Tårtkalas .. Min första kontakt med läraryrket i praktiken .. Besök =)

Det blev allt lite tårtkalas förut .. Brandon, Jocke, Linda och Marie kom förbi en sväng .. Det var trevligt =) Nu sitter jag dock i skolan och pluggar, inte lika trevligt men ah haha =) ..

Gjorde min sista skoldag, för ett par veckor framåt, idag också .. Imorgon ska jag på besök till min praktikplats och på måndag börjar hela praktiken, det blir att spendera 3 veckor på en högstadieskola i Karlskoga =) .. Kommer nog bli kul men segt att hålla på och pendla bara =/ ..

Familjen kanske kommer upp hit i helgen också, skulle va riktigt kul iaf =) .. Saknar de väldigt mycket =) .. Hade varit skönt och träffa de nu innan praktiken eftersom det antagligen kommer bli så mycket med skolan i och med praktiken och alla inlämmningsuppgifter m.m .. Ja ja, nu måste jag nog plugga vidare men ni får ha det bra så länge så hörs vi nog ikväll igen =)

Hoooouj!

Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (Jag håller den hemlig^^)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ett liv kan inte alltid vara på topp men jag försöker alltid hålla huvudet på topp och sikta högt. Jag är 19 år och pluggar till medialärare på Karlstad Universitet efter att ha flyttat från Vänersborg. I min blogg kan ni läsa om min intressanta vardag där jag tar upp saker som mode, inredning, sport och mycket mycket mer. Jag är enligt många lite av en sportnörd men jag älskar att träffa nya människor, resa och fota och det är genom dessa nöjen som jag ser min destination, lycka!

Läs & njut :)

Kontakta mig?
email: Sebbs@live.se

RSS 2.0