plugg, stan och ommöblering..

Gick upp runt sju idag och slängde in mina SVARTA skor i tvättmaskinen och gick sedan och la mig igen.. Vaknade sedan runt elva och hade då fått ett par VITA skor, precis som jag ville :) .. Drog sedan vidare till skolan med Johan & Max, pluggade ett par timmar och sedan blev det en tripp ner till stan. Behövde köpa en nätverkskabel, bytte mitt mobila bredband till 100mbit igår så nu går det undan :D ..

När jag kom hem så gjorde jag klart resten av ommöbleringen som jag började med igår och efter det så blev det pytt i panna med ägg, smaskigt smaskigt :) ..
(Skorna blev ganska rena :))

Kommentarer
Postat av: Anonym

bra gjort! duktig du är...

2010-02-12 @ 23:36:21

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (Jag håller den hemlig^^)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ett liv kan inte alltid vara på topp men jag försöker alltid hålla huvudet på topp och sikta högt. Jag är 19 år och pluggar till medialärare på Karlstad Universitet efter att ha flyttat från Vänersborg. I min blogg kan ni läsa om min intressanta vardag där jag tar upp saker som mode, inredning, sport och mycket mycket mer. Jag är enligt många lite av en sportnörd men jag älskar att träffa nya människor, resa och fota och det är genom dessa nöjen som jag ser min destination, lycka!

Läs & njut :)

Kontakta mig?
email: Sebbs@live.se

RSS 2.0