Punktering ..

En cyklists jobbigaste hinder måste vara punktering .. På väg hem från kusten blev det punktering på mitt bakre däck och utan cykelpump blir det svårt .. Annars var det en riktigt skön dag och vattnet var inte allt för kallt :) nu sitter jag vid tvn och märker att man fått en ganska go bränna :) Tack till alla trevliga människor längs vägen som hjälpte till med att låna ut cykelpump :) .. Nu blir det lite filip och fredrik :) ha det gott så kommer jag med en update så snart som något intressant hänt igen :) see yaa!

Inför sommarens tripp ..

Skön dag, solen steker och vattnet svalkar :) .. I sommar har jag bestämt mig för att ge mig ut på en cykeltur nedåt i sverige så jag tog en tripp med cykeln till kusten för att träna lite inför sommaren :) nu ligger jag på klipporna och steker, skönt :) ska uppdatera min resa med lite bilder sen .. Nu blir det att hoppa i och svalka sig lite .. Hej, så länge ..

  
  

En dag med sol

Inget går upp mot en dag med sol .. Skönt att koppla av och låta tankarna flyga sin kos, solen bränner på kroppen .. Gött att ha internet på mobilen så man kan uppdatera sig lite när man inte är hemma .. (y)
.. .. .. .. .. .. .. .. .. .. ..
Solen skiner, man hör måsarnas skri.
Gatorna fylls av shoppande människor, barnen springer med glassen i högsta hugg och skratt och glädje hörs högt från gatornas café. Ensam sitter man bredvid och tittar på, tänker tillbaka på tiden när det var en själv som satt just där på cafét och drog något dåligt skämt men som alla valde att skratta åt ändå. Är allt bara ett enda skådespeleri? Är man bedragen på verkligheten och är all väntan på lycka bortkastad tid? Vad är lycka? Man är tom, man är vilsen .. På bara några sekunder försvinner allt ur huvudet och man vet inte längre vad man ska göra. Man väljer statistrollen och drar sig allt mer undan, allt för att inte störa det stora skådespeleriet där glädjen yrar högt.
 .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. ..
Vi hörs, over and out ..

Mitt liv i rader



Heey, har varit lite dålig på att uppdatera nu ..
Matchen senast gick väl helt okey, inga mål dock .. Men det var en rolig match att spela iaf ..Sen så är det ju bara en vecka kvar nu tills studenten (y) ska bli väldigt skönt .. Annars så har ju också tandställning äntligen ploppat ut .. Känns också riktigt skönt, lite ovant i munnen bara .. Har kikat på några bilder på hur mina tänder såg ut innan tandställningen och det har blivit stor skillnad verkligen (y) gött det liksom ..

Hänt något mer kul det senaste?
Hmm .. Ne tror inte det, däremot något jobbigt så jag mår inte så bra just nu .. Det kanske ni redan har märkt på sättet som jag skriver på .. Vad det är som har hänt behöver vi inte gå in på .. men jag ska nog åka bort några dagar iaf, får se ..

.. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. ..
I no longer know what to say,
I no longer know what to do.

My body says one thing,
my brain something else.

What I see in my head is no longer joy.
The image I got in my head makes me feel betrayed, I feel disgusted.

I am empty of words. All I see is the picture in my head,
I do not want to see .. Good night
.. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. ..


Trötter ..

Tjoo ..
Idag känner jag mig sjukt seg och trött .. Igår blev det lite plugg och sen kom marie på kvällen :) Vi köpte oss varsin glass och gick ner till skräcklan (en park) och gassade lite i solen .. Skööönt .. Hoppas solen är här för att stanna nu :) Sen blev det lite slappande hemma vid tv:n .. Vi kikade på typ "snålvatten & jäkelskap" eller vad det nu hette, asbra iaf :) Älskar "Dag otto" haha .. -"to de?!" haha .. Jag är störd, jag vet xD Hur som helst så sov marie över, och ibland kan det vara lite farligt haha xD När hon väl börjar drömma något så ligger hon och rycker och slåss typ haha .. Hon är så söt <3

Nu sitter jag här i skolan efter ett gassigt gympapass, daniel höll i lektionen så det blev lite füzball haha .. Ne men det va riktigt kul dock blev man ju bara mer trött så nu hade ju inte en säng suttit fel :)

Match imorgon :) kom och kika vettja ;) 18:00 på vikersvallen i Vänersborg ;) haha

Händer ikväll?

See yaa

Fotojobb

Slänger upp en av bilderna som jag arbetat med under praktiken ..

                      
Före                                          Efter

God morgon ..

God morgon människor! Nu har jag precis vaknat och ligger fortfande kvar i sängen, jag orkar verkligen inte gå upp .. Känner mig så sjukt seg och trött, vill bara blunda och få somna om .. Bussen till skolan går om tre kvart så jag måste väl tvinga mig själv att gå upp nu =/ Ha en bra dag allihopa!

Slappat ..

Goddagens! Sitter nu i ett gassigt bad och kikar hundtricket .. Det kan ju inte bli så mycket bättre :D älskar verkligen den filmen! Helt klart bästa filmen någonsin xD haha ..

Förövrigt idag så har det varit en ganska chill dag .. Legat hemma och pluggat lite osv, naturkunskapsprov på tisdag .. Sista provet och sen är skolan så gott som över, kan inte beskriva min lycka :) haha ..
Känner fortfarande av lite från diket igår men det börjar släppa :) Ha det bra så länge så hörs vi :) lev livet! ;)

Olycka ..

Idag åkte jag upp till syrran och hennes sambo och hjälpte de lite med deras hus, de ska gjuta på några ställen nästa vecka. Det var kanske inte det intressantaste ämnet att läsa om xD

Vid fem så övningskörde jag till uddevalla och jag, mamma och syrran kollade lite på maries bal, hon var verkligen jättefin och söt <3 ska uppdatera med lite bilder sen :)
   

På kvällen blev det robinson hemma hos syrran och hennes familj, trevligt trevligt :) men(!) på vägen hem var det dock mindre trevligt .. Jag låste upp cykeln och musiken ljöd i örona .. Satte mig på cykeln och började sakta trampa hemåt .. För att komma hem från deras hus så måste man passera en liten skog där det är nerförsbacke hela vägen, har man inte foten på bromsen så går det ganska fort och eftersom jag gillar fart så klart jag inte bromsar :) .. Hur som helst, i slutet av backen där jag nu fått upp farten till maxhastighet så står det ett väldigt stort träd vid sidan .. När jag är cirka tre meter ifrån så kliver det helt plötsligt upp en stor fet jävla älg och ställer sig mitt på vägen. Jag som kommer med en väldig fart ställer mig på bromsarna och blir tvungen att väja, rakt ner i diket flyger jag och det tar tvärstopp .. Älgen står kvar på vägen och rädd för att den ska attackera så drar jag cykeln efter mig och hoppar upp och börjar trampa som en idiot .. Jag lyckades klara mig utan några större skador men visst känner man av diket i kroppen ..

Nu ligger jag äntligen hemma i sängen, tyvärr med ett par värkande kroppsdelar .. Saknar min älskling och önskar hon va här, jag får väl försöka sova och drömma att hon var här hos mig .. Hoppas ni haft en bra dag iaf :) vi hörs och glöm inte(!) ha lycka som eran destination ;)

Talang 2009 ..

Ikväll blev det talang 2009, så jävla roliga e vissa :)
Men allvarligt(!) den lilla killen som gick vidare borde inte gått vidare!!! Han va sämre än sämst .. tur att "Men" gick vidare iaf :)

Praktiken över ..

Praktiken är över nu och dags för två sista veckor i skolan innan studenten, tror det kommer bli två jävligt gassiga veckor :)

Men frågan är vad fan man ska göra med sitt liv efter studenten?
Man är ju helt värdelös sen typ haha .. Jag har ju sökt universitet å så men vad ska man göra i sommar? och sen om man inte kommer in på något universitet, vad ska man göra då liksom? Det är ju inte det lättaste att få jobb idag lixom xD

Ah, nog om det nu .. Har hänt mer det senaste då?
Hade korpenmatch i onsdags igen .. Det gick mycket bättre denna gången men lite besvikna ska vi vara, med tanke på att vi ledde matchen med 2-1 och släpper in ett mål när det är 5(!) sekunder kvar .. Men ah, det är kul att lira iaf :)

I´ll catch you up later, see ya!


byggare bob

Idag var jag en sväng i skolan och kika läget lite :) Imorgon blir det praktikplatsen igen .. Bara två dagar kvar nu :(
Annars idag så, har jag pluggat lite och sen hjälpte jag min syrras sambo med deras hus .. Gräva lite m.m inför gjutning av platta, de håller på att göra klart deras uteplats :)

Bloggen är jävligt tråkig just nu men när jag får igång min dator igen och börjat få mina fötter på jorden igen så ska jag se till att göra bloggen lite gassigare :) Det är ett löfte^^ haha

Nu blir det cykeln hem ..
So long schtekers!!


Melodifestivalen ..

Sitter och kikar lite på melodifestivalen nu, det är ju helt värdelöst verkligen .. Det enda roliga är röstningen liksom ..
Robinson va gassigt iaf, nästa vecka verkade ganska mysig iaf haha .. blodiga jarmo xD haha ne nu ska vi inte va sånna ..
men hur ska vi vara då?

Jo, nu ska vi vara trötta och strax bege oss hemåt .. Vi ska på audition imorgon och måste vara utvilade då =) haha .. varför pratar jag som jag vore två? :s haha .. jag är cp helt enkelt xD

Nu är det maltas bidrag och hon liknar Sarah dawn finer .. Typ likadant hår och kroppsbyggnad^^ haha ..

Ah ja, önska mig lycka till på min audition imorgon!
See ya (k)

Hundvakt


Sitter hemma i brorsans lägenhet nu och är hundvakt :) .. Nu är haddock (hunden) helt slut haha .. Han ligger bredvid och snarkar högt, precis som en viss tjej också gör fast på natten haha .. Men jag älskar dig ändå älskling <3

Känner mig lite seg och trött så det får bli lite slapp i soffan nu med robinson =)

Här är lite bilder från dagen :)
   

Audition ..

Den här pluggdag har la varit sådär .. är inte klar med läxan och känner bara att den är seg och tråkig men iofs, finns det några roliga läxor?

Well well på söndag blir det audition för Andra Avenyns nya webbserie iaf .. Så nu får jag väl plugga lite manus istället :)
Börjar sent imorgon också men blir dock ingen sovmorgon utan en härlig morgon hos tandläkaren .. gud va kul^^ .. not ..

Detta var inget roligt inlägg direkt men ah vi hörs imorgon helt enkelt ..

Ha de

Mig äger ingen ..

Slutade ganska tidigt idag, fotograferingen på företaget i göteborg gick kalasbra (y) riktigt trevligt folk :) Chefen bjöd på mat också :) .. 

Sitter hos syrran en sväng nu och ska försöka plugga .. Märker dock att det är svårare än vad man kan tro, blogglivet börjar bita sig fast på mig haha .. Ur högtalarna hör jag Åsa Linderborgs ljudbok "Mig äger ingen", måste skriva lite om den .. Jag som verkligen hatar allt som har med böcker att göra tycker att denna ändå är riktigt bra, ganska komisk liksom :)  Så om ni inte läst eller hört den så gör det :) Om t.om jag fastnar för den så gör nog ni det också ;) haha ..

Men jag får la börja plugga lite nu ..

Steker

Sitter på ett tak och steker nu :) solen värmer riktigt gött .. Mikael, min chef, står bredvid och plåtar lite bilder över göteborg .. Det är en ganska grym utsikt över "goa götet" haha .. Ska försöka uppdatera med lite bilder sen :)

Down to the big city ..

Heey gott folk .. Eller säger man god morgon? .. Fick lite sovmorgon idag iaf .. Sitter på tåget ner till göteborg nu, solen skiner och himlen är typ klarblå .. Gassigt :) Idag ska jag och chefen till ett företag och fota lite, blir lite bilder på personalen och sen blir det nog lite bilder över göteborg .. Men jag kommer med en update sen :) .. .. ..

End of the day ..

Fotograferingen gick kalasbra .. Tack till personalen på färjan för ert goda sammarbete :) Vi fick hela däckplan för oss själva och det blev ett par riktigt grymma bilder kände jag :) Den bilden jag hade i huvudet fick jag fram bra tycker jag :) ska bli kul att börja arbeta med bilderna i datan sen .. Lovar att uppdatera med bilder inom kort ;)

Nu är jag hemma hos marie iaf .. Vi tog tåget hem hit men jag ska väl snart dra mig vidare hemåt till vänersborg :) Känner att en mysig, lite småkall säng ska bli otroligt skönt :)

Imorgon blir det fotografering på något företag .. Vet inte riktigt vart än men det blir nog bra :)
Men ni får sova gott kära människor ;)

Chipp and choo .. (<--Va fan skrev jag så för? haha)

Vi hörs ;)


Steker


ne nu fan ..

Ne nu drar jag mig nog fan ut och börjat fota .. orkar inte sitta här längre ..
fryser gör jag också och när man börjar frysa inomhus så är det ett tecken på att man ska dra ut ;) haha

Ah ja .. update kommer sen :)

See yaa

praktik

Blev ännu en tidig dag idag och bege sig ner till det goa götet haha .. Det är tur att det finns roligt och konstigt folk på tåget och gatorna som man kan kika på hahah .. Nu sitter jag här på kontoret och tråkar .. Väntar på att batteriet till kameran ska bli färdigladdat så jag kan bege mig ut och börja fota .. För övrigt har jag fått mig en egen dator här på kontoret nu så jag slipper sitta och snylta på de andras datorer haha ..

Jag gjorde fotbollsdebut igår också :) i bendovers ;) haha .. Korpen vettu ;) .. resultatet behöver vi ju inte gå in på men det blev en väntad förlust haha .. jävligt kul att börja lira iaf :) För övrigt idag blir det fotosession med marie här i göteborg .. jag har en så grym bild framför mig i huvudet, ska bli kul att försöka förverkliga den :) ..

Sen blir det ju kanske en fika osv men ska försöka uppdatera lite sen :) tråkigt nog har datan hemma pajjat igen(!) Blir så sjukt trött på datorer haha .. men så äre ..

Ha det ..


trött & seg

Fy fan va seg jag känner mig nu ..
Åkte från marie vid halv två förut och sen dess har jag suttit hos syrran och pluggat svenska .. Duktig jag är :) haha ..
Men att redogöra boken, Skattkammarön, efter Fabel, Intrig, Motiv m.m var ju inte direkt det roligaste jag gjort haha .. Men äntligen klar och en sak mindre ur världen :)

Känner hur studenten börjar rusa mot mig :) DET SKA BLI SÅ SJUKT JÄVLA SKÖNT MED STUDENTEN :)
Nu blir det att bege sig ut på cykeln och trampa hemåt, eller så mycket trampa kanske det inte blir eftersom hela vägen är nerförsbacke typ haha .. skriver ni upp det eller? allvarligt, hur intressant kan det vara? haha

Yeah Yeah, bloggar mer imorrn om mitt glidarliv ..

See yaah ..

Börja blogga?! Hmm

Heey,
Som jag tyckt förut så är det ju nästan lite bögigt att blogga som kille men när jag nu märker att "blogglivet" bara växer och växer så ska jag nog ge det ett försök ändå ;)

Bilddagboken är ju annars ett ganska bra alternativ att redovisa va fan man gör med sitt liv men jag känner att bilddagboken och jag har börjat glida isär .. Vårat förhållande fungerar inte riktigt längre och det är nog bättre att göra slut innan det blir värre liksom .. haha fan va mobbad jag är xD

Men vad har jag gjort nu i helgen då?! Hmm
Jo fredagen började ju med praktik i gbg, ganska chill .. Skulle ut och fota lite för mitt projekt men det regna så förjävligt så jag tog (eyy, va fan kallar man spårvagn för? I stockholm kallar man ju tunnelbanan för tuben osv .. hmm jag får kolla upp det där ..) Ah hur som helst, så tog jag spårvagnen till fotostudion och satt vid datan och pillade lite, längtade mest till att få komma hem .. På kvällen blev det krogen med min kära flickvän och hennes klasskompisar, en riktigt trevlig kväll och sen somna man gott med ett par öl i magen bredvid flickvännen :)

Lördagen blev väldigt chill, skulle egentligen ha tränat med gänget men kände mig ganska slö och seg så stanna kvar i Uddevalla hos Marie .. Vi drog ut på stan och tänkte fika men icke sa nicke, vi insåg att hela dagen hade sprungit bort och klockan hade blivit fem så allt hade stängt .. Vi åkte hem och laga tacos, kikade robinson och vi fick suget att börja blogga haha ..

Fan va långt detta blev nu känner jag, jag får bättra på mig och skriva lite mindre nästa gång haha ..
Ha de bara för fint så skriver jag mer sen ;)

.. .. ..

RSS 2.0