Mobilbatteriet återfunnet! =) .. Tvättdag ..

YEs, har hittat batteriet =) "pustar ut"
Det försvann ju igår någon gång men har nu hittat det som sagt .. Fråga mig inte hur det hamnat där men jag hitta det i blomrabatten nere på gården haha .. Skönt att slippa punga ut för ett nytt iaf :) .. Annars så består dagen av tvätt, har tvättat sedan klockan ett och har nu en maskin kvar .. Ölen i kroppen har börjat försvinna också och jag mår bättre och bättre ju längre dagen går .. Imorgon börjar skolan också, ska faktiskt bli kul :) men skriver mer om det ikväll kanske ..

I´m out!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Bra jobbat att hitta det i rabatten. ;) Ska inte fråga hur det hamnade där eftersom du så tydligt bad mig att inte göra det =)

2009-08-23 @ 15:58:38
URL: http://mirola80.blogspot.com/
Postat av: Pontus

Bra bror! braaaaaaa jobbat!!!! ;)

2009-08-29 @ 22:59:26
URL: http://www.westcoastmotorshow.se
Postat av: ida

hahaha hur fan hamna den där ? :)

2009-08-30 @ 15:22:49
URL: http://presspause.blogg.se/

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (Jag håller den hemlig^^)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ett liv kan inte alltid vara på topp men jag försöker alltid hålla huvudet på topp och sikta högt. Jag är 19 år och pluggar till medialärare på Karlstad Universitet efter att ha flyttat från Vänersborg. I min blogg kan ni läsa om min intressanta vardag där jag tar upp saker som mode, inredning, sport och mycket mycket mer. Jag är enligt många lite av en sportnörd men jag älskar att träffa nya människor, resa och fota och det är genom dessa nöjen som jag ser min destination, lycka!

Läs & njut :)

Kontakta mig?
email: Sebbs@live.se

RSS 2.0