Det är natt ute .. och självklart har jag lasse i mina öron ;D

Sitter på bussen hem nu och det är kolsvart ute, haft möten till klockan fem .. Vi i vårat arbetslag har grejat lite i vårat arbetsrum också för de har nämligen byggt ut det så vi får plats med lite fler skrivbord osv .. (om det nu va så intressant att få veta haha) .. btw, sitter en jättesöt bebis i sätet framför mig på bussen nu och vi (hans mamma också) sitter och busar med honom typ, leker titut m.m haha =) ..  Askul haha =)

Ah ja, ikväll blir det plugg och lite Xbox hehe .. Måste försöka få tag på några personer också ang. innebandyföreningar, ska ju börja spela igen förhoppningsvis men kommer återkomma mer om det när jag vet mer (y) .. Ska ringa syrran snart också, behöver snacka med henne om läraryrket m.m (Hon jobbar som lärare så hon vet massa nyttigt hehe)

På tordags ska jag vikariera lite också, fick frågan om jag kunde hoppa in och hålla en mattelektion och det är klart jag kan det =) .. Men jag skriver mer sen när jag kommit hem, Heeey!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Sv: Tack det värmer att höra =)=) Ja visst vart den bra, det var länge man såg någon bra film!!

Har du några filmtips?

2009-11-03 @ 19:54:42
URL: http://samraaah.blogg.se/

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (Jag håller den hemlig^^)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ett liv kan inte alltid vara på topp men jag försöker alltid hålla huvudet på topp och sikta högt. Jag är 19 år och pluggar till medialärare på Karlstad Universitet efter att ha flyttat från Vänersborg. I min blogg kan ni läsa om min intressanta vardag där jag tar upp saker som mode, inredning, sport och mycket mycket mer. Jag är enligt många lite av en sportnörd men jag älskar att träffa nya människor, resa och fota och det är genom dessa nöjen som jag ser min destination, lycka!

Läs & njut :)

Kontakta mig?
email: Sebbs@live.se

RSS 2.0