Träning.. Lagfoto ..

Hade föreläsning imorses igen, jag och johan funderade på att skippa den men drog dit i sista stund. Vi somnade dock direkt och sov typ hela föreläsningen igenom haha =/ Ja ja, sen blev det lite studietid med studiegruppen och vi gjorde klart ena uppgiften. Ska träffas imorgon igen och göra klart nästa uppgift, det är roligt folk så jag trivs bra i gruppen =)

Blir träning ikväll igen också, ska bli skönt och kul. Börjar komma igång ordentligt nu känner jag =) (tummen upp) haha .. Tänkte kanske dra på hockey på torsdag, får se om någon e sugen att haka på.. Nu ska jag käka lite och sen plugga, vi höres! Tjaa!

Tog lagfoto förra veckan, juniorlaget som jag tränar med..


Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (Jag håller den hemlig^^)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ett liv kan inte alltid vara på topp men jag försöker alltid hålla huvudet på topp och sikta högt. Jag är 19 år och pluggar till medialärare på Karlstad Universitet efter att ha flyttat från Vänersborg. I min blogg kan ni läsa om min intressanta vardag där jag tar upp saker som mode, inredning, sport och mycket mycket mer. Jag är enligt många lite av en sportnörd men jag älskar att träffa nya människor, resa och fota och det är genom dessa nöjen som jag ser min destination, lycka!

Läs & njut :)

Kontakta mig?
email: Sebbs@live.se

RSS 2.0