16:49
URL: http://unbelievablegorgeous.blogg.se/
Postat av: Emelie

Den är så jädra söt!Sv: Självklart får du en länk när jag lägger utlistan, inte är jag väl orättvis heller :-)Jo, en liten till beräknas titta ut den 12:e dec! Spännande och skrämmande!Lycka till med flytten!

2009-08-02 @ 21:23:06
URL: http://fambabunovic.blogg.se/
Postat av: simone

Sv: Jo, dessa produkter.. och som det säljer vet du ;)

2009-08-02 @ 21:42:14
URL: http://fattybom.blogg.se/
Postat av: johan

sv; okejokej kul! Jag letar efter någonstans att bo så jag hoppas snart jag får bo bland flyttkartonger med :Pjo bara bra här :P hänt idag?

2009-08-03 @ 01:33:27
URL: http://johanbliixt.blogg.se/
Postat av: scout. out and about.

lol hittade du den hos mig? jag la upp den för ett tag sen, vilket jag antar en hel del gjorde så kan ju lika gärna varit nån annanstans :) så nu bär det av alltså nice, alltid tråkigt att packa och slytta skiten men sen när man börjar plocka upp allt och göra sig hemma stadd på det nya stället är det ju underbart!

2009-08-03 @ 07:25:03
URL: http://www.hawaiiavenue.blogspot.com

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (Jag håller den hemlig^^)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ett liv kan inte alltid vara på topp men jag försöker alltid hålla huvudet på topp och sikta högt. Jag är 19 år och pluggar till medialärare på Karlstad Universitet efter att ha flyttat från Vänersborg. I min blogg kan ni läsa om min intressanta vardag där jag tar upp saker som mode, inredning, sport och mycket mycket mer. Jag är enligt många lite av en sportnörd men jag älskar att träffa nya människor, resa och fota och det är genom dessa nöjen som jag ser min destination, lycka!

Läs & njut :)

Kontakta mig?
email: Sebbs@live.se

RSS 2.0