Tv-spels kväll =)

Blev lite tv-spel med Sascha och Johan igår efter att jag kom hem från träningen. Blir tv-spelsturnering ikväll, Karl hakar nog också på =) Blir la pizza och någon öl, gassigt och gött =)

Annars idag så träffa jag studiegruppen och vi gjorde klart sista uppgiften, sprang runt en ful tomte, en ren och något annat rosa freak i skolan samtidigt :p ..

Ska dra iväg på träning nu ikväll igen också, hårdträning denna veckan men jag gillart =) .. Kanske hörs ikväll igen, Ha de gött sålänge annars =)
Houj!!

Kommentarer
Postat av: l i s a m a r k l u n d

Hallo där i vintermörkret :)

Hur mår du såhär nära jul? Har du hunnit klart med julklappshandling och sånt? Inte jag! :)Ha en bra dag, kraaaam :D

2009-12-14 @ 13:20:05
URL: http://endastlisa.blogg.se/
Postat av: Emma

Hejhej!Altt bra med dig? =)Tänkte bara säga att jag har lagt upp en länk till din blogg på min blogg. så att dom som läser min blogg kan kolla in. ^^HA DET GOTT!

kram kram :D

2009-12-15 @ 19:29:24
URL: http://xkiddown.blogg.se/

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (Jag håller den hemlig^^)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ett liv kan inte alltid vara på topp men jag försöker alltid hålla huvudet på topp och sikta högt. Jag är 19 år och pluggar till medialärare på Karlstad Universitet efter att ha flyttat från Vänersborg. I min blogg kan ni läsa om min intressanta vardag där jag tar upp saker som mode, inredning, sport och mycket mycket mer. Jag är enligt många lite av en sportnörd men jag älskar att träffa nya människor, resa och fota och det är genom dessa nöjen som jag ser min destination, lycka!

Läs & njut :)

Kontakta mig?
email: Sebbs@live.se

RSS 2.0