1 dag kvar!

Nu är det tamefanimej bara en dag kvar och jag är peppad till max!!! :)
Dagen har ägnats åt att fira flickvännen som tagit studenten .. Och att se dem skrika och fira gör ju inte mig mindre sugen direkt haha .. Hon var jättefin och man blir så glad av att se henne så glad :)

En mycket trevlig dag men morgondagen kommer bli bättre^^ haha .. Fy fan vad jag ska skrika och fira haha .. Hoppas bara att det inte blir regn och dåligt väder .. Snälla vädergudar! Jag ber på mina bara knän att ge oss bra väder!! Det förtjänar vi efter dessa tre år av slit i skolan :) (a)

Det blir att lägga sig tidigt ikväll .. Upp runt 5 imorgon och iväg till champagnefrukosten klockan 6 .. Sen blir det massa skoj i skolan och ÅHHHHHHHHHHHHHHH Jag längtar så mycket! HAHA

See ya girls and boys ;)
Kaching kaching

  

Kommentarer
Postat av: Emma

Grattis till studenten! :D Hur känns det? :)

2009-06-08 @ 20:14:06
URL: http://xkiddown.blogg.se/
Postat av: Emma

Svar: Det förstår jag :). Jag brukar läsa din blogg, fast jag är dålig på att kommentera, så jag får bli bättre på det! :D Jofan det är helt okej :) är bara avis på er treor som slutade en vecka innan oss. men imorgon får ju vi också lov! :) <3Händer i sommar då? :) Ska du jobba någonting? Ha det bra! :D

2009-06-11 @ 19:36:55
URL: http://xkiddown.blogg.se/

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (Jag håller den hemlig^^)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ett liv kan inte alltid vara på topp men jag försöker alltid hålla huvudet på topp och sikta högt. Jag är 19 år och pluggar till medialärare på Karlstad Universitet efter att ha flyttat från Vänersborg. I min blogg kan ni läsa om min intressanta vardag där jag tar upp saker som mode, inredning, sport och mycket mycket mer. Jag är enligt många lite av en sportnörd men jag älskar att träffa nya människor, resa och fota och det är genom dessa nöjen som jag ser min destination, lycka!

Läs & njut :)

Kontakta mig?
email: Sebbs@live.se

RSS 2.0