Dagen efter ..

Back to reality haha .. Sitter i soffan nu och käkar frukost med mamma & Sixten, Sixten e så sjukt rolig haha .. Utforskar överallt och leker med sitt fiskespö :p .. Måste filma när han leker med det så ni får se =)

Gårdagen va ganska kul faktiskt trots lite lamt drag, åkte först till brorsan Linus och tjöta lite. Sen drog jag vidare och träffa henke m.m och festa på Backstage, träffade Anton i kön också, vi båda bor i Karlstad men vi lyckades tydligen åka hem samtidigt osv :p .. Men det va riktigt kul att träffa alla gamla mediamänniskor iaf =)

Idag kommer Eva hit och ska träffa Sixten, sen ska jag nog till min andra brorsa i Trollhättan och tjöta en stund och ikväll blir det innebandy =) .. Dagen är uppbokad men vi hörs sen igen!


..:::I´m out!


Kommentarer
Postat av: miranda

ja hon blev jätte glad.

tack (:

2009-10-25 @ 17:13:33
URL: http://miirre.blogg.se/

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (Jag håller den hemlig^^)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ett liv kan inte alltid vara på topp men jag försöker alltid hålla huvudet på topp och sikta högt. Jag är 19 år och pluggar till medialärare på Karlstad Universitet efter att ha flyttat från Vänersborg. I min blogg kan ni läsa om min intressanta vardag där jag tar upp saker som mode, inredning, sport och mycket mycket mer. Jag är enligt många lite av en sportnörd men jag älskar att träffa nya människor, resa och fota och det är genom dessa nöjen som jag ser min destination, lycka!

Läs & njut :)

Kontakta mig?
email: Sebbs@live.se

RSS 2.0