3 dagar och för lite sömn ..

Heey allt gott folk!
Nu har det varit lite torrt på min bloggfront, har haft tusen saker att göra och när jag väl varit ledig så har jag försökt få mig lite sömn .. De senaste tre dagarna har jag kanske sovit runt 7 timmar, känns lite segt faktiskt .. För er som inte vet så håller jag på och jobbar med Westcoast Motor Show som hålls hela helgen .. Det är verkligen skitroligt och man träffar mycket nytt folk men det är ju det där med sömnen :p haha .. Trött blir man xD .. Tv och tidningar var med på invigningen av mässan idag och brorsan som är mässgeneral och som anordnat hela mässan va med på tv :) ..

Hur är det med er och hur har eran dag varit? Vad har jag missat i världen? :)
Kaching!


http://tv4play.se/nyheter/lokala_nyheter/vast?videoId=1.1089878


Kommentarer
Postat av: Emma

Var det din bror som var med i början av klippet? :) Haha, han bara "Hej Katarina från ttela" XD (a). 7 timmars sömn på tre dagar? Ojojoj, du måste vara trött! Men fett nice med motorshowen ju :). Ha det bäst!Kram

Emma

2009-07-10 @ 22:01:23
URL: http://xkiddown.blogg.se/

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (Jag håller den hemlig^^)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ett liv kan inte alltid vara på topp men jag försöker alltid hålla huvudet på topp och sikta högt. Jag är 19 år och pluggar till medialärare på Karlstad Universitet efter att ha flyttat från Vänersborg. I min blogg kan ni läsa om min intressanta vardag där jag tar upp saker som mode, inredning, sport och mycket mycket mer. Jag är enligt många lite av en sportnörd men jag älskar att träffa nya människor, resa och fota och det är genom dessa nöjen som jag ser min destination, lycka!

Läs & njut :)

Kontakta mig?
email: Sebbs@live.se

RSS 2.0