Dags att bada ..

Heey, vaknade imorses efter att mina norska skidgrannar börjat packa ihop och skulle fortsätta sin resa .. Jag gick och tog en dusch och käka sedan lite frukost i morgonsolen .. Efter frukosten blev det en sväng ner till stan och kolla läget, var ju här för ett par år sen så det var ju kul att se hur saker och ting hade förändrats :) nu ligger jag och steker i solen utanför tältet och ska strax ner till stranden och bada lite :) Ha det underbart så länge, Kaching, kaching!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Låter mysigt. :)Jag ställde förresten upp en fototävling på Veckorevyns sommarturné där man kan vinna en dator. Det skulle vara kul om du röstade på mig! (klicka på snäckan, tar bara en sekund)

Om det finns någon liten tjänst jag kan göra dig i gengäld, så är det bara att säga till!http://www.asusnordic.com/summertour/?p=338

2009-06-22 @ 13:54:27
URL: http://gratisbesatt.blogg.se/
Postat av: Agnes

Åh, vad mysigt. Fin blogg :)

2009-06-22 @ 13:56:24
URL: http://agnesochlouise.blogg.se/
Postat av: Anonym

fin blogg!

vad tycker du om min? :)

http://annebertelsen.blogg.se

2009-06-22 @ 13:57:38
Postat av: syrran

Det låter underbart! Härligt med semester!

Är det sama camping som vi bodde på?puss och kram!

2009-06-23 @ 21:29:14

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (Jag håller den hemlig^^)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ett liv kan inte alltid vara på topp men jag försöker alltid hålla huvudet på topp och sikta högt. Jag är 19 år och pluggar till medialärare på Karlstad Universitet efter att ha flyttat från Vänersborg. I min blogg kan ni läsa om min intressanta vardag där jag tar upp saker som mode, inredning, sport och mycket mycket mer. Jag är enligt många lite av en sportnörd men jag älskar att träffa nya människor, resa och fota och det är genom dessa nöjen som jag ser min destination, lycka!

Läs & njut :)

Kontakta mig?
email: Sebbs@live.se

RSS 2.0