1/12 -09

Heey, ledsen att jag inte uppdaterat den senaste veckan men det har varit så mycket och tröttheten har tagit ut sin rätt hehe :p. Jag ska försöka bättra mig, finns mycket att skriva om så ska försöka skriva av mig ikväll eller imorrn.

Sitter och väntar på att Kenny & Nathalie ska komma upp till Karlstad så vi kan dra hem till Rebecka och sedan åka vidare till arenan. Vi ska nämligen iväg och kika på hockey ikväll, Färjestad - Djurgården =)

Va och storhandla med Johan igår på Willys, sen på kvällen blev det träning. Men ah jag skriver mer om allt senare, måste käka nu och sen ska jag kila typ. Ha de gött så länge så hörs vi! Houuuj!


Kommentarer
Postat av: gina

heej allt bra med dig`?

dukanske vill rösta på mig till veckans blogg länken hittar du i min blogg kram gina

2009-12-02 @ 21:44:30
URL: http://ginazhubi.blogg.se/

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (Jag håller den hemlig^^)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ett liv kan inte alltid vara på topp men jag försöker alltid hålla huvudet på topp och sikta högt. Jag är 19 år och pluggar till medialärare på Karlstad Universitet efter att ha flyttat från Vänersborg. I min blogg kan ni läsa om min intressanta vardag där jag tar upp saker som mode, inredning, sport och mycket mycket mer. Jag är enligt många lite av en sportnörd men jag älskar att träffa nya människor, resa och fota och det är genom dessa nöjen som jag ser min destination, lycka!

Läs & njut :)

Kontakta mig?
email: Sebbs@live.se

RSS 2.0