På väg hem .. Bli pappa? .. 80tals fest ..

nu har det hänt en del sen sist, har varit på att blogga de senaste dagarna .. Sitter på tåget hem till Karlstad nu iaf och ikväll blir det 80tals fest, har dock ingen aning om vad jag ska ha på mig men det löser sig nog (något tips?) .. Jag kanske ska bli farsa också, funderar på att skaffa katt =) men jag vet inte än, har funderat ett par veckor men ah får se ..

Ska uppdatera mer om allt imorgon men nu vet ni att jag lever iaf :p .. Måste rusa för e så sjukt toanödig nu men hoppas ni får en toppenkväll så hörs vi igen imorgon!

I´m out!


Kommentarer
Postat av: johanna

du måste skaffa katt eller hund !! :D

2009-10-10 @ 17:43:41

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (Jag håller den hemlig^^)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ett liv kan inte alltid vara på topp men jag försöker alltid hålla huvudet på topp och sikta högt. Jag är 19 år och pluggar till medialärare på Karlstad Universitet efter att ha flyttat från Vänersborg. I min blogg kan ni läsa om min intressanta vardag där jag tar upp saker som mode, inredning, sport och mycket mycket mer. Jag är enligt många lite av en sportnörd men jag älskar att träffa nya människor, resa och fota och det är genom dessa nöjen som jag ser min destination, lycka!

Läs & njut :)

Kontakta mig?
email: Sebbs@live.se

RSS 2.0