Vänersborgsfestivalen ..

Då var jag hemma hos mamma igen, tre dagar kvar och nästa gång jag kommer hit så är jag här på semester^^ haha .. Precis varit ute med Haddis också, ganska skönt väder ute nu .. Vänersborgsfestivalen pågår nu också så nu har man musik hela kvällen/natten lång :) Idag är det arvingarna som är på besök, kommer sakna citykänslan lite sen haha :p .. Något som jag också kommer sakna är ju min gamla klass :) .. Jag satt förut och kollade på massa gamla bildern från gymnasietiden och j*vlar vad man har förändrats haha :p .. Kan ni se mig på bilden?

Ska strax börja packa ihop lite av det som är kvar att packa och sen kanske man ska försöka lägga sig lite tidigt idag? -Nae! haha :p

Vilken tid brukar ni lägga er?


VAD TYCKS OM MINA MÅLARKUNSKAPER? :)

Heey gott folk, nu sitter jag och letar runt efter en släpkärra som man kan hyra .. Det behövs ju på måndag om man säger så hehe .. "hyr-här-lämna-där"vagnar är ju ganska bra :) .. En sån vagn som jag målat hade varit gassigt ju haha ..

Vad gör ni idag? Vad ska ni göra i helgen?


Snart kommer jag karlstad!

Nu är det inte långt kvar!
På måndag bär det av och min EGNA lägenhet ska fyllas av möbler osv ..
Längtar bara mer och mer för varje dag som går hehe :)

När jag sedan är bosatt i karlstad och närmare bestämt på fagottgatan 70 så kommer det nog vara svårt att förstå att det är ens egna lägenhet och att det bara är jag själv som ska bo där .. men man vänjer sig nog ganska snabbt också :)

Ska åka hem från brorsan hus idag också, måste hem och packa klart allt och skriva på lite papper osv .. Haddock följer såklart med men på söndag kommer han nog få bo hemma hos farsan ett par dar .. Brorsan och sara kommer hem på onsdag/torsdag ..

Ah ja, nu ska jag städa upp lite innan vi drar hemåt ..
Ha det super kära bloggläsare!



      

Hissar och dissar ..

Jag börjar med att dissa och jag dissar vädergudarna .. Jag är så förbannat trött på den svenska sommaren .. Regn, regn och åter regn .. puuh ..

Jag vill däremot hissa SF Bio och deras toalett på bergakungen i Göteborg .. När jag var där senast så uppmärksammade jag att det hade installerat barntoaletter som ni ser nedan .. En vanlig toalett fast i mindre storlek :)



 

Dagens lunch ..

Dagens lunch!
Enkel mat idag också men ack så gott :D hehe .. Vaknade vid ett och var rejält hungrig så skippade frukosten och gick rakt på lunchen istället :)


EN LYXRUNK - JÄVLIGT LYCKAT FAKTISKT :)

HAHA jag trodde jag skulle dö när jag såg den här, så jävla klockren!!

http://www.kondom08.nu/kondomstory/40391/


NÅGOT BLAND DET ROLIGASTE JAG SETT!



Ett ganska gammalt klipp men fortfarande något bland det roligaste klippen jag sett .. Jag dör varje gång jag ser det typ haha ..

Se & njut haha ..
Kommentera gärna vad ni tyckte och ifall ni vet något annat roligt klipp? :)

Dagens middag ..

Lite enklare middag idag, piroger :)
riktigt gassigt^^


Dagens frukost

Dagens frukost
Jordgubbsyoghurt och mackor med skinka, lite taning frukost idag men orkade inte göra något mer haha ..


Love it xD

Bara massa underbar musik på mtv nu :)


Media rocks!

Kvällen med mediafolket var kalas, kändes gassigt att träffas en sista gång innan jag flyttar iväg .. Kvällen började med massa tjöt och grillad mat ute i trädgården .. För en gångs skull så var vädergudarna på bra humör och vi slapp regnet :D .. när det sen blev lite för kallt så drog vi oss vidare in och där fortsatte snacket, hela kvällen va riktigt rolig :) .. Kommer helt klart sakna dessa medianötter :)




Massa mys med älskling och egen sorbetglass :)

Har tappat kollen på vilka dagar saker och ting hände men det var en dag iaf och då kom älskling hit och vi gjorde egen sorbetglass med hallonsmak, ni ska få receptet sen :) .. Det blev skitgott iaf :) .. Senare på kvällen så myste vi med haddock och kollade på film, blev en skräckis men marie blev lite för rädd så fick stänga av ljudet på filmen haha ..




jag tog mig in genom fönstret på andra våningen ..

Heey! Nu är jag äntligen tillbaka på bloggen även om jag kanske varit lite seg haha .. Vad har hänt nu då? Jo det har hänt många smaskigheter och även lite mindre smaskiga saker, bla så har jag blivit utelåst, gjort glass, träffat mina mediakompisar och träffat älsklingen.

Men jag börjar berätta om när jag blev utelåst hehe .. Jag gick ut och precis när jag slog igen dörren så slog det mig, nycklarna ligger kvar därinne! Nu kanske ni tror att det är väl bara och gå in och hämta dem igen men icke sa nicke! Denna dörr är en sån dörr som alltid är låst och eftersom jag stunden innan hade stängt alla fönster på markplan så blev problemet ännu en grad svårare .. Jag fick strax därpå tag på en stege och fick börja klättra upp mot andra våningen där ett fönster forfarande var öppet, ett problem återstod dock .. BARNSPÄRREN(!) .. Med en väldigt liten glipa fick jag med en pinne stå och försöka lirka upp spärren och efter ca 20minuter så kunde jag ta mig in genom fönstret på andra våningen och var sen åter inne i huset men efter det så har jag alltid nycklarna i fickan haha ..

resten av smaskigheterna kommer strax :)

I´ll be back!

Kommer en mer detaljerad update senare idag där jag kommer skriva om när jag blev utelåst, om grillningen med klassen ikväll och mycket mer :)

Ha det super så länge!


HAHA ALLVARLIGT, KOLLA KLIPPET!

HAHA fy fan va bra! xD HAHA


SEX OCH ÅTER SEX!

Heey gott folk :) Har ni sovit gott?
Det har inte jag gjort iaf haha ..

Aldrig har jag trott att livet att ha hund skulle vara så krävande för sömnen haha .. Att bli väckt varje morgon klockan halv sex, sex för att gå ut med haddock(hunden) är riktigt jobbigt haha men det går :) .. Man får helt enkelt se det från den ljusa sidan, på dagen är det ju underbart att ha honom att busa & kela med :)

Har ni hund? Eller är ni hund/katt/gnagar- människor?
Nu ska jag snart iväg och hjälpa min svåger och min syster med deras trädgård, när jag kommer tillbaka till bloggen så förväntar jag mig massvis med kommentarer :) ha det underbart så länge, Kaching!


VAD TYCKER NI OM LÅTEN?

Jag tycker denna låten är riktigt go, vad tycker ni? :)

NÅGON SOM MINNS DETTA?!

Någon som minns denna gamla goa sommarlovsmorgon? haha


Vad gör man en regnig dag som denna?

Regnet bara öser ner och musiken svävar ut ur mina högtalare men jag börjar bli uttråkad, jag längtar tills jag flyttar upp till Karlstad där "sola allti schiner"  :) ..
VAD GÖR MAN EN DAG SOM DENNA NÄR REGNET BARA ÖSER NER?!


På bali och göttar sig ..

Heey allesammans!
Fan va dålig jag är på att uppdatera haha .. Måste VERKLIGEN bli en ändring på det haha xD .. Igår så åkte jag och hämta haddock och sen åkte vi hem hit till huset och gjorde oss hemmastadda :p .. Nu öser regnet ner utanför, haddock ligger bakom mig och snarkar som en gris (fast en väldigt söt gris^^) ..

Ikväll kanske några i klassen kommer hit, vi hade tänkt och grilla men vi får la se hur det blir med den idén med tanke på vädergudarnas humör idag .. Hoppas på liiiiiite solsken ikväll iaf :) ..

På tal om solsken, fick sms av brorsan för en stund sen också. De hade kommit fram till Bali nu, jättefint väder men lite fuktigt fast vad gör det? Bättre det än detta pissväder :) .. Jag är ju inte alls avundsjuk! haha ..

Ha det gräjt så länge!






STINA-LEE väntandes på tåget i Göteborg ..

Jag och älskling åkte ner till Göteborg i lördags och tänkte kika bio :) Efter många om och men så hamnade vi tillslut i biostolen och kunde slappna av, njuta av filmen och skratta utav bara helvete haha .. Vi såg på "Baksmällan", en film jag förövrigt tycker ni borde se :) ..

Men nu till rubriken, som kanske en del av er funderar på :)
När vi kliver av tåget nere i Göteborg och precis är på väg in till stationshuset så tittar vi upp och helt plötsligt så står Stina-Lee där :) Vi antog att hon precis var hemkommen från Kreta, tyvärr stanna vi aldrig och sa hej :p .. Roligt att kunna se lite bloggkändisar iaf :) 

Ha det super allt gott folk :)
Jag har talat ut! 


ÖPPET HUS, EGEN LÄGENHET & IKEA ..



Jag är ledsen att jag är så dålig på att uppdatera men försöker att bli bättre :) (glimten i ögat haha) .. Helgen inleddes med en tripp till Karlstad på fredagsmorgonen, öppet hus på universitetet :) .. Skolan var enorm, sjukt fräsch och man blev nästa lite pepp på det konstigt nog =/ .. Vi fick en rundvandring av en elev och sen gick vi vidare och kikade på områdena och husen där vi ska bo .. Husen låg kanon och va skitfräscha, har dock inte sett min lägenhet än men tror den är kalas ändå :) .. Jag har ju iaf pool utanför^^ haha .. De e fan inte alla som har pool haha :D .. Senare på dagen så blev det en tripp till ikea och kikade på lite bord osv .. Ska nog köpa mig ett högt matbord, barstolar you know^^ :) haha ..


Är riktigt pepp nu verkligen, längtar tills jag får nycklarna .. Den 3:e augusti(!) Då smäller det haha :) .. Har börjat packa ihop en del av mina grejer nu också, fyra bananlådor klara haha :) .. Kommer ju typ inte hinna det senare, på onsdag och två veckor framåt så ska jag ju vara hundvakt :) .. Men ni får ha det super och jag lovar att bättra mig ;) ..

Kaching!

  
  

Svårt att förstå =/ ..

Wihuu, fy fan va gött!
Som jag tidigare skrivit så har jag ju då fått tag på lägenhet nu :D
En nybyggd 1:a på 24kvm, har allt förutom tvättmaskin & ugn i lägenheten .. Det är svårt att inse att man snart måste stå på egna ben och ta hand om allt haha, men det ska nog gå bra :) Kommer bli jävligt roligt och spännande iaf :)  .. Fan snart är man värmlänning! :) haha ..

Får nycklarna den 3:e augusti och efter det så är ni varmt välkommna att hälsa på!
Min destination är lycka,
jag känner lycka!




Bad på rödön ..

Igår blev det en sväng till älskling och vi drog och köpte oss en glass och sedan åkte vi vidare till Rödön där jag hoppade i :p .. Vattnet var inte farligt kallt faktiskt, det var helt okey varmt haha :) .. På kvällen satt vi och fjanta oss vid datan och tog fula kort haha .. Men dem får ni inte se haha ..

  

Då var det klart! :D

Då var det klart nu då! :D

Tidigare idag så ringde de från Stub i Karlstad och jag har fått lägenhet :D .. En nybyggd 1:a på 24kvm nära skolan :) .. Kommer bli så jävla underbart :D .. Kommer få lägenheten från och med 1:a augusti, snart jävlar! Snart är jag en värmlänning ;) Kan det bli bättre? - Ne jag tror fan inte det haha ..

Kommer med en bättre update sen!
Nu leker livet!

4 hektiska dagar med väldigt lite sömn ..

Jaa, hmm, då ska jag väl rycka mig i nackskinnet och redovisa mina senaste hektiska dagar ..

Allt började i onsdags .. Upp tidigt och ge mig ut för att affischera inför Westcoast Motor Show .. På kvällen åkte jag till arenan där mässan skulle vara och vi fick börja röjja upp massa skräp och göra klart inför mässan .. Onsdagskvällen blev väldigt sen och torsdagsmorgonen väldigt tidig .. Alla bilar m.m skulle komma klockan 15.00 på torsdagen och klockan 10:00 på fredagen skulle allt vara klart för de första besökarna .. Mässan höll på hela helgen och det har varit massor att göra men det har samtidigt varit skitkul :) ..

 

På lördagen jobbade jag på mässan till klockan 14 för på kvällen blev det släktmiddag hos maries farmor & farfar .. Det var trevligt, marie hade gjort en liten tipspromenad + 4kamp också så det var kul :) God mat var det också, grillat .. Jag ÄLSKAR verkligen grillat, finns inget godare :) .. Sen fanns det ju en söt kattunge där också :) jättemysig men nej marie(!) det blir ingen kattunge sen haha .. Jag är en hundmänniska nämligen :)

  
  

På söndagen så åkte jag tillbaka till mässan och jobbade, sista dagen och allt skulle bort på kvällen .. Älskling och min "svärfar" kom dit och kikade också :) .. Kvällen avslutades med lite truckkörning inne i arenan haha .. 3 meter upp i luften är ganska högt ändå xD haha .. Väl hemma så somnade jag med datan i knät när jag låg i sängen och precis hade skrivit klart mitt förra blogginlägg :)  haha ..

Denna dagen har spenderats väldigt länge i sängen, vaknade runt halv ett och sen åkte jag, syrrans barn och hennes sambo mikael och bowlade .. Det var länge sen jag bowlade men det var kul trots att jag va skittrött, som ni kanske ser på bilden xD haha .. Han som jobba där dök upp som gubben i lådan hela tiden också haha .. Nu är jag tillbaka i sängen iaf och lyssnar på lite gammal go musik xD Daddy Dj - Daddy Dj haha .. klockren ju xD

 


trött som em nyckelpiga ..

Är så sjukt trött nu, har jobbat hela dagen på motormässan .. Ska komma med en update imorgon men nu måste jag sova innan ögonen ploppar ut .. Sov gott allesammans, för det tänker jag göra ;)

See yaa!

Jobb & avkoppling ..



God morgon! (eller rättare sagt, trött morgon! haha)
Nu blir det jobb på mässan igen och sen i eftermiddag så blir det lite avkoppling med marie och hennes släkt :) .. Ska till hennes farmor & farfar på middag och då blir det troligtvis 5-kamp också :) ,, Marie och hennes faster som styrt upp det xD ..

Well Well, time to work now ..
I´m out!


JAG HAR KOMMIT IN ..



Då har resultatet äntligen kommit!!!
I´M IN COLLEGE NOW! :D .. Jag har kommit in på högskolan, SÅ JÄVLA GÖTT!!! :) ..  Det kommer nog bli gräjt! :)
En lärarutbildning inom Media haha, tro vad ni vill men det är faktiskt sant xD

Nu väntar jag bara på bostad, vill flytta snarast möjliga :)

Jag har talat ut!

3 dagar och för lite sömn ..

Heey allt gott folk!
Nu har det varit lite torrt på min bloggfront, har haft tusen saker att göra och när jag väl varit ledig så har jag försökt få mig lite sömn .. De senaste tre dagarna har jag kanske sovit runt 7 timmar, känns lite segt faktiskt .. För er som inte vet så håller jag på och jobbar med Westcoast Motor Show som hålls hela helgen .. Det är verkligen skitroligt och man träffar mycket nytt folk men det är ju det där med sömnen :p haha .. Trött blir man xD .. Tv och tidningar var med på invigningen av mässan idag och brorsan som är mässgeneral och som anordnat hela mässan va med på tv :) ..

Hur är det med er och hur har eran dag varit? Vad har jag missat i världen? :)
Kaching!


http://tv4play.se/nyheter/lokala_nyheter/vast?videoId=1.1089878


4 timmars sömn de två senaste dagarna ..

Heey!
Idag åkte jag som sagt iväg vid nio och satte upp de sista affischerna så nu är det klart .. Dagens ros går till dig din gamle gubbe som var sur och gnällig för att jag satte upp affischer, du sprider verkligen glädje i samhället! :) Fortsätt så gubbjävel xD haha ..

Sen träffa jag marie en sväng vid lunch och vi snacka lite och hade allmänt trevligt i solen :)  .. Vid två så tog jag bussen hem till Vänersborg igen, närmare bestämt till Arenan där motormässan ska hållas .. Det var långt ifrån klart och vi glada funktionärer fick sätta igång och röja upp allting som byggubbarna egentligen skulle ha gjort .. Efter att vi äntligen fått röjt upp så skulle montrar sättas upp och golv skulle läggas .. Efter ett tag började det kännas i kroppen och med endast min lilla lunch i magen och de fyra timmarna jag sovit så gick det inte lättare direkt .. Känner mig riktigt seg i benen och kroppen nu så det ska bli skönt med lite sömn men sen blir det upp imorgon vid sex igen och tillbaka till arenan .. Alla bilar ska rullas in imorgon och allt ska göras klart inför helgen .. Det är tusen grejer som ska göras så ni får ursäkta om jag inte kommer med en update på dagen =/ .. Jag kommer gottgöra er någon gång :)

Vad har ni gjort idag? Hoppas ni haft en superduperbra dag iaf :)
Ha det underbart så hörs vi, glöm inte att kommentera :)


Jag har talat ut!


Work from nine to night ..

Godmorgon!
Gårdagen blev sen eller rättare sagt, dagen blev tidig .. Jag och brorsan stack ut inatt vid två och affischerade det sista i vänersborg, va hemma vid fyra ungefär .. Nu är det ut igen, då kör jag sista rundan i Trollhättan och Vänersborg och sen vid fem så blir det att sticka till arenan och börja fixa klart allt inför imorgon då bilarna och alla övriga fordon ska ställas på plats .. Fullt upp hela dagen men jag ska försöka hinna med något blogginlägg ;)

Ha en superbra dag gott folk :)
I´m done!



  


Westcoast Motorshow ..

Hemma från överby och elgiganten nu .. Nu är min mobil inlämnad på service och jag fick en rutten nokia som lånetelefon .. Ge mig pengarna tillbaka istället men ne för ja vet, vi är dumma i huvudet och har cpregler istället .. Jag hatar verkligen dagens teknologi och dess försäljare ..

Samtidigt som jag va på överby så passade jag på att dela ut lite flyers om motormässan som brorsan ska hålla i till helgen .. Alla är varmt välkomna dit, Westcoast Motorshow 10 - 12 Juli i Arena Vänersborg .. Sen blev det även en sväng till min andra bror och hjälpa honom att måla lite i deras hus ..

Nu blir det sängen och imorgon ska jag ut och affischera lite mer :)

Sov gott allesammans,
Jag har talat ut!


Åh orka!

Så har mobilen ballat ur .. Haft den exakt en månad och nu fungerar inte skärmen, ljudet försvinner och den hänger sig .. Jag HATAR dagens teknologi! Så om ni inte får tag på mig så vet ni varför och Jonas,om jag inte svarar så ringer jag dig sen vid 4 .. Nu blir det en tur till Överby och lämna in telefonen .. Jävla LG skit ..

Ikväll smäller det :)

God morgon min trogna läsare!
Har ni sovit gott? Det har iaf jag gjort, gick och la mig vid tre inatt efter att ha kollat igenom filmen "Yesman" .. Tycker den va helt okey faktiskt :) Någon som sett den? .. Vaknade alldeles nyss av att regnet smattrar mot plåttaket utanför och himlen brakar loss .. Då var den här, den svenska sommaren! Det är för jävligt xD haha ..

Vad händer idag nu då? Ehm, jo senare idag så ska jag iväg och hjälpa brorsan i huset med lite grejer och sen ikväll ska jag sitta bänkad vid tv´n .. 23:40 på tv4 smäller det haha, den nya serien som jag börjat följa går då :) Harpers island, riktigt bra serie faktiskt :p .. Ni får kika på´t ;) .. Förövrigt så begravs ju michael jackson idag, R.I.P .. Känns sjukt att han är borta =/ .. Well well, alla ska vi dö någon gång .. Ne fan va tragisk jag låter nu, det får vi ändra på xD haha ..

Nu blir det frukost, ska nog göra en riktigt baotingfrukost xD Vad står på frukostbordet hos er?

Ha det super så hörs vi senare,
- Over and out

Jag har talat ut ..

Hemma och dags att sova ..
Mina ben skakar typ, känner av en jobbig träningsverk .. Fråga mig inte vart den kommer ifrån men kommit har den gjort i vilket fall som helst och att det är segt är bara förnamnet xD Jag drar mig tillbaka, "det är en dag imorgon också", men ni får ha det kalas så hörs vi :)

Sleep tight,
Jag har talat ut ..

Tillägnad min underbara flickvän!

Denna är för dig älskling!
Jag älskar dig!


Jag kommer inte hem =/ ..


Är det snyggt?

Go kväll!
Dagen har ägnats åt affischering och utdelning av flyers i uddevalla .. Till helgen så ska ju brorsan ha sin motormässa och jag hjälper honom med att sprida lite reklam osv :) .. Träffade massa käckt och ibland lite mindre käckt folk haha ..

Vi fyra så drog jag och Marie till torp och kikade lite i affärer .. Jag hittade lite snyggt men köpte inget =/
Vad tycker ni om kläderna? Var det snyggt? Min stil? .. Jag ångrar nog lite att jag inte köpte dem =/




Dagens i-landsproblem ..

Denna låten får avsluta min dag/kväll .. Tycker den är riktigt go men eftersom den enligt Rix FM har blivit utsedd till att bli årets sommarplåga så lär jag väl tröttna på den ganska snart haha .. Men jag ska njuta så länge jag kan xD

Vad tycker ni om denna låten? Vilken tror ni blir sommarens plåga?
Funderar förresten på min design på bloggen .. Något jag borde ändra på osv? Är inte helt nöjd ..
Ja ja, det är la dagens i-landsproblem haha ..
Sov gott allt folk, jag talar ut!

Nu börjas det igen ..

Så var det dags för de årliga måsattackerna igen .. Som vanligt varje år så lägger fiskmåsarna sina ägg på taket utanför våran balkong och när äggen tillsist kläcks så bryter helvetet ut haha .. Hur måsungarna varje år lyckas ramla ner på det lite mindre taket där våra balkonger och våran gård befinner sig förstår jag mig inte på .. Så fort man går ut på balkongen, öppnar fönstret eller går ner på gården så får man springa utav bara helvete för att inte få måsskit på sig haha ..

Dessa små jobbiga krabater, vad ska man göra? haha
Har ni också samma helvete? haha xD


Testar camen ..

Testar camen i min nya dator men något blir fel =/ .. hmm .. Ja ni ser ju ganska tydligt vad felet är och hur skräckslagen man blir haha men jag undrar hur man kan åtgärda detta =/ .. några tips? haha .. Annars är ju liksom camen helt okey, upplösningen funkar ju kanon & så .. Bara motivet som blir lite creapy =/ hahah ..

Men det är lite charmigt också xD haha .. Ett riktigt charmtroll xD
Sleep tight!


EN LÅT TILL MINNE AV MICHAEL JACKSON ..

Blev tipsad av en bloggerska om denna hyllningslåten till Michael Jackson ..
Tycker låten är riktigt bra :) Trots att jag inte var någon av hans största fans så måste jag säga att han är en gud inom musik .. Jag tycker nog att han tom är större än självaste Elvis Presley :)

Han kom, han sjöng och han gick.
Så föddes en legend!
 

JÄVLAR VAD BRA DET ÄR! VAD TYCKER NI?

Hi!
Så gott som hela dagen har spenderats vid datorn och med One tree hill .. Eftersom jag har varit utan dator under en ganska lång period så har jag även missat en hel del avsnitt av vad jag tycker är den bästa serien .. Så direkt när jag köpt min bärbara så blev det att börja se de nya avsnitten :) .. Asså serien är så sjukt jävla bra verkligen, har följt den från det första avsnittet och idag såg jag säsong 6 avsnitt 24 .. Tror tyvärr att det var sista avsnittet :(
Någon som vet ifall det kommer ytterliggare en säsong?
Vilken är eran favortiserie? Har ni några tips på någon ny serie som man kan börja följa?



Jag ska avsluta denna update med ett citat som en väldigt nära person till mig sa, vi nämner inga namn men det är en hon och hon börjar på m och slutar på arie .. haha

"Jag bet mig i tanden"
.. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. ..
Thanx everybody and don´t forget,
by comment this update you´ll make my day!
Take care everybody!

Nordens häftigaste bilar!


HUR VARMT HAR NI BADAT I SOMMAR?

Godmorgon!
Igår blev det en tripp till ursand innehållande massa sol & bad :) .. Vattnet var även då sjukt varmt, ursand som annars brukar vara känt för att vara kallt .. Hur som helst så tog jag och marie cyklarna och drog iväg vid 10 och låg där hela dagen typ .. Somnade även ett par gånger i solen, det är nog det bästa som finns haha .. Jag fick en del färg också så det är gassigt :)

Nu ska jag strax göra mig iordning och dra iväg till bussen .. Ska till brorsan och hjälpa honom lite i deras hus :) Ska även vara hundvakt åt de den 22juli och två veckor framåt :) Well well, ha det super så hörs vi lite senare ;)

Kaching!


  

BLIR MIN BLOGG BÄTTRE NU?

Wihuu!
Då har jag äntligen skaffat mig en laptop :) .. Jag har länge letat efter en ny och egen dator men har inte riktigt haft råd men nu har jag som sagt skaffat mig en .. Jag, mamma, syrran och Mille(den nyfödda) åkte iväg till torp köpcenter i Uddevalla och köpte den på Inet för ett helt okey pris :) .. Så nu kära bloggläsare! Nu kommer jag kunna ge er massor med updates och smaskigheter att läsa ;)

På väg hem från Uddevalla så plockade vi upp Marie och sen blev det en varm biltur hem .. Temperaturen låg på ca 30grader och när man har en trasig AC så blir inte den till någon hjälp heller direkt haha .. Väl hemma så blev det en god kycklingsallad från Kalasboden och en stund nere vid stranden med ett par dopp i det blå :) .. Vattnet var skitvarmt och skulle gissa på en temperatur runt 22 - 24grader kanske ..

På kvällen blev det en tripp till hemmakväll och vi hyrde "Vi hade iallafall tur med vädret .. igen", riktigt rolig film, tråkigare blev det när vi insåg att samma film låg i dvdhyllan =/ .. Bortkastade pengar men ah ja, speröll haha ..

Nu kommer ni få fler och roliga updates iaf,
läs & njut!

Kaching!



             


VATTENMELON- & FETAOSTSALLAD..

Grilltime ..
Lite bilder från en kväll när jag var uppe hos syrran och grillade ..
Riktigt gött och med en vattenmelon- och fetaostsallad till köttet så blir det ju underbart <3

Har ni några tips på andra slags sallader man kan göra? :)

  

22LITER JORDGUBBAR ..

Heey allesammans! Allt bra med er?
Idag gick jag upp runt nio och tillsammans med mamma, min syrra och hennes barn så begav vi oss iväg på en biltripp .. Närmare bestämt till jordgubbslandet xD .. Vi plockade och åt massa jordgubbar, det fanns sjukt mycket och det var sjukt gott haha :) Jag och mamma plockade ihop totalt 22 liter men sen plockade syrran ihop ett par liter också :) ..

Det var riktigt gött och gå och plocka, solen gassade på helt underbart och direkt när man blev trött så var det bara att käka lite jordgubbar och dricka lite vatten :) .. Ett riktigt bra sätt för att bättra på brännan xD haha ..

Vad har ni gjort idag?
Vad har ni för planer för sommar?
Nu blir det strax glass & jordgubbar (a)
Kaching ;)



Trimmat ..

Good morning vietnam!
Idag gick jag upp tidigt och åkte upp en sväng till syrran och hjälpte till lite med deras trädgård .. Klippte gräset och trimmade lite, riktigt skönt och gå och pilla med något nu i denna värmen och sen att man bättrar på solbrännan samtidigt är ju ingen nackdel xD haha ..

Brorsan och hans tjej har ju köpt radhus nyligen också så de håller på med renovering osv så jag ska väl försöka kika förbi där och hjälpa till någon dag också .. Kan man busa lite med deras hund haddock också :)

Nu ska jag strax iväg till uddevalla och träffa marie, hon är la helt slut efter jobbet dock haha ..
Ja ja, see yaa! Kaching


Trötter ..

Heey Hoo, let´s go!
Måndagen spenderades även den vid stranden .. Badade i Vänern, bor ca 100 meter från vattnet så det är ju kanon :) .. Vattet var riktigt varmt, skulle kunna tippa på kanske 21 - 23 grader i vattnet :) Sen blev det lite slappande hemma och fixade även lite med min vägg och satte upp lite ramar osv .. Sen på kvällen ringde jag pälsk och vi pratade länge :) hon är så söt :)

Kollade även filmen, Into the blue .. Vad tycker ni om den?
Jag tycker den är riktigt bra :)

Ha det super, Kaching!


RSS 2.0