Överby ..

Hej hopp gummisnopp!
Idag har jag typ bott på överby haha, det är vårat "stora" köpcenter ..
Har köpt lite grejer inför min resa och lite nya saker till cykeln som behöver bytas ut .. Tråkigt nog köpte jag fel storlek på däcken så jag fick dra tillbaka en gång till och lämna tillbaka däcken .. Måste hitta nya däck någon annanstans =/ Sportex kanske?

Nu sitter jag hemma hos sötnöten efter en jobbig resa hit .. Skulle åka med en buss som skulle gå 19:25 men som aldrig kom så det blev ett jävla tjöt i telefonen med västtrafik men efter många om och men så fick jag åka en omväg .. Det löste sig iaf och det är väl det som är huvudsaken liksom, Kasching Kasching ;)

Imorgon blir det kalas hos kusin vitamin, 16år^^ haha ..

See yaa,
Kaching

  

Kommentarer
Postat av: Emma

svar: Okej :) fan vad nice alltså! Ja precis. Skåne är nice (H) haha. Jag ska ner till Ystad :D och "överraska" några släktingar som redan är där! Det blir skoj :D.

2009-06-14 @ 13:18:57
URL: http://xkiddown.blogg.se/

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (Jag håller den hemlig^^)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ett liv kan inte alltid vara på topp men jag försöker alltid hålla huvudet på topp och sikta högt. Jag är 19 år och pluggar till medialärare på Karlstad Universitet efter att ha flyttat från Vänersborg. I min blogg kan ni läsa om min intressanta vardag där jag tar upp saker som mode, inredning, sport och mycket mycket mer. Jag är enligt många lite av en sportnörd men jag älskar att träffa nya människor, resa och fota och det är genom dessa nöjen som jag ser min destination, lycka!

Läs & njut :)

Kontakta mig?
email: Sebbs@live.se

RSS 2.0