Sagt hej då .. Gästblogga här ..

Åååaaahhhh *gäsp*  .. Precis så beskriver jag denna dagen ..
Satt uppe ganska sent igår och gick upp runt ett idag, vid tre kom Zebbe hit och vi chilla och tjöta lite .. Han flyttar ju snart till Uppsala och jag till Karlstad så gött och träffas lite innan vi båda drar :) .. Sen har jag packat ihop lite av mina grejer, flyttar ju upp till karlstad på heltid på måndag :) .. Imorgon åker jag med farsan upp till stugan en sväng också, kommer hem på lördag .. Ska upp och fiska lite och koppla av lixom .. Sen på söndag blir det allsvenskamatch, ska bli riktigt sköj :) .. Har uppdaterat gårdagens inlägg med bilder också så ta en kik där :)

Har fått flera glada kommentarer om gästbloggningen som jag har startat .. Väldigt kul att ni tycker det är en bra idé och visar ett stort intresse :) .. Ni är varmt välkommna att anmäla er till att gästblogga här på min blogg :)

Anmäl er till gästbloggning här!


Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (Jag håller den hemlig^^)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ett liv kan inte alltid vara på topp men jag försöker alltid hålla huvudet på topp och sikta högt. Jag är 19 år och pluggar till medialärare på Karlstad Universitet efter att ha flyttat från Vänersborg. I min blogg kan ni läsa om min intressanta vardag där jag tar upp saker som mode, inredning, sport och mycket mycket mer. Jag är enligt många lite av en sportnörd men jag älskar att träffa nya människor, resa och fota och det är genom dessa nöjen som jag ser min destination, lycka!

Läs & njut :)

Kontakta mig?
email: Sebbs@live.se

RSS 2.0