Long time, no see...

Va ett tag sen jag skrev här nu.. och jag som alltid säger att jag ska bli bättre på att uppdatera haha! men jag e rätt awesome ändå.. true story!

Nu e skolan slut för ett litet tag framöver, dags för tidiga mornar och vfu igen hehe.. Förra helgen va jag hemma i Vänersborg en sväng. Gick ut o käka med farsan o Linus, kul och träffa dem också. Vi träffas ju inte så ofta men nästa gång kommer ni till mig ;)

Imorrn kommer mamma, syrran, Ronja, Oscar & lilla Mille upp. De kommer upp och hälsar på över helgen :) Blir nog en tripp till en scraapbookingmässa som syster och mamma vill till och sen får vi la se vad vi hittar på :) Bara kul och träffas :)

Men nu ska jag hoppa ner i sängen, klockan börjar bli mycket :p

See yaa!

 

Slänger upp lite bilder från när jag va hemma i

Vänersborg senast, fanns ju en hel del snö hehe...


Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (Jag håller den hemlig^^)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ett liv kan inte alltid vara på topp men jag försöker alltid hålla huvudet på topp och sikta högt. Jag är 19 år och pluggar till medialärare på Karlstad Universitet efter att ha flyttat från Vänersborg. I min blogg kan ni läsa om min intressanta vardag där jag tar upp saker som mode, inredning, sport och mycket mycket mer. Jag är enligt många lite av en sportnörd men jag älskar att träffa nya människor, resa och fota och det är genom dessa nöjen som jag ser min destination, lycka!

Läs & njut :)

Kontakta mig?
email: Sebbs@live.se

RSS 2.0