På väg till Karlskoga .. 1-2cm snö .. Första dagen på min VFU

Sitter på bussen på väg till Karlskoga nu, vaknade imorses av en trampandes katt i sängen .. Sixten kommer och väcker mig precis innan klockan ska ringa =/ .. Lite coolt att det alltid är precis innan klockan ska ringa och när jag stänger av klockan för att somna om så fortsätter han vara jävlig, ganska bra faktiskt eftersom han lyckas få upp mig ur sängen =)

Ah hur som helst, när jag vaknat och tittar ut genom fönstret så är det kolsvart och vid de tända lamporna ser man snön falla mot backen .. Det var inte det skönaste att cykla till bussen i det snöiga vädret direkt =/ Nu har jag precis passerat Kristinehamn och här ligger det 1-2cm snö på backen .. Känns jävligt kul men annorlunda på ett sätt också, är ju inte van vid snö i oktober =/ =)

Jaja, är snart framme i Karlskoga där jag ska besöka min VFU plats .. Måste skynda mig av bussen sen för att hinna med en annan buss som går till själva skolan ..
Hoppas ni får en bra dag allihopa! Vi hörs senare idag =) Ha det bra, haaj!


Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (Jag håller den hemlig^^)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ett liv kan inte alltid vara på topp men jag försöker alltid hålla huvudet på topp och sikta högt. Jag är 19 år och pluggar till medialärare på Karlstad Universitet efter att ha flyttat från Vänersborg. I min blogg kan ni läsa om min intressanta vardag där jag tar upp saker som mode, inredning, sport och mycket mycket mer. Jag är enligt många lite av en sportnörd men jag älskar att träffa nya människor, resa och fota och det är genom dessa nöjen som jag ser min destination, lycka!

Läs & njut :)

Kontakta mig?
email: Sebbs@live.se

RSS 2.0