Låter tankarna flyga sin kos ..

Hemma nu, har varit en sväng och hälsat på min mormor .. Morfar som ligger på sjukhuset är lite sjuk så hon mår inte så bra just nu, fast vem gör det? =/ .. Känner mig lite seg och depp typ, tankarna flyger runt en del så orkar nog inte skriva så mycket mer nu men ni får en låt av mig iaf, tycker saker och ting blir lättare med hjälp av musik .. Men får ni ha en trevlig kväll så hörs vi mer imorgon :) ..


Kommentarer
Postat av: Sara

Ja då det gör jag! Har inte varit inne på Bloglovin på länge o kollat men jag har klickat i dej för ganska länge sen. :)GUD VAD JAG LÄNGTAR HEM!!!! Åker inatt!

Börjar bli måttligt trött på det här jävla vädret... (Kolla bloggen)Allt bra idag annars?

2009-08-06 @ 22:42:11
URL: http://unbelievablegorgeous.blogg.se/

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (Jag håller den hemlig^^)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ett liv kan inte alltid vara på topp men jag försöker alltid hålla huvudet på topp och sikta högt. Jag är 19 år och pluggar till medialärare på Karlstad Universitet efter att ha flyttat från Vänersborg. I min blogg kan ni läsa om min intressanta vardag där jag tar upp saker som mode, inredning, sport och mycket mycket mer. Jag är enligt många lite av en sportnörd men jag älskar att träffa nya människor, resa och fota och det är genom dessa nöjen som jag ser min destination, lycka!

Läs & njut :)

Kontakta mig?
email: Sebbs@live.se

RSS 2.0