första matchen på nästan 2 år..

Som rubriken säger så ska jag idag spela min första match på nästan 2 år.. Vet inte riktigt om jag sitter på bänken eller om jag ska spela men självklart hoppas jag på att få göra min comeback och min debut i mitt nya lag =)

Gick upp runt tio idag och åt en ordentlig frukost. Ska strax gå ner till bussen och åka ut till samlingen i skoghall. Ikväll blir det troligtvis fest med ulla någonstans, får se om vi drar ut på krogen men tror vi skippar det med tanke på våran ekonomi just nu..

Well well, nu kommer sixten här och stör mig så han tycker väl att jag ska sluta skriva då. Vi hörs kanske senare idag! Ha en bra dag!

..:::Ciao


Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (Jag håller den hemlig^^)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ett liv kan inte alltid vara på topp men jag försöker alltid hålla huvudet på topp och sikta högt. Jag är 19 år och pluggar till medialärare på Karlstad Universitet efter att ha flyttat från Vänersborg. I min blogg kan ni läsa om min intressanta vardag där jag tar upp saker som mode, inredning, sport och mycket mycket mer. Jag är enligt många lite av en sportnörd men jag älskar att träffa nya människor, resa och fota och det är genom dessa nöjen som jag ser min destination, lycka!

Läs & njut :)

Kontakta mig?
email: Sebbs@live.se

RSS 2.0