Gott nytt år!


Rekordmatchen på Ullevi..

Blev väckt kvart i nio på morgonen av att Jonas ringde mig och sa att de precis hade börjat bila ner från mora. De hade en biljett över till Rekordmatchen mellan Frölunda och Färjestad och sa att de skulle komma förbi och plocka upp mig.. Glad som jag blev somnade jag om igen och sov ett par timmar till innan de skulle närma sig vänersborg..

Blev upplockad runt två och va nere i göteborg runt fyra tror jag. Blev lite förfestande där vi skulle övernatta innan vi drog ner till Ullevi. Väl inne på Ullevi så var det till en början ganska svårt att komma fram men sen fick vi tag på ett par bra platser ganska högt upp.. Resultatmässigt så gick ju inte matchen så bra men riktigt rolig upplevelse förövrigt. Coolt med utomhushockey med så stor publik =)

Kvällens bästa kommentar från några unga tjejer på stan,
- Var ligger krogen? (frågar vi)
- Bögklubben ligger där borta! (pekar de)




Tiden i Vänersborg..

Åker hem till Karlstad imorgon för att fira nyår.. Dagarna här nere i Vänersborg har gått fort men har försökt hinna med så mycket som möjligt. Kikat innebandy, träffat min gamla gymnasieklass, träffat min klass från 9an och kikat utomhushockey mellan frölunda och färjestad(skriver mer om den dagen senare)..

Det har ju även kommit en hel del snö under tiden här nere så det har blivit lite pulkaåkning m.m.. Julafton firade vi med syrran och hennes familj uppe i deras hus. En trevlig kväll som avslutades med lite glögg och WeSing(?), typ som singstar. Fick bra julklappar också, bl.a en dammsugare ;P vuxengrejer^^ haha..

   
Promenadbilder från ett snöigt Vänersborg.. 


Jul.. Ullevi.. Nyår..

Julafton va trevlig, kommer skriva mer om det en annan dag =)
Nyår kommer nog bli kul men även det skriver jag mer om en annan dag =)


Idag däremot ska jag på rekordmatchen nere i Göteborg mellan Frölunda - Färjestad =) (självklart kommer Färjestad vinna ;p)
Blev imorses väckt av en skrikandes Jonas som satt i bilen från Mora ner mot Göteborg. Han berättade att de hade en biljett kvar till matchen ikväll och han fråga om jag va sugen och sa att han bjuder mig =) Kunde inte blivit väckt på ett bättre sätt haha.. Jag tänkte väl att jag lägger ut lite pengar till deras bensin istället så de iaf får lite cash liksom =)

Kommer nog bli en riktigt grym match!! Om inte, historisk iaf =) .. Senare på kvällen blir det la utgång och som tur e så har vi någonstans att slagga på.. Men nu måste jag kila, ska slänga i mig lite käk och tänkte bränna ut en go taggarskiva som vi kan ha i bilen ;p

Houj så länge!!


Mitt liv i rader..

Sitter på tåget hem till Vänersborg nu. Blev lite stressigt imorses då jag råkade somna om när min väckarklocka ringde, not good men jag hann. Blev storstädning igår, blir ju roligare att komma tillbaka till en städad och fräsch lägenhet sen i januari liksom =).. Ikväll blir det reunion med gamla klassen, ska bli ríktigt kul att träffa alla gamla polare igen och snacka massa skit =).. Annars får man väl se vad man ska hitta på under lovet förutom att fira jul & nyår, ska nog försöka kika någon innebandymatch iaf..

Vad har hänt sen sist jag skrev då =/ hmm ..
Jag och gänget har ju haft ölfrukost i huset =) En riktigt rolig dag verkligen. Va riktigt längesen jag hade så kul, vi började vid elva och kvällen slutade runt tre/fyra på natten =)  Blev att vi lira en hel del tv-spel under vår långa förfest, bl.a Rock Band. Men ah, helt klart en grym dag =)

  

Hade fest i torsdags nu också, en avskedsfest typ eftersom alla åker hem till sina hemstäder nu över jul & nyår. Ska bli rätt skönt att komma hem igen och träffa familjen osv men tror att jag kommer sakna Karlstad och vännerna där lite också. Fast på ett sätt är ju det bra för då vet man att man trivs liksom =)

  

Ah som sagt, tåget hem nu. Sixten verkar ha somnat och det är skönt, slipper man höra massa mjauande haha ;P Ska nog försöka passa på att sova lite jag också nu när man har chansen =)

 

Vi höres, ha de gött!
Hooouj!


Tv-spels kväll =)

Blev lite tv-spel med Sascha och Johan igår efter att jag kom hem från träningen. Blir tv-spelsturnering ikväll, Karl hakar nog också på =) Blir la pizza och någon öl, gassigt och gött =)

Annars idag så träffa jag studiegruppen och vi gjorde klart sista uppgiften, sprang runt en ful tomte, en ren och något annat rosa freak i skolan samtidigt :p ..

Ska dra iväg på träning nu ikväll igen också, hårdträning denna veckan men jag gillart =) .. Kanske hörs ikväll igen, Ha de gött sålänge annars =)
Houj!!

Träning.. Lagfoto ..

Hade föreläsning imorses igen, jag och johan funderade på att skippa den men drog dit i sista stund. Vi somnade dock direkt och sov typ hela föreläsningen igenom haha =/ Ja ja, sen blev det lite studietid med studiegruppen och vi gjorde klart ena uppgiften. Ska träffas imorgon igen och göra klart nästa uppgift, det är roligt folk så jag trivs bra i gruppen =)

Blir träning ikväll igen också, ska bli skönt och kul. Börjar komma igång ordentligt nu känner jag =) (tummen upp) haha .. Tänkte kanske dra på hockey på torsdag, får se om någon e sugen att haka på.. Nu ska jag käka lite och sen plugga, vi höres! Tjaa!

Tog lagfoto förra veckan, juniorlaget som jag tränar med..


Problem..

Sitter och har lite julmys nu =) Käkar lite pepparkakor, skumtomtar, en clementin och dricker julmust, trevligt värre =) något som inte är lika trevligt är mitt kontrakt =/ Skulle egentligen ha spelat match i lördags men på torsdagen så ringde tränaren och berätta att det var problem med mitt kontrakt och att det skulle dröja ytterliggare två - tre veckor tills jag va spelklar. Segt som fan men kan va bra också, får jag en chans att verkligen komma i form liksom + att jag blir bara mer och mer taggad inför min comeback =)

Annars idag så var det föreläsning i skolan, till en början ganska seg men blev ganska intressant på slutet =) Träffade nya studiegruppen också, verkar roligt folk så det e bra (tummen upp). Sen drog jag hem och pluggade lite, käkade kycklingWok och drog sist iväg på träning.

Ska väl krypa ner i sängen strax, har sovmorgon imorrn så får passa på att sova ut ordentligt liksom =)
Hur har eran dag varit? Hur ser veckan ut? =)

..::: I´m out!

Ett par skor som jag köpte för ett tag sen men som jag glömt lägga upp bild på..


Lill-lördag, I like!

Onsdagen, eller lill-lördagen som man också kan kalla den, börjades med en seg föreläsning i skolan. Drog snabbt hem efteråt och jag & Johan bestämde oss för att gassa till det genom att dricka glögg, käka pepparkakor och lira fifa =) På kvällen så drog vi ut på krogen, jag drog först på träning medans johan drog på förfest men jag va hemma runt nio igen så jag körde en liten egen förfest med mig själv(hahaha mobbat ;p) innan jag drog ner till stan och mötte upp alla andra.

Väl inne på Harrys så va det riktig kul, roligt folk och bra musik =)



Back in the days

Hallå där alla trogna läsare! Jag tänkte försöka skriva några rader om den senaste veckan hehe, har ju varit lite dålig på att uppdatera.

Förra helgen så kom mamma, min moster & mina kusiner upp på besök, det var trevligt och jag fick visa dem runt i stan m.m. Är skönt att få besök hemifrån ibland, kunna lägga tankarna på annat håll liksom =)

I tisdags så kom Kenny & Nathalie upp. Vi drog tillsammans med Rebecka iväg och kikade på hockey mellan Färjestad - Djurgården. En riktigt rolig match, nog den roligaste än så länge =) Tyvärr så åkte Kenny & Nathalie hem till Vänersborg direkt efter matchen så man hann inte umgås så jättemycket men blir ju fler gånger liksom =)

Har skrivit på kontrakt med klubben nu också, så är spelklar till helgen då vi har match på lördagen. Ska bli kul och komma in matchlivet igen hehe. Kommer även börja träna med farmarlaget så blir hårdträning de kommande veckorna. Käns riktigt gött faktiskt och är väldigt motiverad =) Snyggare blir man ju efter varje träning också haha.

Hmm undra om det är något mer som hänt =/ blev ju krogen igår men den lyckade kvällen skriver jag om senare =)

Ah det här får räcka så länge ;p ha de gött så länge så hörs vi igen om någon timme =)


1/12 -09

Heey, ledsen att jag inte uppdaterat den senaste veckan men det har varit så mycket och tröttheten har tagit ut sin rätt hehe :p. Jag ska försöka bättra mig, finns mycket att skriva om så ska försöka skriva av mig ikväll eller imorrn.

Sitter och väntar på att Kenny & Nathalie ska komma upp till Karlstad så vi kan dra hem till Rebecka och sedan åka vidare till arenan. Vi ska nämligen iväg och kika på hockey ikväll, Färjestad - Djurgården =)

Va och storhandla med Johan igår på Willys, sen på kvällen blev det träning. Men ah jag skriver mer om allt senare, måste käka nu och sen ska jag kila typ. Ha de gött så länge så hörs vi! Houuuj!


RSS 2.0