Ne nu ger jag upp, nu åker jag hem från skolan!

Nu skiter jag i det här, känns inte som jag får in något i huvudet .. Hoppas att saker och ting har fastnat efter föreläsningar osv ändå =/ .. Åker hem och slänger mig i soffan en stund tror jag, eller ska man sova direkt? hmm .. Ah jag får se .. Vi hörs imorrn så får ni reda på hur allt kändes .. + ni ska få förfestinlägg haha, va fan det nu innebär xD

Jag signar ut!


Kommentarer
Postat av: sara

Haha, ja nu blir jag nyfiken! Det är kul med rekord dock! Jag har legat på slösidan ett tag så då går det ner men man märker att det går bättre när man verkligen lägger ner tid :)

2009-09-26 @ 12:54:53
URL: http://unbelievablegorgeous.blogg.se/

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (Jag håller den hemlig^^)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ett liv kan inte alltid vara på topp men jag försöker alltid hålla huvudet på topp och sikta högt. Jag är 19 år och pluggar till medialärare på Karlstad Universitet efter att ha flyttat från Vänersborg. I min blogg kan ni läsa om min intressanta vardag där jag tar upp saker som mode, inredning, sport och mycket mycket mer. Jag är enligt många lite av en sportnörd men jag älskar att träffa nya människor, resa och fota och det är genom dessa nöjen som jag ser min destination, lycka!

Läs & njut :)

Kontakta mig?
email: [email protected]

RSS 2.0