Vad är en snygg frisyr? ..Tävling, bli länkad och vinn en skraplott!

Yepp, rutinkontrollen gick kanon och min tandläkare sa "Ojj det var väldigt fint borstat, det sköter du bra :)" haha .. Men snart ska jag tillbaka dit igen, närmare bestämt om 1½ timme typ, eftersom jag haft tandställning så har jag också en liten bettgrej på natten när jag sover men den är trasig nu så ska dit och hämta ut en ny :) Sen blir det inte någon mer tandläkare på väldigt väldigt länge :) .. 

Bokade klipptid förut också, känner att håret börjat bli lite för långt hehe, så på måndag blir jag några hårstrån lättare :)  .. Men nu vill jag ha massa tips på hur jag ska klippa mig .. Jag gillar ju att ha kort men det ska ju se lite gassigt ut också och inte bara vara kort haha .. Så kom med era tips och de fem personer som kommer med dem snyggaste alternativen kommer att bli länkade och få chansen att tävla om en skraplott .. Tävlingen håller på tom fredagen den 7:e klockan 24:00 .. För att kunna vara med och tävla så lägger ni upp erat alternativ på eran blogg och lämnar sedan en länk till mig bland kommentarena i detta inlägget .. Dem fem frisyrer jag sedan gillar bäst kommer finnas uppe på min blogg strax efter att tävlingen är avslutad.

Ha det super,
I´m out!

Kommentarer
Postat av: simone

Sv: Jo, jag följer bara två st, din och en tjej till :) Haha, men skönhet och psykisk hälsa är något som ligger mig varmt om hjärtat.. därav min slogan "Spara och slösa... " ;) Vad har du för dig i solen ?

2009-08-06 @ 14:39:47
URL: http://fattybom.blogg.se/
Postat av: MissMessyHead

SV: Ja jag följer dig på blogloving! Tror jag, för jag är så sällan inne där... :-) Men jag gillar din blogg!Superrolig 80/90-talistlista! Jag kunde pricka av nästan alla punkter...

2009-08-06 @ 15:42:49
URL: http://fanfreakingtastic.blogg.se/

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (Jag håller den hemlig^^)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ett liv kan inte alltid vara på topp men jag försöker alltid hålla huvudet på topp och sikta högt. Jag är 19 år och pluggar till medialärare på Karlstad Universitet efter att ha flyttat från Vänersborg. I min blogg kan ni läsa om min intressanta vardag där jag tar upp saker som mode, inredning, sport och mycket mycket mer. Jag är enligt många lite av en sportnörd men jag älskar att träffa nya människor, resa och fota och det är genom dessa nöjen som jag ser min destination, lycka!

Läs & njut :)

Kontakta mig?
email: Sebbs@live.se

RSS 2.0