Tiden i Vänersborg..

Åker hem till Karlstad imorgon för att fira nyår.. Dagarna här nere i Vänersborg har gått fort men har försökt hinna med så mycket som möjligt. Kikat innebandy, träffat min gamla gymnasieklass, träffat min klass från 9an och kikat utomhushockey mellan frölunda och färjestad(skriver mer om den dagen senare)..

Det har ju även kommit en hel del snö under tiden här nere så det har blivit lite pulkaåkning m.m.. Julafton firade vi med syrran och hennes familj uppe i deras hus. En trevlig kväll som avslutades med lite glögg och WeSing(?), typ som singstar. Fick bra julklappar också, bl.a en dammsugare ;P vuxengrejer^^ haha..

   
Promenadbilder från ett snöigt Vänersborg.. 


Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (Jag håller den hemlig^^)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ett liv kan inte alltid vara på topp men jag försöker alltid hålla huvudet på topp och sikta högt. Jag är 19 år och pluggar till medialärare på Karlstad Universitet efter att ha flyttat från Vänersborg. I min blogg kan ni läsa om min intressanta vardag där jag tar upp saker som mode, inredning, sport och mycket mycket mer. Jag är enligt många lite av en sportnörd men jag älskar att träffa nya människor, resa och fota och det är genom dessa nöjen som jag ser min destination, lycka!

Läs & njut :)

Kontakta mig?
email: Sebbs@live.se

RSS 2.0