The blind side, riktigt bra film..

Kollade precis på filmen the blind side och den var riktigt bra om jag får säga det själv.
Det är en sann historia som handlar om en hemlös afroamerikan. "Big mike" eller Michael som han hellre vill bli kallad föds i en fattig familj och blir omflyttad bland olika fosterhem under sin barndom. En dag ser man hans potential och han får börja i skolan, dock blir han ännu en gång utkastad från sin fosterfamilj. Han lever efter det på gatan tills dess att den rika och "vita" familjen Touhy hjälper honom att lyckas i livet.

Om ni inte har sett den så tycker jag verkligen att ni ska det, grym film! :)


fått jobb..

Nu har jag fått jobb :) Känns gött, vet dock inte om jag vill jobba där haha :p .. Jag ska ju på en annan intervju nästa vecka också men ah jag får la se.. Jag har fått ett jobb och en extra inkomst iaf :) Ikväll då, hmm då händer nog inte mycket. Ska upp tidigt imorrn på möte i skolan och sen vid halv tre ska jag iväg och jobba på nöjesfabriken..

Drar hem till Vänersborg på lördag och träffar familjen och firar lite påsk :)
Vad ska ni göra under påsk?


Hem till Vänersborg på lördag

hoppa av, söka jobb, byta utbildning..

Ah faktiskt. Till sommarn kommer jag att hoppa av lärarutbildningen och förhoppningsvis kommer jag att komma in på den utbildningen som jag helst vill. Medier och kommunikation: visuell kommunikation och design heter utbildningen och ligger här i Karlstad också. För tillfället så söker jag just nu jobb, ska på arbetsintervju i eftermiddag och sen på en annan arbetsintervju nästa tisdag. Jag ska även på möte i skolan på torsdag, med en studievägledare på den nya utbildningen, för att kolla på ev. möjligheter att plugga kurser som kan vara viktiga inför den utbildningen.

Jag tvekade ju redan efter praktiken i höstas på lärarutbildningen men ville ändå ge det en chans till. Känner dock nu att efter den andra praktikperioden så är inte detta något jag vill göra resten av livet. Tycker det är bättre att försöka satsa på det man helst vill då, man måste ju våga chansa liksom :)

Som jag skrev tidigare så håller jag på att söka jobb. Har varit på arbetsfömedlingen och fått lite hjälp också. Skulle även jobba på nöjesfabriken på torsdag och fredag under "Det stora kalaset". Hade tänkt att åka hem på torsdag dock och sedan åka med familjen ner till ullared på fredagen :p (kan va jävligt kul faktiskt:))  hmm, vet inte hur jag ska göra riktigt nu men får fundera lite på det så länge.. Måste fixa lite käk nu och sen göra lite andra saker med plugg osv..

Kände att det blev ett väldigt långt inlägg nu men hoppas ni orkar läsa :p
Ha det gött så länge så hörs kanske ikväll igen! :)


hmm, hur ska jag göra?

Slappdag med hockey..

hmm tror jag vakna runt två idag, blev ganska sent igår :) .. Vid fyra drog jag till jonas och käka pizza och kolla hockeyn, jävligt gött att färjestad vann idag.. Har en liten känsla av att de faktiskt kan ta sig till semi nu :) Hoppas iaf :D

 

Efter hockeyn har jag legat hemma och slappat, fixade lite med jobbansökningar osv. Nu ikväll så blev det slapp i soffan men tända ljus och film.. Riktigt gött med ljus faktiskt, avslappnande ;p .. Får se om jag kanske lägger mig nu, tar en promenad eller drar på en film, fixade arnfilmerna förut så kanske se någon av dem.. Får la se..

 

Imorrn ska jag in till stan en sväng och greja lite, skriver mer om allt det där på tisdag ;)

Ha de gött! houj!


storhandling ..

Gick upp runt tio och drog till Willys vid tolv med Jonas. Storhandlade så nu ska jag la klara mig.. Sen har jag mest legat hemma och slappat, är så jävla trött känner jag. Hockeyn ikväll gick ju inget vidare heller, jävla dret. Gäller att vinna på söndag och jag ska lätt skaffa plåtar till den matchen..

Imorrn blir det fest, måste fixa och skicka in några arbetsansökningar inför sommarn också. Nästa vecka blir en fullspäckad vecka, vad som händer får ni reda på då. Jag ser ett ljus iaf^^ haha

btw, hur stor chans är det att alla 24 flaskor i en låda håller när lådan går sönder och de faller ifrån en halvmeters höjd? Jag lyckades iaf^^

Sleep tight, good bye!


Nya hyllor från IKEA ..

Nu är hyllorna uppmonterade, köpte även de tre "ljusglasen" som står bredvid.

Va tycks? Blev det nått gassigt? haha :D

 


Inköp på IKEA..

Blev en sväng till IKEA efter skolan.. Hittade de hyllor som jag letade efter så nu blir det att montera upp dem, lägger upp bild sen.. Måste diska och städa lite, sen göra käk.. Hade hoppats på våfflor idag men blir nog inget med det hehe, såvida inte mamma skickar upp några :D haha ..

Ah ja, nu ska jag greja lite, ha de bra så länge!

Trött trots sovmorgon..

Fick bli en liten sovmorgon idag, det jobbiga är att jag inte känner mig utvilad. Är lika trött även om jag har tagit sovmorgon men det gäller väl att hitta den "perfekta" tiden att gå upp, när den nu är =/ .. Eller finns det några andra bra knep för att kunna vakna pigg? ..  Inte bara jag som gillar sovmorgon iaf, Sixten är en riktig sjusovare han också ;P

Vad händer idag, ska iväg till skolan och fixa lite stuff och sen blir det kanske en tripp till IKEA om jag orkar, tänkte kolla efter en slags hylla. Ni får se sen om jag köper något :) Ha en bra dag! Heey!


vattnet borta ..

Gårdagen började med att jag fick reda på att karlstad hade blivit drabbat av två stora vattenläckor så det var bara att bunkra upp kylen med vatten innan vattnet skulle ta slut för mig med hehe.. Drog iväg till karlskoga och spelade säsongens sista match, slutade 5-5. Efter matchen var det bara att börja tagga för kvällen men själva kvällen blev väl kanske inte så rolig som jag hade tänkt mig men ah, speröll hehe..

Jag tappade bort legget på vägen till nöjes så blev en dyr resa hem för att hämta passet och sen åka ner igen.. Som tur var hade nöjes jävligt shyssta vakter iaf som satte upp mig på viplistan när jag kom tillbaka, bjuden på entré, garderob och en bärs^^ mer sånna vakter! haha.. Själva nöjes va la sådär också, haft roligare där iaf :p

men men, nu ligger jag och sixten i soffan och slöar framför mtv & the hills och det kommer jag nog göra resten av dagen också..

Va händer för er idag?




tidig kväll?

Blir nog att lägga sig tidigt ikväll, upp vid elva imorrn och åka iväg till karlskoga och spela säsongens sista match. Efter matchen blir det utgång :) Tror det kommer bli en riktigt rolig kväll, taggad som fan haha..

Nu ska jag kolla solsidan och sen sova, hörs imorrn! Haaj

förlust i första matchen..

Blev förlust i första kvartsfinalmatchen, jävla skit.. Man ska inte skylla på domaren men de gjorde fan ingen bra match tycker jag.. Ja ja, bara bita ihop och hoppas på vinst i nästa match.. Nu blir det att ta tag i pluggandet igen och sedan försöka lägga mig i någorlunda tid..

En dag kvar bara och sen är det helg som gäller, ska bli kul tror jag. Sista matchen för säsongen och sedan utgång :)
Vad ska ni göra i helgen?

Avslutar kvällen med plugg och kräftstjärtsmacka ;)

Vänersborgsbuss på rymmen..

Praktiken i Karlskoga är slut nu och det är dags att dra sig tillbaka till skolbänken, känns rätt gött faktiskt. Inga mer tidiga mornar :p Försov mig dock imorses ändå haha.. Ikväll blir det kvartsfinalhockey, känns gött att slutspelet är igång nu :D Måste plugga massa nu dock så ni får ha det gött!!

 

Hittade denna bussen i Karlskoga under praktiken.

VL-bussen från vänersborg, man får ju lite hemlängtan haha^^


Dagens lunch..

Vaknade vid nio imorses och kunde inte somna om trots att jag va sjukt trött. Har gått upp klockan fem i 1½ vecka nu och när jag äntligen får sova ut, ne då kan jag inte sova.. Himla kul! Blev lite tv-spel istället och sen drog jag ner till ICA som precis har öppnat här i området. Behövde köpa lite mjölk m.m och fanns bra priser :) passade även på att skaffa lite vuxenpoäng^^ skaffade mig ett ICA-kort haha^^

 

Nu ska jag plugga lite och sen iväg och träna. Hade match igår och det gick väl okey, vinst med 14-3 eller nått.. Match på lördag igen, säsongens sista. Möter Karlskoga borta så bara börja tagga. Förövrigt så tror jag helgen kommer bli grymt roligt :)

 

Till lunch idag blev det Pyttipanna, ägg & kokta grönsaker..


Legendarisk kväll

Fan vilken legendarisk kväll det blev, helt klart sämsta kvällen på mycket mycket länge! haha men fan va kul vi hade ändå :p .. Kvällen slutar iaf med att jag somnar i Johans säng, Johan ligger på toa o snackar i telefon, Max springer runt som en idiot. Johan ber Max slänga ner mig i soffan istället, johan vill ha sin säng. Jag somnar i soffan. Jag vaknar klockan 8, Max ligger i Johans säng. Johan är borta. En kvart senare kommer Johan insmygandes i jacka, kallingar och strumpor och lägger sig i sängen och skedar med max .. Kvällen kan bara beskrivas på ett sätt,

We didn´t get drunk, we got awesome! true story!



Nu är det lite lättare på toppen..

Igår fick jag nog, blev att jag ringde frisören och boka en tid senare på dagen. Kände att det börja bli lite mycket hår och "hujedamej" va skönt det var att klippa sig haha :D

Före


Efter




nu blir det fest!

Sista dagen på vfun för veckan är gjord, nu blir det fest för hela slanten! :D Vart och klippte mig förut också, va till en början väldigt skeptisk när hon klippte mig men det blev helt okey till slut :) Ska slänga upp bild imorrn på hur det blev.. Nu festar vi iaf och det känns väldigt skönt efter en vecka med väldigt tidiga mornar... Imorrn blir det nog att kolla lite fotboll när patrik lirar.. Får la se om vi orkar upp vid tio :p...

Ah ja, ha en grymt bra kväll! Vad ska ni göra? :D

...:::Ciao!

fan va kass han e haha

Satt och kikade runt på youtube lite och hittade den här
intervjun. Han är ju verkligen skitkass haha..



tagga tagga

Precis kommit hem från hockeyn mellan Färjestad - Rögle, blev vinst med 5-2 :D .. Vart ju bjuden på matchen och middag på stan, riktigt gött :D .. Nu sitter jag här lite partysugen och taggar inför torsdag med kanspöjken :p

Annars, vfun idag gick helt okey men känner la att det är sådär kul men men.. Letar ny lägenhet sen ett tag tillbaka, har ju tänkt att flytta efter sommarn så gäller att börja leta i god tid liksom.. Men får la se vad som händer, bor ju egentligen ganska bra där jag bor men är sugen på att komma ner till centrum och eftersom ganska många verkar flytta ifrån huset så känns det nästan lika bra :p .. men som sagt, jag får la se hur jag gör!

Dagens skönaste
"han e ju inte bög eller nått utan han ä bara så jävla galen"

Sleep tight! houuuj!


(vet inte om jag ska klippa mig eller inte =/)

vaken med tuppen..

Ja då var man vaken tidigt idag igen.. Känns jävligt segt att gå upp såhär tidigt, jag är verkligen inget fan av tidiga mornar... Spelar ingen roll om man lägger sig tidigt heller, sånna här tider är inte mänskliga. Har ingen direkt lust med vfu =/ Sixten ligger i knät och myser nu. Han verkar inte heller tycka att jag ska åka iväg till karlskoga :p Ja ja, det är väl bara att sätta på sig jackan och dra..

Måste klippa mig snart också tror jag, antingen klippa mig kort eller ha kvar det långa håret? hmm =/ Försöker leta efter lite ideér men hittar inget speciellt.. Får la klippa mig som jag brukar klippa mig helt enkelt.. Well well, time to go.. See ya!

(Hittade förresten en jävligt cool och smidig grej på google, en pizzasax :D)

Dags för vfu igen..

Tjaa! Allt bra?!
Vinkade av familjen vid tåget i förmiddags.. Köpte en en ny sticka(hockeyklubba för er som inte vet :p) så nu är man fit for fight haha :D .. Blev lite hockeylattjandes med Ovechkin från bosnien, även kallad sasha :p Vi blev direkt utmanade av några ungar på match.. Jävligt kul o bara åka runt och lattja lite :D

Annars idag så har jag slappat ganska mycket, VFU imorrn igen så gäller väl att vara utvilad.. Ska nog hoppa i säng snart också, bara kolla klart på blåsningen :D .. Så jävla roligt program, "Glenn över sjö och strand" jag dör av skratt typ haha :p

ja ja, dags att sova!
Sleep tight!


(back to Karlbergsskolan)

"pommfrittstället"

Igår kom familjen upp med tåget, mötte de nere i city och sen drog vi hem och lämnade väskorna.. Gick ut på en promenad och sen hem och laga mat och hade myskväll.. På kvällen började dock Mille må dåligt och det fortsatte även på natten. Mikael fick ta bilen upp imorses och hämta syrran och Mille för att sedan åka till akuten och sen åka hem till Vänersborg =/ ..

Annars då? Det va ju en scraapbookingmässa här i karlstad som mamma ville gå på så vi drog dit och sen gick vi till "pommfrittstället" som Ronja och Oscar säger :p haha.. Efter det blev det en tur på stan och nu ska vi spela lite Uno och kolla på melodifestivalen..

Vad ska ni göra ikväll?


(Systra mie och jag på promenad)


Sixten myser i solen..

Inte bara jag som gillar att solen har börjat titta fram :)


Sixten busar i sängen

Blev väckt av en busig Sixten en morgon =)



Long time, no see...

Va ett tag sen jag skrev här nu.. och jag som alltid säger att jag ska bli bättre på att uppdatera haha! men jag e rätt awesome ändå.. true story!

Nu e skolan slut för ett litet tag framöver, dags för tidiga mornar och vfu igen hehe.. Förra helgen va jag hemma i Vänersborg en sväng. Gick ut o käka med farsan o Linus, kul och träffa dem också. Vi träffas ju inte så ofta men nästa gång kommer ni till mig ;)

Imorrn kommer mamma, syrran, Ronja, Oscar & lilla Mille upp. De kommer upp och hälsar på över helgen :) Blir nog en tripp till en scraapbookingmässa som syster och mamma vill till och sen får vi la se vad vi hittar på :) Bara kul och träffas :)

Men nu ska jag hoppa ner i sängen, klockan börjar bli mycket :p

See yaa!

 

Slänger upp lite bilder från när jag va hemma i

Vänersborg senast, fanns ju en hel del snö hehe...


RSS 2.0