Markoolio & Alcazar ..

Ja, nu har jag varit lite dålig på att uppdatera .. Vad har hänt det senaste =/

En hel del festande, pluggande och massa annat .. Nollningen är jättekul verkligen och skolan helt underbart faktiskt, lite jobbigt att behöva skriva ett pm på ca 8sidor tills nästa onsdag bara .. men men, det ska väl gå bra det också .. Lägger upp lite bilder, är inte riktigt på blogghumör nu och sen är det nog bara jobbigt och läsa massa text .. Roligare med bilder liksom, men igår på nollningen så va vi och kika på markoolio och alcazar iaf och festa loss ..

Ha det bra så länge!Kommentarer
Postat av: pink bird-soffan

snygg blogg bengan! och snygga bilder från nollningen ;) kommer du ihåg att du ska hjälpa mig med min bloggdesign? ;D hehe.2009-08-30 @ 14:07:17
URL: http://sof1e.blogg.se/
Postat av: Emma

Låter som att du har det bra i Karlstad! =) Vad var det nu igen du läste till? Medielärare? (I) Ha det bra, puss!

2009-08-30 @ 20:19:01
URL: http://xkiddown.blogg.se/

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (Jag håller den hemlig^^)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ett liv kan inte alltid vara på topp men jag försöker alltid hålla huvudet på topp och sikta högt. Jag är 19 år och pluggar till medialärare på Karlstad Universitet efter att ha flyttat från Vänersborg. I min blogg kan ni läsa om min intressanta vardag där jag tar upp saker som mode, inredning, sport och mycket mycket mer. Jag är enligt många lite av en sportnörd men jag älskar att träffa nya människor, resa och fota och det är genom dessa nöjen som jag ser min destination, lycka!

Läs & njut :)

Kontakta mig?
email: Sebbs@live.se

RSS 2.0