Min officiellt nya klubbadress!

Japp, då har jag valt min nya klubb. Har provspelat och haft kontakt med ett flertal klubbar och trots en så gott som given a-lagsplats i en klubb så har jag nu bestämt mig för att gå till Skoghall IBK istället. Har blivit väldigt bra och positivt bemött av tränare och spelare och känner att jag har störst chans att kunna utvecklas där.

Känner mig väldigt motiverad och jag börjar komma igång mer och mer, känns väldigt bra detta! =) Nu är det kontrakt, licensering osv som ska göras men vem vet, kanske är min comeback nära ;p


Kommentarer
Postat av: Anonym

fasen va kul :) lycka till :D

2009-11-26 @ 19:26:56
Postat av: soffan

min modersklubb dä bengan, himla bra förening! du har gjort rätt val! :) ska du spela med a-laget?

2009-11-27 @ 08:38:34
URL: http://sof1e.blogg.se/

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (Jag håller den hemlig^^)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ett liv kan inte alltid vara på topp men jag försöker alltid hålla huvudet på topp och sikta högt. Jag är 19 år och pluggar till medialärare på Karlstad Universitet efter att ha flyttat från Vänersborg. I min blogg kan ni läsa om min intressanta vardag där jag tar upp saker som mode, inredning, sport och mycket mycket mer. Jag är enligt många lite av en sportnörd men jag älskar att träffa nya människor, resa och fota och det är genom dessa nöjen som jag ser min destination, lycka!

Läs & njut :)

Kontakta mig?
email: Sebbs@live.se

RSS 2.0