Torsdag, en dag med plugg och kvällsnöje =)

Torsdag. Ja idag är det torsdag och denna dagen kommer bli riktigt rolig tror jag =) .. Tog en sovmorgon och sov ut lite efter gårdagens träning, kändes skönt att få några extra sovtimmar. Sitter i skolan nu och pluggar iaf och känner hur orden bara flödar ut ur mig, något man inte känner alltför ofta så det gäller att ta vara på stunden liksom =) ..

Ikväll blir det iaf riktigt kul tror jag, är bjuden på middag och hockey. Det va ett tag sen jag va på hockey nu så ska bli kul och återförenas med hallen och publiken haha.. Ska försöka ta lite bilder ikväll som jag kan slänga upp på bloggen åt er.


Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (Jag håller den hemlig^^)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ett liv kan inte alltid vara på topp men jag försöker alltid hålla huvudet på topp och sikta högt. Jag är 19 år och pluggar till medialärare på Karlstad Universitet efter att ha flyttat från Vänersborg. I min blogg kan ni läsa om min intressanta vardag där jag tar upp saker som mode, inredning, sport och mycket mycket mer. Jag är enligt många lite av en sportnörd men jag älskar att träffa nya människor, resa och fota och det är genom dessa nöjen som jag ser min destination, lycka!

Läs & njut :)

Kontakta mig?
email: Sebbs@live.se

RSS 2.0