"pommfrittstället"

Igår kom familjen upp med tåget, mötte de nere i city och sen drog vi hem och lämnade väskorna.. Gick ut på en promenad och sen hem och laga mat och hade myskväll.. På kvällen började dock Mille må dåligt och det fortsatte även på natten. Mikael fick ta bilen upp imorses och hämta syrran och Mille för att sedan åka till akuten och sen åka hem till Vänersborg =/ ..

Annars då? Det va ju en scraapbookingmässa här i karlstad som mamma ville gå på så vi drog dit och sen gick vi till "pommfrittstället" som Ronja och Oscar säger :p haha.. Efter det blev det en tur på stan och nu ska vi spela lite Uno och kolla på melodifestivalen..

Vad ska ni göra ikväll?


(Systra mie och jag på promenad)


Kommentarer
Postat av: Syster

Det som började så trevligt... Hade sett fram emot att få träffa dig och så fick vi åka hem så fort, super tråkigt. Roligt att Ronja och Oscar kunde stanna kvar, de tyckte att det var så skojigt. Ta hand om dig, puss och kram:)

2010-03-12 @ 04:13:39

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (Jag håller den hemlig^^)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ett liv kan inte alltid vara på topp men jag försöker alltid hålla huvudet på topp och sikta högt. Jag är 19 år och pluggar till medialärare på Karlstad Universitet efter att ha flyttat från Vänersborg. I min blogg kan ni läsa om min intressanta vardag där jag tar upp saker som mode, inredning, sport och mycket mycket mer. Jag är enligt många lite av en sportnörd men jag älskar att träffa nya människor, resa och fota och det är genom dessa nöjen som jag ser min destination, lycka!

Läs & njut :)

Kontakta mig?
email: Sebbs@live.se

RSS 2.0