NY KOMMUN, NY SKOLA, NY KLASS - IKVÄLL BLIR DET RÖÖÖJ!

Ohh yes! Då har jag börjat komma in i studentlivet nu då =) .. Igår så började jag ju skolan då, Karlstad universitet .. Känns riktigt bra och roligt =) .. På kvällen så blev det nollning and I löööve it haha och det va bara första da´n xD .. Tänk då hur resterande två veckor blir^^ .. Ja ni hörde rätt! Två veckors nollning, kan inte bli bättre haha .. Ikväll är det på´t igen!

Dagen i skolan gick också kanon, fick träffa de andra som ska plugga till medialärare .. Två sköna killar på uhm 24 & 27 år tror jag .. Ne men de verkar riktigt schyssta =) .. Har träffat Amanda en stund också, hon kom hit en sväng igår innan jag skulle iväg .. Får väl se om jag ser na sen när jag ska ner till stan, hon gör sin praktik nere i city ..

Men nu är det dags att börja göra sig iordning, ska snart ta bussen ner .. Uppdaterar med lite bilder nu men ska försöka fixa lite fler någon annan dag så ni får se min fina nollningströja och mitt underbara gäng haha =) ..

Ha det bra så länge och släng gärna in en kommentar, liten som stor .. Bara kul och läsa =) .. Är det något speciellt ni vill läsa om på min blogg förresten, något speciellt ämne?


Kommentarer
Postat av: zoe

kul med nollning! kanske lite bättre än den som sker på gymnasienivå?

2009-08-25 @ 14:54:07
URL: http://zoelidbom.blogg.se/
Postat av: MissMessyHead

SV: Tack det var super :) Shit låter hårt med två veckors nollning...tur att man har universitetet bakom sig :)

2009-08-25 @ 22:58:35
URL: http://fanfreakingtastic.blogg.se/
Postat av: Anonym

haha ååh, så kul å se att Karlstad har börjat leva igen! ^^

2009-08-26 @ 18:29:00

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (Jag håller den hemlig^^)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ett liv kan inte alltid vara på topp men jag försöker alltid hålla huvudet på topp och sikta högt. Jag är 19 år och pluggar till medialärare på Karlstad Universitet efter att ha flyttat från Vänersborg. I min blogg kan ni läsa om min intressanta vardag där jag tar upp saker som mode, inredning, sport och mycket mycket mer. Jag är enligt många lite av en sportnörd men jag älskar att träffa nya människor, resa och fota och det är genom dessa nöjen som jag ser min destination, lycka!

Läs & njut :)

Kontakta mig?
email: Sebbs@live.se

RSS 2.0