Back in town .. NE JAG HAR INGEN BRA RUBRIK IDAG ..

Är hemma i Vänersborg nu igen .. Ska stanna här några dar - en vecka, vila upp mig efter en tuff praktikvecka och samla tankarna lite .. Allt går som en bergochdalbana och nog för att jag tycker det är kul med bergochdalbanor men detta börjar bli riktigt knepiknåp haha .. Sixten trivs bra här i Vänersborg också, utforskar massor =) .. Dagen i Karlskoga gick också bra, trivs bra där men saknar universitetet lite också :p ..

Tog tåget vid sju från Karlstad och va framme runt nio, ska strax hoppa ner i sängen för jag e så sjukt trött hehe .. Vad händer det kommande dagarna då? Imorgon blir det nog en sväng nere på "Oktobersmarknaden" och sen krogen med några gamla polare .. På söndag kanske jag ska lira innebandy med brorsan och lite folk, får se .. Ska bli skönt och träffa alla bara =) .. Vet inte riktigt när jag åker tillbaka till Karlstad men blir nog torsdag/fredag kanske .. Nu blir det sängen, ha de gött!

Tråkigt att det blivit som det blivit men är det värt att kasta bort allt?


hehe, detta va ett par år sen ..


Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (Jag håller den hemlig^^)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ett liv kan inte alltid vara på topp men jag försöker alltid hålla huvudet på topp och sikta högt. Jag är 19 år och pluggar till medialärare på Karlstad Universitet efter att ha flyttat från Vänersborg. I min blogg kan ni läsa om min intressanta vardag där jag tar upp saker som mode, inredning, sport och mycket mycket mer. Jag är enligt många lite av en sportnörd men jag älskar att träffa nya människor, resa och fota och det är genom dessa nöjen som jag ser min destination, lycka!

Läs & njut :)

Kontakta mig?
email: Sebbs@live.se

RSS 2.0