Jag är finalist till veckans blogg!

På bloggen http://ymperia.com/sofia/ har jag kommit med som en av finalisterna till veckans blogg! Väldigt roligt tycker jag och jag önskar alla finalister lycka till, har varit inne på några och jag tycker de är riktigt bra & roliga bloggar =)Kommentarer
Postat av: sofia svarar:

Kul att du skrivit om tävlingen här i bloggen! det är jag, helt själv som bestämmmer vem som blir veckans blogg. jag läser igenom alla bloggar under veckan, kollar hur mycket man har uppdaterat, vad man skriver, vad jag tkr om designen med mera! Sen i slutet av året tänkte jag samla alla som vunnit veckans blogg så får läsarna rösta vilken som ska bli Årets blogg! Lycka till i tävlingen!

2009-11-02 @ 19:11:45
URL: http://ymperia.com/sofia

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (Jag håller den hemlig^^)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ett liv kan inte alltid vara på topp men jag försöker alltid hålla huvudet på topp och sikta högt. Jag är 19 år och pluggar till medialärare på Karlstad Universitet efter att ha flyttat från Vänersborg. I min blogg kan ni läsa om min intressanta vardag där jag tar upp saker som mode, inredning, sport och mycket mycket mer. Jag är enligt många lite av en sportnörd men jag älskar att träffa nya människor, resa och fota och det är genom dessa nöjen som jag ser min destination, lycka!

Läs & njut :)

Kontakta mig?
email: Sebbs@live.se

RSS 2.0