HÄRMED ÄR DEN EFTERLÄNGTADE GÄSTBLOGGNINGEN STARTAD!

Yes, då var det äntligen igång :) .. Efter ett par dagars väntetid så kommer nu första gästbloggningen att ske och först ut kommer Josefine Andersson att vara .. Fyra personer kommer under fyra veckor få publicera varsitt gästinlägg och den person som lyckats få flest besökare under sin dag vinner en skraplott så det gäller att väcka uppmärksamhet med sin rubrik och sitt inlägg :) ..

Om du känner att du skulle vilja prova på detta med gästblogga samt ha chansen att vinna en skraplott så tveka inte att anmäla dig .. All information finns under en länk högt upp i menyn till vänster .. Hoppas ni alla kommer bli nöjda över denna lilla tävling och att ni får en rolig lässtund :)

Med vänliga hälsningar
Sebastian KarlssonKommentarer
Postat av: - H*

- HÄRLIGT JU!

2009-08-16 @ 00:01:55
URL: http://finest.se/hodamerei
Postat av: Josefin

Yey. Alla läs mitt inlägg. ;) (och besök min blogg!)

2009-08-16 @ 10:59:34
URL: http://msjoan.blogg.se/
Postat av: Fotograf Annie

Svar: Det kanske blir så att jag skickar in en gästbloggningsinlägg någon gång... Ska bara komma på något riktigt bra att skriva :PJag tycker dina bilder är jättefina :)

2009-08-16 @ 20:58:58
URL: http://anniesfotografier.blogg.se/
Postat av: Emma

Här har det hänt mycket sen jag var inne sist, haha :). Kul med gästbloggare, det kan bli intressant! :D Får kolla din blogg oftare :).Ha det bra!

Kram Emma

2009-08-17 @ 11:10:33
URL: http://xkiddown.blogg.se/
Postat av: Andie

Det låter ju som en kanon idé du har kommit på!

2009-08-17 @ 16:43:52
URL: http://www.upinmytree.wordpress.com

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (Jag håller den hemlig^^)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ett liv kan inte alltid vara på topp men jag försöker alltid hålla huvudet på topp och sikta högt. Jag är 19 år och pluggar till medialärare på Karlstad Universitet efter att ha flyttat från Vänersborg. I min blogg kan ni läsa om min intressanta vardag där jag tar upp saker som mode, inredning, sport och mycket mycket mer. Jag är enligt många lite av en sportnörd men jag älskar att träffa nya människor, resa och fota och det är genom dessa nöjen som jag ser min destination, lycka!

Läs & njut :)

Kontakta mig?
email: Sebbs@live.se

RSS 2.0