Jag förstår inte deras slogan .. =/

En sak jag kom att tänka på, den där reklamen från norrlands guld!
Den som handlar om en kille som börjar träffa och lära känna en tjej. Hela reklamen handlar ju egentligen om alkhol men det jag inte förstår är deras slogan som de har i slutet av reklamen .. -"När du vill vara vara dig själv för en stund". Hur fan menar dem?! haha .. Jag menar, är man sig själv med hjälp av alkoholen? =/

 

Kommentarer
Postat av: virre

skulle gissa att de menar att han inte " gör sig dålig " för att tjejen ska vinna, eller något sånt,, ja vet inte=)

2009-08-13 @ 23:08:44
URL: http://virrehelaveckan.blogg.se/
Postat av: Sofia

men BAH! Det handlar ju om att dom inte FÅR vara sig själva HEMMA, dom behöver ju ljuga för att få komma iväg handlar ju egentligen inte om bärsan så sätt! That's the thing, fan gick du media eller ;)

2009-08-14 @ 00:00:27
URL: http://somnaaldrignykter.blogg.se/

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (Jag håller den hemlig^^)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ett liv kan inte alltid vara på topp men jag försöker alltid hålla huvudet på topp och sikta högt. Jag är 19 år och pluggar till medialärare på Karlstad Universitet efter att ha flyttat från Vänersborg. I min blogg kan ni läsa om min intressanta vardag där jag tar upp saker som mode, inredning, sport och mycket mycket mer. Jag är enligt många lite av en sportnörd men jag älskar att träffa nya människor, resa och fota och det är genom dessa nöjen som jag ser min destination, lycka!

Läs & njut :)

Kontakta mig?
email: Sebbs@live.se

RSS 2.0