..

Vill du veta något om vägen du har framför dig,


fråga den du möter.

 

Sitter på praktiken nu, har långrast tills nästa lektion så sitter och pillar med lite annat under tiden .. Vaknade imorses av en jättegosig Sixten, han sov på kudden bredvid mig hela natten vilket är ganska ovanligt ;P .. Han brukar alltid springa runt mitt i natten och leka, hugga efter mina fötter när jag sover eller vara allmänt jobbig och jävlig men inte denna gången = skööönt! =) ..

 

Nu tänkte jag sticka ut i korridoren lite och snacka med eleverna men jag kan undehålla er med en rätt go coverlåt så länge, heey så länge!

 

 

//Sebastian Karlsson


Kommentarer
Postat av: Jenny

hah min katt är precis jävla jobbig på nätterna eller tidigt på morgonen..as jobbigt xD!

2009-11-26 @ 20:08:36
URL: http://fulanka.blogg.se/

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (Jag håller den hemlig^^)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ett liv kan inte alltid vara på topp men jag försöker alltid hålla huvudet på topp och sikta högt. Jag är 19 år och pluggar till medialärare på Karlstad Universitet efter att ha flyttat från Vänersborg. I min blogg kan ni läsa om min intressanta vardag där jag tar upp saker som mode, inredning, sport och mycket mycket mer. Jag är enligt många lite av en sportnörd men jag älskar att träffa nya människor, resa och fota och det är genom dessa nöjen som jag ser min destination, lycka!

Läs & njut :)

Kontakta mig?
email: Sebbs@live.se

RSS 2.0