Mig äger ingen ..

Slutade ganska tidigt idag, fotograferingen på företaget i göteborg gick kalasbra (y) riktigt trevligt folk :) Chefen bjöd på mat också :) .. 

Sitter hos syrran en sväng nu och ska försöka plugga .. Märker dock att det är svårare än vad man kan tro, blogglivet börjar bita sig fast på mig haha .. Ur högtalarna hör jag Åsa Linderborgs ljudbok "Mig äger ingen", måste skriva lite om den .. Jag som verkligen hatar allt som har med böcker att göra tycker att denna ändå är riktigt bra, ganska komisk liksom :)  Så om ni inte läst eller hört den så gör det :) Om t.om jag fastnar för den så gör nog ni det också ;) haha ..

Men jag får la börja plugga lite nu ..

Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (Jag håller den hemlig^^)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ett liv kan inte alltid vara på topp men jag försöker alltid hålla huvudet på topp och sikta högt. Jag är 19 år och pluggar till medialärare på Karlstad Universitet efter att ha flyttat från Vänersborg. I min blogg kan ni läsa om min intressanta vardag där jag tar upp saker som mode, inredning, sport och mycket mycket mer. Jag är enligt många lite av en sportnörd men jag älskar att träffa nya människor, resa och fota och det är genom dessa nöjen som jag ser min destination, lycka!

Läs & njut :)

Kontakta mig?
email: Sebbs@live.se

RSS 2.0