underbar fest men mobilbatteriet e borta ..

Jävligt go kväll igår, mycket roligt folk och många smaskiga öl .. Först kom alexandra och Amanda hit och hämta mig, sen gick vi vidarehem till Daniel där han och karl satt och lira lite kort .. Vi hoppa med ganska fort och amanda lärde oss ett nytt spel, pyramiden(?) .. (Amanda, en jävligt skön tjej förövrigt) .. Pyramiden, ett spel liknande ölspelet, va riktigt gassigt :) .. Kvällen innehöll mycket go musik, öl & dans hehe .. På väg hem så lämna vi av amanda och sen drog alla vidare hem till sig själva ..

Någon gång under den promenaden från daniel och hem till lägenheten så försvann mitt mobilbatteri =/ .. Jag har mobilen men batteriet is gone,, damn me! Får ta den rundan sen och kika lite efter batteriet .. Nu ska jag iaf, soooova!! Läääänge!!! haha .. Ska till skolan sen i eftermiddag också så får inte vara alltför trött då xD

Heey så länge!

Kommentarer
Postat av: amanda

Go kille du sebbe :D

2009-08-23 @ 21:58:37
URL: http://amandaolvenius.blogg.se/

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (Jag håller den hemlig^^)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ett liv kan inte alltid vara på topp men jag försöker alltid hålla huvudet på topp och sikta högt. Jag är 19 år och pluggar till medialärare på Karlstad Universitet efter att ha flyttat från Vänersborg. I min blogg kan ni läsa om min intressanta vardag där jag tar upp saker som mode, inredning, sport och mycket mycket mer. Jag är enligt många lite av en sportnörd men jag älskar att träffa nya människor, resa och fota och det är genom dessa nöjen som jag ser min destination, lycka!

Läs & njut :)

Kontakta mig?
email: Sebbs@live.se

RSS 2.0