match mot vålberg

Ska strax dra ner till stan, Ludde kommer och plockar upp mig och då ska vi åka och spela match mot Vålberg.. Vålberg som förövrigt är de laget jag provtränade för först.. Kan bli riktigt kul och möta de, speciellt eftersom man känner till lite folk i Vålbergs lag :p

Annars, la mig ganska sent inatt eftersom vi satt uppe och kollade på OS-invigningen. Som tur var så vaknade jag inte så trött ändå, känner mig ganska pigg och peppad inför matchen :) .. Har precis avnjutit en stor och god frukost. Är riktigt gött och sitta vid den nya platsen för matbordet, Blir mycket ljusare och mysigare vid fönstret :)

Men nu måste jag kila, packa väskan sov.. Ha en bra dag allihopa!!


(är förövrigt riktigt trött på snön nu =/)

Sixten upptäcker vattenkranen..

Jag måste ha världens skönaste och sötaste katt :p
Sixten har upptäckt vattenkranen =)


plugg, stan och ommöblering..

Gick upp runt sju idag och slängde in mina SVARTA skor i tvättmaskinen och gick sedan och la mig igen.. Vaknade sedan runt elva och hade då fått ett par VITA skor, precis som jag ville :) .. Drog sedan vidare till skolan med Johan & Max, pluggade ett par timmar och sedan blev det en tripp ner till stan. Behövde köpa en nätverkskabel, bytte mitt mobila bredband till 100mbit igår så nu går det undan :D ..

När jag kom hem så gjorde jag klart resten av ommöbleringen som jag började med igår och efter det så blev det pytt i panna med ägg, smaskigt smaskigt :) ..
(Skorna blev ganska rena :))

Sixtens stunder..

Slänger upp en film på Sixten när han leker runt litegrann :)


En kort summering..

Slänger upp två bilder från studenfesten på Tempel förra torsda'n.. Vart ju utgång då, en riktigt rolig kväll om jag tänker efter =) .. På fredagen kom Micke & Daniel upp så det blev en liten utgång då också, fast denna gången på Ankan..

 

Hmm förövrigt så hade vi match i söndags igen, trots min kassa insats helgen innan så blev det jag som fick vakta kassen. Blev dock förlust igen, något vi behöver träna på är att skjuta och att kunna hålla kvar fokusen.. Ja ja, får la se hur det går på lördag då det är match igen :) .. Denna veckan har annars blivit en del plugg och kommer nog fortsätta vara en pluggvecka, tenta på måndag..

 

(Jag, Ida, Sandra & Johan på tempel.. Själv ser jag

lite utstött och mobbad ut hahaha)

(studentfesten på tempel.. Johan, Sandra, jag, Anna, Sasha)


Keep it up, eller nått..

Tjaa! I lördags blev det hockey, Färjestad mötte Brynäs.. Ganska rolig match som Färjestad vann med 4-3. På kvällen blev det att slappa hemma i soffan med film och tv-spel. På söndag hade jag match och Daniel tog tåget hem igen. Matchen gick la inte så jättebra, gjorde en av mina sämsta matcher någonsin... men men, är väl bara bita ihop och försöka komma igen...

Nu ligger i Sixten i mitt knä och sover, måste tyvärr störa honom strax eftersom jag snart ska iväg och träna. Mår lite halvkasst men behöver träningen så e la bara köra på..

(Färjestad - Brynäs)

(Bild från i fredags, The crew of Slott fagott)


RSS 2.0