KycklingWok! .. Goaste maten någonsin =)

Blev Kycklingwok idag, det är nog bland det goaste som finns =) .. Älskar det haha ..
Fräs upp kyckling, koka nudlar och woka lite olika grönsaker .. Jag använder mig av Findus "Wok Classic" som man hittar i frysdisken i de flesta mataffärer. När kycklingen är klar slänger man i det i wokpannan tillsammans med grönsakerna och låter det "småwoka" en stund .. Sist häller man i de färdiga nudlarna och låter allt wokas tillsammans i ca 5-10minuter ..

Färdigt att serveras, smakar bäst tillsammans en Wok Sauce .. Jag tycker "Ginger & Lemongrass" smakar bäst, lite kryddig men ändå inte för stark .. Allt tar ca 20minuter att göra och det smakar underbart =)

Hoppas ni vill prova detta, isåfall smaklig måltid! =)


Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (Jag håller den hemlig^^)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ett liv kan inte alltid vara på topp men jag försöker alltid hålla huvudet på topp och sikta högt. Jag är 19 år och pluggar till medialärare på Karlstad Universitet efter att ha flyttat från Vänersborg. I min blogg kan ni läsa om min intressanta vardag där jag tar upp saker som mode, inredning, sport och mycket mycket mer. Jag är enligt många lite av en sportnörd men jag älskar att träffa nya människor, resa och fota och det är genom dessa nöjen som jag ser min destination, lycka!

Läs & njut :)

Kontakta mig?
email: Sebbs@live.se

RSS 2.0