Trötter ..

Tjoo ..
Idag känner jag mig sjukt seg och trött .. Igår blev det lite plugg och sen kom marie på kvällen :) Vi köpte oss varsin glass och gick ner till skräcklan (en park) och gassade lite i solen .. Skööönt .. Hoppas solen är här för att stanna nu :) Sen blev det lite slappande hemma vid tv:n .. Vi kikade på typ "snålvatten & jäkelskap" eller vad det nu hette, asbra iaf :) Älskar "Dag otto" haha .. -"to de?!" haha .. Jag är störd, jag vet xD Hur som helst så sov marie över, och ibland kan det vara lite farligt haha xD När hon väl börjar drömma något så ligger hon och rycker och slåss typ haha .. Hon är så söt <3

Nu sitter jag här i skolan efter ett gassigt gympapass, daniel höll i lektionen så det blev lite füzball haha .. Ne men det va riktigt kul dock blev man ju bara mer trött så nu hade ju inte en säng suttit fel :)

Match imorgon :) kom och kika vettja ;) 18:00 på vikersvallen i Vänersborg ;) haha

Händer ikväll?

See yaa

Kommentarer
Postat av: Marie

haha fan va taskig du är som skriver det xD Det gör jag inte alls ! haha

2009-05-26 @ 12:40:08
URL: http://maariehaansson.blogg.se/

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (Jag håller den hemlig^^)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ett liv kan inte alltid vara på topp men jag försöker alltid hålla huvudet på topp och sikta högt. Jag är 19 år och pluggar till medialärare på Karlstad Universitet efter att ha flyttat från Vänersborg. I min blogg kan ni läsa om min intressanta vardag där jag tar upp saker som mode, inredning, sport och mycket mycket mer. Jag är enligt många lite av en sportnörd men jag älskar att träffa nya människor, resa och fota och det är genom dessa nöjen som jag ser min destination, lycka!

Läs & njut :)

Kontakta mig?
email: Sebbs@live.se

RSS 2.0