praktik

Blev ännu en tidig dag idag och bege sig ner till det goa götet haha .. Det är tur att det finns roligt och konstigt folk på tåget och gatorna som man kan kika på hahah .. Nu sitter jag här på kontoret och tråkar .. Väntar på att batteriet till kameran ska bli färdigladdat så jag kan bege mig ut och börja fota .. För övrigt har jag fått mig en egen dator här på kontoret nu så jag slipper sitta och snylta på de andras datorer haha ..

Jag gjorde fotbollsdebut igår också :) i bendovers ;) haha .. Korpen vettu ;) .. resultatet behöver vi ju inte gå in på men det blev en väntad förlust haha .. jävligt kul att börja lira iaf :) För övrigt idag blir det fotosession med marie här i göteborg .. jag har en så grym bild framför mig i huvudet, ska bli kul att försöka förverkliga den :) ..

Sen blir det ju kanske en fika osv men ska försöka uppdatera lite sen :) tråkigt nog har datan hemma pajjat igen(!) Blir så sjukt trött på datorer haha .. men så äre ..

Ha det ..


Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (Jag håller den hemlig^^)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ett liv kan inte alltid vara på topp men jag försöker alltid hålla huvudet på topp och sikta högt. Jag är 19 år och pluggar till medialärare på Karlstad Universitet efter att ha flyttat från Vänersborg. I min blogg kan ni läsa om min intressanta vardag där jag tar upp saker som mode, inredning, sport och mycket mycket mer. Jag är enligt många lite av en sportnörd men jag älskar att träffa nya människor, resa och fota och det är genom dessa nöjen som jag ser min destination, lycka!

Läs & njut :)

Kontakta mig?
email: Sebbs@live.se

RSS 2.0