Ikväll smäller det :)

God morgon min trogna läsare!
Har ni sovit gott? Det har iaf jag gjort, gick och la mig vid tre inatt efter att ha kollat igenom filmen "Yesman" .. Tycker den va helt okey faktiskt :) Någon som sett den? .. Vaknade alldeles nyss av att regnet smattrar mot plåttaket utanför och himlen brakar loss .. Då var den här, den svenska sommaren! Det är för jävligt xD haha ..

Vad händer idag nu då? Ehm, jo senare idag så ska jag iväg och hjälpa brorsan i huset med lite grejer och sen ikväll ska jag sitta bänkad vid tv´n .. 23:40 på tv4 smäller det haha, den nya serien som jag börjat följa går då :) Harpers island, riktigt bra serie faktiskt :p .. Ni får kika på´t ;) .. Förövrigt så begravs ju michael jackson idag, R.I.P .. Känns sjukt att han är borta =/ .. Well well, alla ska vi dö någon gång .. Ne fan va tragisk jag låter nu, det får vi ändra på xD haha ..

Nu blir det frukost, ska nog göra en riktigt baotingfrukost xD Vad står på frukostbordet hos er?

Ha det super så hörs vi senare,
- Over and out

Kommentarer
Postat av: scout. out and about.

ja jag var inne en snabbis på sidan men hann inte mer innan jobbet. ska vara i jönköping till helgen, dock med en grabb som också är extremt bilintresserad som jag så kanske får bli en liten utflykt!

2009-07-07 @ 13:32:31
URL: http://www.hawaiiavenue.blogspot.com
Postat av: MissMessyHead

Sv. Tack är supernöjd med dem. Nu ska jag bara gå in dem. plågsamt

2009-07-07 @ 13:34:12
URL: http://fanfreakingtastic.blogg.se/
Postat av: Josefine

harper´s Island är faktiskt riktigt spännande, och det bästa är ju att det visas fyra avsnitt i veckan^^

2009-07-07 @ 18:05:37
URL: http://mysticalme.blogg.se/

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (Jag håller den hemlig^^)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ett liv kan inte alltid vara på topp men jag försöker alltid hålla huvudet på topp och sikta högt. Jag är 19 år och pluggar till medialärare på Karlstad Universitet efter att ha flyttat från Vänersborg. I min blogg kan ni läsa om min intressanta vardag där jag tar upp saker som mode, inredning, sport och mycket mycket mer. Jag är enligt många lite av en sportnörd men jag älskar att träffa nya människor, resa och fota och det är genom dessa nöjen som jag ser min destination, lycka!

Läs & njut :)

Kontakta mig?
email: Sebbs@live.se

RSS 2.0