Jul.. Ullevi.. Nyår..

Julafton va trevlig, kommer skriva mer om det en annan dag =)
Nyår kommer nog bli kul men även det skriver jag mer om en annan dag =)


Idag däremot ska jag på rekordmatchen nere i Göteborg mellan Frölunda - Färjestad =) (självklart kommer Färjestad vinna ;p)
Blev imorses väckt av en skrikandes Jonas som satt i bilen från Mora ner mot Göteborg. Han berättade att de hade en biljett kvar till matchen ikväll och han fråga om jag va sugen och sa att han bjuder mig =) Kunde inte blivit väckt på ett bättre sätt haha.. Jag tänkte väl att jag lägger ut lite pengar till deras bensin istället så de iaf får lite cash liksom =)

Kommer nog bli en riktigt grym match!! Om inte, historisk iaf =) .. Senare på kvällen blir det la utgång och som tur e så har vi någonstans att slagga på.. Men nu måste jag kila, ska slänga i mig lite käk och tänkte bränna ut en go taggarskiva som vi kan ha i bilen ;p

Houj så länge!!


Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (Jag håller den hemlig^^)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ett liv kan inte alltid vara på topp men jag försöker alltid hålla huvudet på topp och sikta högt. Jag är 19 år och pluggar till medialärare på Karlstad Universitet efter att ha flyttat från Vänersborg. I min blogg kan ni läsa om min intressanta vardag där jag tar upp saker som mode, inredning, sport och mycket mycket mer. Jag är enligt många lite av en sportnörd men jag älskar att träffa nya människor, resa och fota och det är genom dessa nöjen som jag ser min destination, lycka!

Läs & njut :)

Kontakta mig?
email: Sebbs@live.se

RSS 2.0