Fan va snygg jag är =) .. På väg hem till klöskatten ..

Nu är jag på väg hem igen, till klöskatten .. Fan va jobbig Sixten va imorses asså, började tyka upp sig mot mig vid fyra och höll på tills jag skulle gå upp (inte kul!) .. Hans leksak som han fick av mamma i helgen älskar han iaf .. Han blir som tokig och jättesöt när han leker med den, får försöka filma när han leker med den =)

Nu är det två dagar kvar av första veckan på VFU'n och än så länge så har det gått helt ok, idag var det ganska kul =) Haft lite engelskalektioner osv =) ..

Sitter och kollar igenom lite bilder nu och asså fan vad snygg jag är när jag är uppklädd^^ haha =) .. eller vad tycker ni? Kan man verkligen tacka nej till en sån här tiopoängare (a) =)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Katter kan vara jobbiga ibland men söta oxå :) du va en 10a :)

2009-10-21 @ 17:55:51

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (Jag håller den hemlig^^)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ett liv kan inte alltid vara på topp men jag försöker alltid hålla huvudet på topp och sikta högt. Jag är 19 år och pluggar till medialärare på Karlstad Universitet efter att ha flyttat från Vänersborg. I min blogg kan ni läsa om min intressanta vardag där jag tar upp saker som mode, inredning, sport och mycket mycket mer. Jag är enligt många lite av en sportnörd men jag älskar att träffa nya människor, resa och fota och det är genom dessa nöjen som jag ser min destination, lycka!

Läs & njut :)

Kontakta mig?
email: Sebbs@live.se

RSS 2.0