Min officiellt nya klubbadress!

Japp, då har jag valt min nya klubb. Har provspelat och haft kontakt med ett flertal klubbar och trots en så gott som given a-lagsplats i en klubb så har jag nu bestämt mig för att gå till Skoghall IBK istället. Har blivit väldigt bra och positivt bemött av tränare och spelare och känner att jag har störst chans att kunna utvecklas där.

Känner mig väldigt motiverad och jag börjar komma igång mer och mer, känns väldigt bra detta! =) Nu är det kontrakt, licensering osv som ska göras men vem vet, kanske är min comeback nära ;p


En summering av de senaste dagarna ..

Slänger in en liten summering av de senaste dagarna.
Vi börjar med torsdagen då jag blev bjuden på middag & hockey mellan Färjestad & HV71 av Lr Stud. Vi gick till Fontana Di trevi, en italiensk restaurang inne i stan. Vi satt där och käka någon timme innan vi drog vidare ut till Arenan. Där blev det platser på första raden, man kom väldigt nära inpå vilket var ganska kul. Det blev en hel del tacklingar så man fick ju se en och annan spelare tryckas upp mot sargen =) .. Tråkigt nog gick matchen inte så bra resultatmässigt men det var en rolig kväll ändå =)

Fredagen spenderades i skolan där jag pluggade hela dagen typ, på kvällen blev det dock lite pokerspelande med lite folk uppe på campus. En trevlig men lång kväll hehe =)

Klockan ett på lördagen så kikade Kenny upp på besök. Vi åkte ner till Pitcher, tog ett par öl & käkade lite och kollade på hockeyn, Djurgården - Färjestad. En match som Färjestad vann med 1-0 =) Vid sex så drog vi oss hemåt igen och bytte om m.m. Vi lirade lite fifa och knäckte ett par öl till, det var ju fest i huset så självklart hakade vi på =) Senare på kvällen blev det krogen. Vi drog först till Nöjes, sen Score och sen även vidare till Harrys. Det var en riktigt rolig kväll med mycket roligt folk =)

Imorses så vaknade jag upp med en jävligt öm svanskota, hade fått klagobrev och allt såg ut som ett bombnedslag haha. Min värkande svanskota hade jag tydligen fått efter att en viss person skulle hoppa upp och krama mig men som istället resulterade i ett ordentligt fall baklänges^^. Klagobrevet hittade jag i brevlådan, jag hade tydligen haft en fjortisfest och sånt accpeteras inte i huset haha. Nu blir det att lägga sig i soffan och dega framför tv'n tillsammans med Sixten =)

Blev ett väldigt långt inlägg nu men hoppas ni orkar läsa, annars får ni nöja er med att titta på bilderna =)
Tjipp o haaj!


Färjestad - HV71


Rebecka & Kenny


Sixten myser i pappas knä =)


Torsdag, en dag med plugg och kvällsnöje =)

Torsdag. Ja idag är det torsdag och denna dagen kommer bli riktigt rolig tror jag =) .. Tog en sovmorgon och sov ut lite efter gårdagens träning, kändes skönt att få några extra sovtimmar. Sitter i skolan nu och pluggar iaf och känner hur orden bara flödar ut ur mig, något man inte känner alltför ofta så det gäller att ta vara på stunden liksom =) ..

Ikväll blir det iaf riktigt kul tror jag, är bjuden på middag och hockey. Det va ett tag sen jag va på hockey nu så ska bli kul och återförenas med hallen och publiken haha.. Ska försöka ta lite bilder ikväll som jag kan slänga upp på bloggen åt er.


En framdukad frukost ..

Sitter och äter en framdukad frukost för en gång skull, annars brukar man ju bara slänga ihop det man ska ha och sen sätta sig i soffan hehe ..

Dagen kommer se ut ungefär såhär:
Föreläsning 1015 - 1300

Sen blir det plugg, middag och vid 1800 blir det träning =) .. Imorgon blir det nog ännu roligare men det skriver jag mer om ikväll =)

 

Hur ser er dag ut? Något speciellt som ni ska göra i veckan?

Ha en bra dag!

 

//Sebastian Karlsson


17/11 -09

Helgen va helt okey, blev fest på campus & Score .. Träffade mycket trevligtt och roigt folk =) .. Fast över till det som har tagit det mesta av min tid, som ni kanske vet så håller jag på och söka efter en ny klubbadress .. Det började förra veckan då jag var och provspelade för BK Vålberg, det kändes väl helt okey men de låg inte riktigt på min nivå. På söndagen fick jag ett samtal från Skoghalls IBK och de blev klubb #2 som jag valde att provspela för, där kändes det väldigt bra och det är nog de som är intressantast just nu. Fick dock mail igår från Karlstad IBF, ska kontakat de under dagen och se hur intresserade de kan vara .. Känner mig iaf väldigt motiverad och att ha klivit ut på planen och till mitt mål igen känns helt underbart =)

Förövrigt så har skolan dragit igång igen, praktiken är över, och det är skolbänken som gäller nu! Känns väl okey, gårdagen var dock väldigt seg men skönt att träffa alla polare igen .. Ska strax iväg till skolan och greja lite saker ..

Längtar till helgen, finbesök då haha =)


Mår så jävla illa, kommer aldrig kunna äta clementin igen ..

Sitter på bussen hem nu och mår så sjukt illa och är så stört äcklad .. Förut på praktiken så satt jag och käka en clementin och efter att ha käkat några klyftor så tittar jag på resten av clementinen och får syn på en larv som ålar sig , det var det vidrigaste jag varit med om .. Spottade ut skiten direkt och slängde clementinen åt helvete, men har en äcklig känsla i halsen och känner hur gärna jag bara vill spy .. Ne usch fy fan!!

Kommer aldrig klara av lukten av clementin längre, kommer ju bara tänka på den där vidriga larven .. Ne usch fan måste tänka på något annat, fokus nu!! Ska bli kul ikväll iaf, vad som händer får ni reda på sen =) .. Ne men va fan, detta händer inte!! Bussen stannar, plockar upp en som ska med .. Var sätter hon sig då? Jo bredvid mig .. och vad plockar hon fram? JO EN JÄVLA CLEMENTIN OCH LUKTEN BARA SPRIDER SIG UPP I NÄSAN OCH NER I HALSEN PÅ MIG!! TA MIG HÄRIFRÅN!!


Sixten, en katt med klös ..

Ett rent helvete! .. Tre ord som kan beskriva min natt, jag trodde jag skulle strypa kattjäveln asså .. Det var absolut den värsta natten någonsin, blev väckt varje timme av att Sixten springer runt som en idiot i lägenheten och när han inte springer runt som en idiot ja då klöser han mig på bröstet, benen, fötterna, ansiktet, ja överallt!! På grund av honom så höll jag på att missa bussen, precis när jag parkerat cykeln och ställt mig vid busshållplatsen så kom bussen ..

Är det samma visa inatt, ja då kommer han fan inte få det kul ..
Ne då blir det byrålådan isåfall ;D ..

(Djävulsögonen & djävulsklorna)



I mitt huvud just nu: Känner mig jävligt glad, nöjd och förväntansfull =)

Då har jag gjort första träningen på väldigt länge och det kändes helt okey med tanke på att jag varit borta från innebandyn ett ganska bra tag .. Ledare & tränare var trevliga och visade ett stort intresse, de utsåg mig till träningens bästa spelare genom att dela ut ett pris (något de gör varje träning) .. Priset var en DVD-film, men brydde mig inte så mycket om priset i sig utan det var kul att de var nöjda med mig och visade intresse ..

De vill se mer av mig och jag kommer fortsätta träna med laget en tid framöver för att kunna känna om träningarna ger mig något, ifall stämningen i laget är bra och om jag trivs .. Än så länge ser jag mer fördelar än nackdelar men saker och ting kan förändras så man behöver ju tid =)

I mitt huvud just nu: Känner mig jävligt glad, nöjd och förväntansfull =)

Men nu blir det sängen, är lite "pömsig" (a)
Sleep tight!


De är intresserad av mig, verkar lovande =)

Sitter på bussen i Karlskoga nu, ska åka om några minuter .. Har haft en helt underbar dag, är skitglad haha .. Hela dagen har varit en sån där dag där allt har gått som man vill och allt känns så enkelt och underbart liksom, ni vet vad jag menar =) ..

Ah ja dags att komma till saken!! Har kommit i kontakt med en klubb som verkar väldigt lovande, de är väldigt intresserade av mig och jag ska dit och provspela för deras a-lag ikväll. Är riktigt taggad och känner mig verkligen supertänd på innebandyn igen, kommer nog bli skitskoj detta =)

Men nu ska jag vila lite och sen käka så jag är utvilad och redo för ikväll!
Vi hörs senare, Heeey!


Snart är det dags!!

 

 

Ikväll gäller det,



Ska bli riktigt riktigt kul!!


..

Vill du veta något om vägen du har framför dig,


fråga den du möter.

 

Sitter på praktiken nu, har långrast tills nästa lektion så sitter och pillar med lite annat under tiden .. Vaknade imorses av en jättegosig Sixten, han sov på kudden bredvid mig hela natten vilket är ganska ovanligt ;P .. Han brukar alltid springa runt mitt i natten och leka, hugga efter mina fötter när jag sover eller vara allmänt jobbig och jävlig men inte denna gången = skööönt! =) ..

 

Nu tänkte jag sticka ut i korridoren lite och snacka med eleverna men jag kan undehålla er med en rätt go coverlåt så länge, heey så länge!

 

 

//Sebastian Karlsson


...

Är riktigt glad nu!!

Längtar =)


JAG SOM VECKANS BLOGG?! .. Gå gärna in och läs om mig =)

Jag berättade förra veckan om att jag, på bloggen http://ymperia.com/sofia/, är en av finalisterna till veckans blogg och ikväll kommer resultatet .. Vi finalister har dock blivit bedömda nu och kommentarerna om oss ligger ute på hennes blogg .. Gå gärna in och läs om mig =) .. Förtjänar jag att vinna? eller vem tycker du ska vinna? =)

Gå direkt till inlägget här!


My bad .. Ska bättra mig .. Kalas & gåshud ..

Heey, nu var det ett tag sen .. Har inte blivit att jag suttit vid datan så mycket det senaste =/ .. Men kan berätta att helgen spenderades hemma i Vänersborg där jag firade min bror, min systerdotter och min systerson som alla tre fyllt år =) .. Träffade mormor & morfar också, va väldigt kul och trevligt .. Jag kan ju inte träffa de så ofta längre så man får passa på så gott det går liksom =) ..

Annars så har denna dagen spenderats med grym sång och tårta på min praktikplats .. Skolan fyllde 35år så eleverna hade tårttävling och musikunderhållning i aulan, tre elever framförde några låtar var och jag tycker de alla tre är jätteduktiga .. Har hört de tidigare och får nästan gåshud när den ena tjejen sjunger, hon kommer defenitivt bli något stort om hon satsar =) ..


haha fy faan asså .. Norskarna gör en uppföljare^^ .. så jävla klockren!!

Haha jag tror jag dör, norskarna har gjort en uppföljare till förra klippet jag la in .. Detta klippet är ju ta mig fan ännu bättre, se och njuuut =)


Såg ett så sjukt roligt klipp .. Underskatta inte våra grannar i väst, tyck bara att vi är snäppet bättre ;)

Såg ett så sjukt roligt klipp på praktiken idag, vi alla i arbetslaget började asgarva haha .. Ett bevis på hur dumma norrmän kan vara ;D haha .. Nerrå nu ska vi inte underskatta våra grannar i väst, vi ska bara tycka att vi själv är snäppet bättre ;)


Usch, ser inte goda ut, de luktar inte gott och de smakar defenitivt inte gott!

En morgon då jag hade velat minnas att jag såg MTV galan igår, men nepp .. Jag somna och iofs så kanske det var bäst, hade nog inte kommit upp i tid idag annars .. Sitter och trycker i mig några äckliga mackor nu bara för att få min mage lite lugnare hehe, kommer gå och va hungrig som en idiot hela förmiddagen annars haha .. Hatar att äta såhär tidigt annars, mår bara illa av mat då .. Usch, mackorna ser inte goda ut, de luktar inte gott och de smakar defenitivt inte gott men ändå är det bara vanlig pågenbröd med en skiva ost på =/ hmm ..

Sista dagen för veckan nu iaf och det ska bli så sjukt skönt med helg, äntligen få sova ut liksom .. Känner verkligen att jag behöver det =) .. Vad ska ni göra i helgen? (och nu vill jag att alla ni som läser detta svarar, oavsett om ni bara ska sitta hemma hela helgen =))

Nu MÅSTE jag slumra till lite iaf, e så trött .. (Fast det får inte bli som igår när jag åkte hem haha, då va jag en person ifrån att missa att gå av) Jag vaknade precis när bussen stannade på min busshållplats, kunde ha blivit en onödig tripp till stan annars haha :p .. Ah ja, I´m out!


Snön har kommit .. och mer snö kommer =/

Ja då har ju snön kommit och det snöar bara mer och mer .. Snöade när jag åkte till bussen imorse och har snöat så gott som hela dagen .. När jag kom till Karlskoga så låg det redan 1cm snö på backen, det gör det väl här i Karlstad också nu iofs .. Har snöat på bra här men det tråkiga är att det mest är slaskigt ..

Det blev en tur ut till Bergvik & Våxnäs efter att jag kommit hem från Karlskoga, behövde handla mat och lite andra saker .. Men nu är jag iaf hemma och ska käka lite, sen blir det nog att jag går och lägger mig .. Jag ställde båda mina alarm imorse och det gick väl bättre men råka somna om en stund ändå höhö .. Blir nog att jag ställer klockan i köket ikväll så jag kommer upp lite lättare imorgon haha ..


(Så här såg det ut imorse i Karlskoga)


Även lärare har humor! .. Här är beviset!

Förut idag när jag stod i kopieringsrummet och kopiera lite papper så tittar jag upp på väggen framför mig och får då se denna lapp .. Ju mer jag läste desto mer skratta jag, helt plötsligt kommer en kollega in för att också kopiera och frågar mig då vad det är jag skrattar över. Jag pekar på lappen och hon ger iväg sig ett flin, jag går därifrån med ett brett smile på läpparna .. Jag tycker den va klockren!


Äntligen en hemfärd i dagsljus =)

Sitter på bussen hem nu och det är nog första gången jag har hunnit med en buss när det fortfarande är ljust ute, känns skönt =) Kanske man hinner åka iväg en sväng till bergvik och handla lite idag, får se hur jag gör =) .. man kanske bara kommer bli så trött när man kommer hem att man slappar i soffan =/ hmm .. Ah ja, det lär ni ju få veta sen iaf ;D ..

Vad ska jag skriva om? hmm .. JO! jag kan berätta om den lilla kursen jag va på idag ang. ADHD .. Väldigt givande och jag tycker att ADHD är ett väldigt intressant ämne att diskutera kring .. Hur ska man gå tillväga för att på bästa sätt hantera ADHD osv, man fick sig en del tankeställare .. 


En varm go säng, ahhhh =) .. Winnerbäck i Karlstad ..

Har krypit ner under mitt varma täcke nu och det är såå skönt, ska verkligen bli riktigt gött och somna tidigt idag .. Lars Winnerbäck har konsert i LLA(Löfbergs Lila Arena) nu och jag hade sååååå gärna velat vara där =/ =) men ah skulle bara säga godnatt för nu damn ska jag slagga.....till musik av Lars Winnerbäck ;)

Hörs imorrn!
..:::Ciao


Kycklingwoken blev .. Min egna lektion gick ..

Det är sååå gott verkligen =)
Kycklingwok asså, mmmmh! (Och när ni läser det så ska ni tänka på när Homer säger så om öl ;) haha ) .. Får bli Wok till matlåda imorrn =) .. Min engelskalektion för sjuorna idag gick jättebra, alla elever tyckte det var kul och min handledare berömde mig för att jag hade en så bra lärarröst och för att jag lärde ut på ett bra sätt, alltid kul med beröm =) .. Imorgon blir det en egen lektion igen, fast i matte .. Kommer gå jättebra känner jag =)

Vårat arbetsrum e klart nu också, har varit städare där hela dagen så man har inte riktigt fått någon arbetsro men imorrn blir det nog andra bullar =) .. De nya möblerna vi fick dit va riktigt fräscha haha =) 

Nu ska jag bara diska upp all disk och sen hoppa i säng, måste få sova lite mer känner jag + att jag måste ställa mobilalarmet också haha .. Imorgon ska jag fan inte försova mig haha =)


On my way home .. One step closer my comeback =)

Sitter på bussen på väg hem nu, kolsvart ute som vanligt .. Hösten/vintern är verkligen deprimerande men lite mysigt också iofs fast sommar'n är ändå bäst =) Lektionen jag hade idag gick kalasbra men berättar mer om det sen .. Har pratat med några sportchefer i olika innebandyklubbar och det lät lite lovande men ska pratas vid någon mer dag, känner mig verkligen peppad för en comeback =) ..

Börjat snöa nu också, lite roligt .. Kan hoppas att det lägger sig och är kallt isåfall så det inte bara blir äckligt slask .. Slask är riktigt tråkigt och jobbigt, hatar't =/ ;D

Nästa station Krisitinehamn, Kristinehamn .. Men nu ska jag nog slumra till en stund, är lite trötter men självklart hörs vi sen när jag kommit hem igen =)


(Ta mig tillbaka till sommaren =))


I väntan på att klockan ska bli ett .. Försovde mig igen(!)

Har rast nu och sitter och letar efter några böcker, ska snart iväg och käka lunch .. Blir nachotallrik till matlåda idag, mums =) .. Sen vid ett så ska jag ha sjuorna i engelska, ska bli kul =) .. 

btw, försovde mig imorses igen(!) fast jag hann som tur va med bussen ändå =) .. Vaknade fem i sex denna gången och hade bara en kvart på mig att göra mig iordning =/ .. Inte bra detta med att jag stänger av klockan i sömnen´, får ställa flera klockor och lägga mig tidigare =/ Ikväll får jag försöka lägga mig vid sju eller direkt när jag kommit hem haha ..

Jag fryser & saknar min svartis som är hemma ..


Mitt nya köksbord och min ommöblering .. =)

Jag har glömt att lägga upp bild på köksbordet som jag fick i födelsedagspresent men här kommer det iaf, har även blivit att jag möblerat om lite efter det =) .. Vad tycks?



Middagstips!! Billigt & enkelt men ack så gott =)

Har precis käkat och det är verkligen riktigt gott =) .. Det bästa är att det är väldigt billigt och lätt att göra men samtidigt så smakar det som något mer avancerat ..

Ingredienser
- Créme Bonjour
- Spagetti/pasta
- Rökt skinka (smörgåsskinka)

1. Ni kokar upp spagetti (vanlig pasta funkar också) ..
2. Skär upp skinka i småbitar ..
3. Smält Créme Bonjour i en liten kastrull och tillsätt sedan skinkan .. (Hur mycket Créme Bonjour du ska smälta beror på hur mycket du vill att det ska smaka, men till två portioner tycker jag att ca, en halv burk räcker)
4. Häll bort vattnet från spagettin och häll sedan på skinksåsen och rör om ..
5. Färdigt att servera ..

Tid att laga: ca, 10- 15 minuter ..
Berätta gärna om ni provar på detta och vad ni tyckte om det =)

  


Det är natt ute .. och självklart har jag lasse i mina öron ;D

Sitter på bussen hem nu och det är kolsvart ute, haft möten till klockan fem .. Vi i vårat arbetslag har grejat lite i vårat arbetsrum också för de har nämligen byggt ut det så vi får plats med lite fler skrivbord osv .. (om det nu va så intressant att få veta haha) .. btw, sitter en jättesöt bebis i sätet framför mig på bussen nu och vi (hans mamma också) sitter och busar med honom typ, leker titut m.m haha =) ..  Askul haha =)

Ah ja, ikväll blir det plugg och lite Xbox hehe .. Måste försöka få tag på några personer också ang. innebandyföreningar, ska ju börja spela igen förhoppningsvis men kommer återkomma mer om det när jag vet mer (y) .. Ska ringa syrran snart också, behöver snacka med henne om läraryrket m.m (Hon jobbar som lärare så hon vet massa nyttigt hehe)

På tordags ska jag vikariera lite också, fick frågan om jag kunde hoppa in och hålla en mattelektion och det är klart jag kan det =) .. Men jag skriver mer sen när jag kommit hem, Heeey!


Lars Winnerbäcksfeber!! =)

Har alltid gillat Winnerbäck men har fastnat lite extra under en period nu .. Asså han e verkligen sååå grym tycker jag =) Älskar hans låtar "Hugger i sten" & "En svår och jobbig grej", två riktigt grymma låtar enligt mig =), vad tycker ni?? ..

Vilken tycker ni är hans bästa låt?

(Lars Winnerbäck - En svår och jobbig grej)


Försovde mig .. På g .. Egen lektion =)

Klockan är nu halv åtta och jag sitter på bussen till Karlskoga, dax för en ny dag på praktiken .. Försovde mig lite imorse, vaknade av att klockan stod på fyra och valde då att somna om men någon gång under den stunden så måste jag ha stängt av väckarklockan för sen vaknade jag en halvtimme innan bussen skulle gå och det fick bli "snabbeville" in i duschen och slänga ihop alla grejer osv .. En stressig morgon med andra ord men nu sitter jag som sagt på bussen, har några mackor i väskan som jag nog ska sätta tänderna i ;D .. Imorgon ska jag hålla min "officiellt" första lektion, kommer nog gå kalasbra .. Jag har ju haft lektion förut liksom och man vet ju vad som ska göras =)

Ha en bra dag, I´ll catch you up later ;)


ULLARED på tv .. Fy fan va kul!!

Hahah fan va roligt Ullared va =) har precis kollat programmet och det är utan tvekan mitt nya favoritprogram!!  =) Älska kärringarna och speciellt gubben på campingen -"De e bara å upp me kniven, skära bort skiten" hahahahaha klockrent!! =)

Nu är det dags att sova men vi hörs igen imorrn =)
Sleep tight boys 'n' girls!


Lite bilder från när familjen var här på besök =)

Slänger upp lite bilder från när familjen va här och hälsade på mig .. Jag hann aldrig föra över bilderna från deras kameror då men nu har jag ju varit hemma i Vänersborg och då passade jag på att ladda över bilderna till min data ..




Har ni kommit på vad det var som jag beställde? Annars får ni reda på det nu =)

Har ni kommit på vad det var som jag beställde förra veckan? Annars får ni reda på det nu =) .. Det har blivit en del användning av det den senaste tiden, både själv och tillsammans med polare =) .. "Beställningen" var alltså ett Xbox 360 Elite (tv-spel för er som inte vet vad det är) .. Är nöjd med köpet med tanke på att man inte bara behöver använda det som tv-spel utan också kan använda det genom att lyssna på musik och kolla filmer. Sen är det ju iofs jävligt kul och dra igång en match på fifa mot polarna =)

Vad tycker ni om Xbox 360? gillar ni playstation 3 bättre? =)


Jag är finalist till veckans blogg!

På bloggen http://ymperia.com/sofia/ har jag kommit med som en av finalisterna till veckans blogg! Väldigt roligt tycker jag och jag önskar alla finalister lycka till, har varit inne på några och jag tycker de är riktigt bra & roliga bloggar =)



BILDER FRÅN HALLOWEEN ..


Gör oss iordning och håller på att bli sminkad.



Detta är de enda bilderna jag har än sålänge från
Halloween men förhoppningsvis kommer det lite fler =)


Beställningen .. Hemfärd .. Nyklippt .. Halloween

Illa, riktigt illa .. Har inte varit så bra på att uppdatera den senaste tiden och det e fan illa, e det illa lr?! Det e illa haha .. Ne men nu får jag ta och rycka tag i detta!! Det finns risk att detta inlägg kan bli ganska långt och att läsa jättelånga inlägg kan vara riktigt segt ibland men jag ska försöka fatta mig kort =)

- Beställningen
Jag gjorde ju en beställning i tisdags när jag va hemma i Vänersborg och fick sms dagen därpå om att mitt paket hade kommit till Karlstad och att jag kunde hämta ut det. Stort plus till Dustin.se som hade en så otroligt kort leveranstid. Jag menar, får man sitt paket dagen efter man beställt det, som jag fick, så e de fan bra =)

- Klippningen
Jag passade också på att klippa mig när jag var i Vänersborg. Självklart jag gick till min vanliga frisörsalong, blir alltid nöjd med min frisyr när jag klippt mig där. Denna gången blev det en annan variant, blev en kortare frisyr men på ett annat sätt liksom (ska lägga upp bild senare).

- Hemfärden
Åkte hem till Karlstad på torsdagen, alltid lika kul och se hur olika alla människor är haha .. Va hemma vid tre iaf, åkte och hämta ut mitt paket på posten och sen plugga jag lite också ..

- Halloween
Åkte ner till stan på fredagen och köpte en hatt till min "halloweendräkt" .. På kvällen gick jag & Kans ner till Karl & hans polare en sväng och va med på deras förfest .. På lördagen blev det däremot lite mer festande för oss, jag drog till Josefine & Sara och fick en del finjustering i ansiktet (även kallat smink haha) .. Vi festade loss lite på campus innan jag & Josefine drog hem till Ida & hennes fest och sa hej typ .. Kvällen avslutades åter uppe på campus med lite korttrix och tjöt haha, du kommer aldrig komma på det Jessika ;) haha .. (Kommer lägga upp bild på mig som utklädd senare)

En summering av de här dagarna ..
4 riktigt roliga dagar trots att jag varit väldigt seg och trött men dagarna får iaf "4 av 5 toasts" haha ..

..:::Back to the life!


RSS 2.0