Mer läsare till din blogg? Ställ dig i kön redan idag och börja gästblogga ..

Sugen på att berätta något för sveriges bloggläsare? Vill du få mer besökare till din blogg? Vara med och tävla om en skrapplott?

Då kanske detta är något för dig!

Jag kommer nämligen låta er läsare få gästblogga i min blogg en gång i veckan, ni får skriva om exakt vad som helst så länge det inte innehåller något rasistiskt, pornografiskt eller kränkande .. Varje vecka kommer det vara en ny som bloggar och efter varje avslutad månad så kommer jag kontrollera vem som lyckats uppmärksamma flest personer med sitt inlägg och den person som fått flest besökare under sin bloggdag kommer att få en skraplott, bli länkade på min blogg samt få nya läsare till sin blogg .. Är ni intresserade av att gästblogga så är det bara att börja skriva(eller kopiera ditt senaste inlägg) och skicka detta till mig på Sebbs@live.se, döp mailet till "blogginlägg" och bifoga även ditt namn, bloggadress samt gärna din banner/header (banner/header = ej nödvändigtvis)..
 
Med vänliga hälsningar
Sebastian Karlsson


Kommentarer
Postat av: Josefin

Sv: Ja, allt är bra med mej. Bara lite besviken över att du inte verkar vilja prenumerera på min blogg..men men..jag ska fundera på det där med gästbloggning och kanske kommer jag på något riktigt intressant att skriva. Hur är det med dej? Låter som att du mår rätt dåligt.

2009-08-11 @ 15:27:19
URL: http://msjoan.blogg.se/
Postat av: Andrea

hej! Sorry att jag inte har svarat innan! Kom inte in på min kommentarssida innan, men nu har jag gjort det! Klart jag kan lägga till dig på bloglovin! ;)

Hur e nya lyan? Trivs du? och allt bra med dig? Kram

2009-08-11 @ 20:09:09
URL: http://icycold.blogg.se/
Postat av: Nathalie 21 årig vegetarian

Det låter väldigt sunt och bra att du försöker se det som att du ska lära dig av det istället för att gå och grubbla för mycket på det. Sen ska du aldrig säga aldrig :) Jag och min pojkvän blev tillsammans efter två års tid, och vi hade båda gjort dumma saker mot varann.Jag skulle gärna skriva ihop något inlägg :) hör av mig när jag har nått bra ;) Och rasist eller porrfantast är jag inte så det är lugnt :DAllt bra med dig annars? Du trivs i den nya staden? :)

2009-08-11 @ 22:59:58
URL: http://vegetarianen.blogspot.com
Postat av: Fotograf Annie

Vad roligt med gästbloggeri :)

2009-08-12 @ 12:40:03
URL: http://anniesfotografier.blogg.se/

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (Jag håller den hemlig^^)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ett liv kan inte alltid vara på topp men jag försöker alltid hålla huvudet på topp och sikta högt. Jag är 19 år och pluggar till medialärare på Karlstad Universitet efter att ha flyttat från Vänersborg. I min blogg kan ni läsa om min intressanta vardag där jag tar upp saker som mode, inredning, sport och mycket mycket mer. Jag är enligt många lite av en sportnörd men jag älskar att träffa nya människor, resa och fota och det är genom dessa nöjen som jag ser min destination, lycka!

Läs & njut :)

Kontakta mig?
email: Sebbs@live.se

RSS 2.0