Mår så jävla illa, kommer aldrig kunna äta clementin igen ..

Sitter på bussen hem nu och mår så sjukt illa och är så stört äcklad .. Förut på praktiken så satt jag och käka en clementin och efter att ha käkat några klyftor så tittar jag på resten av clementinen och får syn på en larv som ålar sig , det var det vidrigaste jag varit med om .. Spottade ut skiten direkt och slängde clementinen åt helvete, men har en äcklig känsla i halsen och känner hur gärna jag bara vill spy .. Ne usch fy fan!!

Kommer aldrig klara av lukten av clementin längre, kommer ju bara tänka på den där vidriga larven .. Ne usch fan måste tänka på något annat, fokus nu!! Ska bli kul ikväll iaf, vad som händer får ni reda på sen =) .. Ne men va fan, detta händer inte!! Bussen stannar, plockar upp en som ska med .. Var sätter hon sig då? Jo bredvid mig .. och vad plockar hon fram? JO EN JÄVLA CLEMENTIN OCH LUKTEN BARA SPRIDER SIG UPP I NÄSAN OCH NER I HALSEN PÅ MIG!! TA MIG HÄRIFRÅN!!


Kommentarer
Postat av: jessika

hahahaha!!

2009-11-12 @ 15:23:59
Postat av: soffan

men fy fan, UUUUUÄÄÄK!

2009-11-12 @ 16:00:34
URL: http://sof1e.blogg.se/
Postat av: mari

hahahaaha ;)

2009-11-12 @ 19:01:32
URL: http://maariblom.blogg.se/
Postat av: Snyggast i stan

Sv: Hm nej vaddå film? Twilight är ju slutsålt typ :( Fy va äckligt med clementinen!

2009-11-12 @ 19:50:56
URL: http://maariehaansson.blogg.se/
Postat av: josse

Å fy fan vad vidrigt!!

2009-11-12 @ 21:58:05
URL: http://jocyfine.blogg.com
Postat av: gina

hej hej kikar in och önskar dig en skön natt kram kram;)

2009-11-14 @ 22:14:48
URL: http://ginazhubi.blogg.se/

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (Jag håller den hemlig^^)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ett liv kan inte alltid vara på topp men jag försöker alltid hålla huvudet på topp och sikta högt. Jag är 19 år och pluggar till medialärare på Karlstad Universitet efter att ha flyttat från Vänersborg. I min blogg kan ni läsa om min intressanta vardag där jag tar upp saker som mode, inredning, sport och mycket mycket mer. Jag är enligt många lite av en sportnörd men jag älskar att träffa nya människor, resa och fota och det är genom dessa nöjen som jag ser min destination, lycka!

Läs & njut :)

Kontakta mig?
email: Sebbs@live.se

RSS 2.0