Problem..

Sitter och har lite julmys nu =) Käkar lite pepparkakor, skumtomtar, en clementin och dricker julmust, trevligt värre =) något som inte är lika trevligt är mitt kontrakt =/ Skulle egentligen ha spelat match i lördags men på torsdagen så ringde tränaren och berätta att det var problem med mitt kontrakt och att det skulle dröja ytterliggare två - tre veckor tills jag va spelklar. Segt som fan men kan va bra också, får jag en chans att verkligen komma i form liksom + att jag blir bara mer och mer taggad inför min comeback =)

Annars idag så var det föreläsning i skolan, till en början ganska seg men blev ganska intressant på slutet =) Träffade nya studiegruppen också, verkar roligt folk så det e bra (tummen upp). Sen drog jag hem och pluggade lite, käkade kycklingWok och drog sist iväg på träning.

Ska väl krypa ner i sängen strax, har sovmorgon imorrn så får passa på att sova ut ordentligt liksom =)
Hur har eran dag varit? Hur ser veckan ut? =)

..::: I´m out!

Ett par skor som jag köpte för ett tag sen men som jag glömt lägga upp bild på..


Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (Jag håller den hemlig^^)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ett liv kan inte alltid vara på topp men jag försöker alltid hålla huvudet på topp och sikta högt. Jag är 19 år och pluggar till medialärare på Karlstad Universitet efter att ha flyttat från Vänersborg. I min blogg kan ni läsa om min intressanta vardag där jag tar upp saker som mode, inredning, sport och mycket mycket mer. Jag är enligt många lite av en sportnörd men jag älskar att träffa nya människor, resa och fota och det är genom dessa nöjen som jag ser min destination, lycka!

Läs & njut :)

Kontakta mig?
email: Sebbs@live.se

RSS 2.0